Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Phillips Diamond Vision - אכזבה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שרכשתי מהאינטרנט את המנורות האלה, ולאחר כל הדברים ששמעתי עליהן כמה הן טובות, כמה יפה הן מאירות, דמוי קסנון וכו', יש לי רק מילה אחת להגיד! אכזבה! בעצם 2 מילים, אכזבה גדולה!!

הרכבתי ברכב את המנורות, ואני חייב לציין [בלי להגזים] שהאור [הלבן, לעומת הרבה פעמים ששמעתי אנשים אומרים שהוא כחלכל] ניראה אותו דבר בדיוק כמו הסט מנורות הקודם שלי, ואני מדבר על סט מנורות עם אור בצבע לבן שעולה 20 שקל.

אני ציפיתי למראה דמוי קסנון, השקעתי סכום נכבד בשביל 2 מנורות וקיבלתי אותה תאורה כמו מנורות של 20 שקל.

כניראה שאין מנורות שהן באמת דמוי קסנון.

פורסם

זה ברור שזה לא כמו קסנון , הגוון הוא לבן טיפה כחלחל ,ההבדל היחיד שאמור להיות בין המרות ב 20 שקל שלך זה שהוא ישאר לבן , ולא ישרף בעוד 3 שבועות .

פורסם

אם זה כל ההבדל המדובר, יש מנורות אחרות עם גוון לבן כחלחל שגם מחזיקות מעמד ולא משנות צבע במחירים הרבה יותר הגיוניים.

אני ציפיתי כבר למשהו שנותן מראה יוקרתי ומיוחד.

כל התמונות שראיתי באינטרנט תמיד זה היה ניראה יותר טוב ממנורה רגילה.

פורסם
אחי זה ברור שזה לא כמו קסנון , הגוון הוא לבן טיפה כחלחל ,ההבדל היחיד שאמור להיות בין המרות ב 20 שקל שלך זה שהוא ישאר לבן , ולא ישרף בעוד 3 שבועות .

אני שמתי נורות שקר כלשהו לפני יותר מחצי שנה.

זוג עלה 60 ש"ח וטפו טפו טפו הכל תקין.

הכל שאלה של תמורה למחיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל אני לא מבין כלום בכל הנושא של קסנון, אז לא הייתי יודע איזה קיט לקנות [ככה שאפשר לעבוד עליי], אני לא יודע איפה לקנות ואני גם לא יודע מי מרכיב דברים כאלה.

בנוסף, אין לי בפנס את הרפלקטור\פרוג'קטור מה שזה לא יהיה בשביל לכוון את האור כמו שצריך, וממש אני לא רוצה לסנוור אחרים.

בנוסף הרכב שנת 2006 ככה שגם לא הגיוני שיהיה לו קסנון מקורי מהחברה [במידה ושמתי את כל החלקים הכי טובים + החלפת פנס בשביל שזה יהיה הכי קרוב למקורי].

ככה שלמרות הכל, לקנות את המנורות יצא יותר משתלם וחסך הרבה כאב ראש וחשש להורדה מהכביש - אך לקנות את המנורות לא יצא יותר יפה, אחרי הכל כולנו שמים קסנון\דמוי קסנון כי זה יפה.

עריכה:

דרך אגב את הרכב שלי קניתי עם לדים כחולים באורות חנייה, חשבתי שעם הדיימונד ויז'ן זה יבלע ברקע אבל זה ממש בולט.

יש דבר כזה לדים לבנים לאורות חנייה? אם כן איזה סוג מנורה זאת? הרכב פיג'ו 206 XS

פורסם

דבר ראשון, אצלי הן מאירות מעולה. אור לבן עם גוון כחכחל כשמסתכלים על הפנס. לא יודע מה רכשת ומאיפה, אבל קח בחשבון שקיימים חיקויים ולא חסר. צלם את האריזה ואת הפנס בחושך.

משהו לגבי הקסנון. אתה יכול לשים קסנון, ובמקרה הכי גרוע אם שוטר עוצר אותך, פשוט תגיד לו שקיבלת אישור מאלעד יפת מקארספורום והשוטר ירד לך מהגב.

פורסם
לאדע כמה שילמת עליהם אבל בהתחייבות היה לך כבד יותר כלכלי לקנות קסנון, כבר לא עושים עם זה בעיות..

כמעט ונתפסה לי המקלדת על האות ח' :lol:

עשית לי את השבוע עם הבדיחה שלך !

חן

פורסם
דבר ראשון, אצלי הן מאירות מעולה. אור לבן עם גוון כחכחל כשמסתכלים על הפנס. לא יודע מה רכשת ומאיפה, אבל קח בחשבון שקיימים חיקויים ולא חסר. צלם את האריזה ואת הפנס בחושך.

משהו לגבי הקסנון. אתה יכול לשים קסנון, ובמקרה הכי גרוע אם שוטר עוצר אותך, פשוט תגיד לו שקיבלת אישור מאלעד יפת מקארספורום והשוטר ירד לך מהגב.

שוטרים זה לא הבעיה שלי, יש לי איך לצאת מכל מצב ששוטר יעצור אותי על קסנון, הבעיה שלי זה איפה קונים מי מרכיב וגם לדאוג שזה לא יסנוור שזה אומר להחליף פנס והרבה כאב ראש. שלא נדבר על העלות.

אצלי הן מאירות מעולה גם, אבל הגוון לא כמו שציפיתי, לא כמו שדיברו על המנורות האלה.

רכשתי את המנורות מאתר ששכחתי איך קוראים לו, ואני לא מצליח למצוא אותו עכשיו, אבל קוראים לו משהו lightbulb אם אני לא טועה, ראיתי הרבה אנשים שהמליצו עליו פה בפורום ואמרו שמוכרים שם מנורות מקוריות!

מאיפה אתה הזמנת את המנורות?

אחרי שאני רואה דברים כמו התמונה הזאת [אחת מתוך מליון]: http://www.saabcentral.com/forums/showthread.php?t=97620

שהאור ניראה יחסית כחול ובאמת ניראה כמו דמוי קסנון, ואז אני מרכיב אצלי באוטו ואני מקבל את אותו גוון כמו הנורות הקודמות שעלו לי 20 שקל, שזה גוון לבן בעיקר, אני מתבאס ומתאכזב מאוד!

פורסם
שוטרים זה לא הבעיה שלי, יש לי איך לצאת מכל מצב ששוטר יעצור אותי על קסנון

שטף אותנו איך שנדע גם,אפילו בפרטי.

חן

פורסם
שוטרים זה לא הבעיה שלי, יש לי איך לצאת מכל מצב ששוטר יעצור אותי על קסנון, הבעיה שלי זה איפה קונים מי מרכיב וגם לדאוג שזה לא יסנוור שזה אומר להחליף פנס והרבה כאב ראש. שלא נדבר על העלות.

אצלי הן מאירות מעולה גם, אבל הגוון לא כמו שציפיתי, לא כמו שדיברו על המנורות האלה.

רכשתי את המנורות מאתר ששכחתי איך קוראים לו, ואני לא מצליח למצוא אותו עכשיו, אבל קוראים לו משהו lightbulb אם אני לא טועה, ראיתי הרבה אנשים שהמליצו עליו פה בפורום ואמרו שמוכרים שם מנורות מקוריות!

מאיפה אתה הזמנת את המנורות?

אחרי שאני רואה דברים כמו התמונה הזאת [אחת מתוך מליון]: http://www.saabcentral.com/forums/showthread.php?t=97620

שהאור ניראה יחסית כחול ובאמת ניראה כמו דמוי קסנון, ואז אני מרכיב אצלי באוטו ואני מקבל את אותו גוון כמו הנורות הקודמות שעלו לי 20 שקל, שזה גוון לבן בעיקר, אני מתבאס ומתאכזב מאוד!

גם אצלי הן לא מאירות כמו בתמונה הראשונה בקישור. יכול להיות שבסאאב שבתמונה מותקנים גם לדים או אור כחול לאור חניה שנותן אפקט כחול כזה. אני יודע שהנורות איכותיות ומחזיקות הרבה זמן. גם הגוון נעים לעין ולא משהו שמושך תשומת לב מיותרת. אני חושב שהן שוות את המחיר.

פורסם

בתמונה לא יכול להיות שיש לדים כחולים לאור חנייה כי אצלי יש כאלה [ככה קניתי את הרכב ואני מתכוון להחליף את זה] ואין אפקט כזה.

תגיד המנורות האלה מסנוורות אנשים אצלך? מישהו העיר לי שהמנורות סינוורו אותו קצת, אז בדקתי את זה עמדתי במרחק של כ-100 מטר מהרכב ומישהו נהג ברכב לכיווני, את האמת האור היה קצת חזק מידי, לא ניראה כמו 55 וואט אבל גם יכול להיות שהבעיה בכיוון של הפנסים, אולי הם מכוונים למעלה מידי.

איך אני יודע באיזה גובה לכוון אותם? יש לי ליד ההגה כזה גלגלת עם מספרים מ-0 עד 3 אם אני לא טועה ש-0 הפנסים מכוונים הכי נמוך ו-3 הכי גבוה.

• תוכן חדש...