Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם תגובה כזו אתה חושב שיתייחסו אליך ברצינות? כל הקטע בוולוסטר זה הפחות דלת אחת, כך ש"חסכו" זו ממש לא המילה הנכונה. ומיטו בכלל לא נוסעת כמו פונטו, ואם אתה אומר את זה אחרי שנהגת בה, אז כנראה שאתה באמת לא מבין הרבה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי עוד ועוד בדיקות וקריאה מרובה בפורום והצצה באתרי האינטרנט של החברות מצאתי משהו שלא חשבתי עליו לפני...

נכון היא לא הכי יפה ולא הכי צעירה אבל יש בא פשוט הכל!! Citroen C4 THP 155 עם החבילה הכי יקרה שיש עולה 140 אלף.

על הניר זה נראה הרכב הכי משתלם, הכי חזק, הכי מאובזר (מי אמר מסאג' לגב התחתון?!?!) ושלוש שנים אחריות במחיר הזה.

מה דעתכם? מי נסע ויודע על מה מדובר? האם עשוי מחומרים איכותיים? איך הנהיגה עליו?

חוץ מזה אני מחר הולך לבדוק אצל סיטרואן את הDS3 ואת הC3, בWV את הפולו GTI (אולי אני אקפוץ ליד לראות את הלאון).

ויש גם את הA3 והמיטו שעדיין בתמונה שאותם כבר בדקתי קצת יותר לעומק.

פורסם

ה C4 טורבו בהחלט אופציה מענינת. נוחה, חזקה, מוקפדת מאוד ומאובזרת. המגרעת היחידה שאני מצאתי בנסיעת מבחן, הוא גיר רובוטי פחות עדין בפעולתו מדומים לו במכוניות אחרות.

פורסם

אתם אולי יודעים מה הסיכוי שיש כאלו זמינות בארץ (רק הגרסה היקרה) להספקה של שבוע שבועיים כזה?

חבל שרשימת הצבעים שלה כל כך קודרת... השחור והכחול הם היחידות שנראות טוב לדעתי.

הבנתי שהגיר לא מדהים (במיוחד מול הDSG) אבל אני מקווה שתוספת הסוסים הנכבדת תפצה על זה.

פורסם
בתקציב שלך ולפי הדרישות שלך היתי הולך ללא ספק על הפולו GTI החדשה .

לא יונדאי ולא שטיות תלך על גרמניות כי מי שעלה על גרמני לא יכול לרדת ממנה.

רצף של שטויות

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
אתם אולי יודעים מה הסיכוי שיש כאלו זמינות בארץ (רק הגרסה היקרה) להספקה של שבוע שבועיים כזה?

חבל שרשימת הצבעים שלה כל כך קודרת... השחור והכחול הם היחידות שנראות טוב לדעתי.

הבנתי שהגיר לא מדהים (במיוחד מול הDSG) אבל אני מקווה שתוספת הסוסים הנכבדת תפצה על זה.

סיכויים של 50% - או שכן או שלא :lol:

חשבת גם אולי על אחת הגרסאות החזקות של האופל אסטרה או פורד פוקוס?

פורסם
רצף של שטויות

זאת דעתי וזאת דעתך במקום לזרוק מילים לא במקום תיתן את דעתך כי התגובה המיותרת שלך לא תורמת לנושא:arrow:

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

האמת שאת האסטרה טורבו יש במבצע ל"חבר" ב120אלף, אבל הרכב אפרורי ומשעמם ולא מושך אותי בשום צורה וככה גם הפוקוס.

אני לא צריך ולא מחפש מכונית ספורט או יוקרה, אבל אני כן רוצה רכב שיהיה לי כיף להיכנס אליו בבוקר ושני אלו ממש לא יעשו את זה.

לכן הבחירה שלי היא ברכב עם ערך מוסף של, מראה, יוקרה, כוח וביצועים (יחסית כמובן).

הפולו והC4 הם החזקות בחבורה אבל בסגנון אחר לחלוטין אחד מהשני.

הA3, המיטו והDS3 יותר חלשות אבל סקסיות ויוקרתיות יותר.

האמת שאני יותר ויותר חושב בכיוון של הC4 מכיוון שהיא הזולה בחבורה אבל בכל זות המאובזרת ביותר הגדולה ביותר והחזקה ביותר (למעט הפולו כמובן), השאלה מה הזמינות שלה בארץ...

גם פזלתי בכיוון של הC3 היקרה יותר שזהה לDS3 מבחינת המנוע, הגיר והכל בעצם למעט העיצוב ב40אלף פחות ועדיין נראת טוב עם החלון שממשיך לתוך הגג..

אני עושה את הבחירה הנכונה? הC4 נראה על פני השטח הרכב הכי משתלם בארץ ונותן הכי הרבה תמורה למחיר, זה המצב או שאני סתם בסרט?

פורסם
זאת דעתי וזאת דעתך במקום לזרוק מילים לא במקום תיתן את דעתך כי התגובה המיותרת שלך לא תורמת לנושא:arrow:

אז אני יחזור על זה שוב- אתה מדבר שטויות.

במקום לכתוב דברים כמו ילד ב12 בסגנון "האוטו שלי הכי טוב", תתרום דברים שמקדמים את הבחור שמחפש רכב חדש.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אין צורך בויכוחים, כולם פה עוזרים מאוד וכל תגובה תתקבל בברכה, אני בטוח שכל מי שנכנס ומגיב פה עושה את זה כי הוא רוצה לעזור (וסוכני הרכבים שרוצים למכור).

אני אציין שוב שמחר אני עושה סבב סכנויות וחייב לסגור מחר או גג בשני... וכל תגובה עוזרת מאוד!

על הפולו GTI לא היתי חושב בכלל ועכשיו היא בין המועמדים המובילים, ככה שבאמת העזרה שלכם מבורכת.

פורסם
הזמן הספקה של הפולו GTI הוא במרץ...

זה בטוח? אני אמור ללכת לסוכנות מחר רק בשביל זה, ככה שאם זה בטוח אז היא ירדה מהפרק.

• תוכן חדש...