Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בגלל שחיסלו אותה במרתון המכירות שהיה לא מזמן.

אבל! יש מצב שמישהו ביטל הזמנה מאז ואז יש אולי אחת זמינה - שווה לך לעשות טלפון לאחת הסוכנויות ולבדוק אם יש למה להגיע.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשארו 2 פולו אדומות מתצוגה, לא הטעם שלי אז זה ירד.

אני ממש קרוב לסגור על הC4 THP-155 המפוארת, יש איזה סיבה שבגללה אני צריך לשקול יותר את הC4?

מחלות של הדגם, בעיות מיוחדות (בגיר הרובוטי למשל), שרות של היבואן במהלך שלושת שנות האחריות וכו..?

אני מתכנן לשמור את הרכב מינימום 4 שנים ואולי גם קצת יותר, יש אחרי זה בעיות למכור או לעשות טריידאין על הרכב הזה?

ה A3 1.2T \ 1.8T והמיטו 1.4T עדיין בתמונה אבל... תלוי כמה יתנו בטריידאין על הA3 שלי בסיטרואן ומה תגובתכם על הנ"ל.

תודה רבה.

פורסם

בצעתי נסיעת מבחן ב-C4 155 . כיום גם אני נוהג עם DSG וכמובן שרובוטי של סיטרואן פחות חלק אבל לא נוראה, כמו שהרגשתי בקורולה ופיאט רובוטים.

מה שאהבתי: כוח בשפע, גיר סביר+, אבזור שלא קיים גם ברכבי יוקרה, מושבים מהטובים שנסיתי, הגה נוח, ידיות העברת הילוכים מאחורי ההגה סטטים ולא זזים עם סיבוב ההגה.

אהבתי פחות: בהשוואה לג'טה TDI שלי אוטו מרגיש קל ואולי פחות יציב (אולי זו רק הרגשה), גיר פחות חלק, תא מטען קטן יותר, ידית הילוכים קצת מוזרה (עניין של הרגל).

משלוח הקרוב יגיע רק בדצמבר

בברכה netmag.

פורסם

תודה רבה, אכן המישלוח הבא יגיע רק בדצמבר אבל מנסים לברר לי עכשיו על אחת שנמצאת בארץ ואת שמגיע עוד 3 שבועות.

אני אדע בשעות הקרובות..

יש למישהו בפורום את הרכב המדובר? שיכול לתת את דעתו מהנסיון שלו עם האוטו?

פורסם

קראתי על בעיות במנוע אבל גירסה קודמת (150 כ"ס) בעיקר בפג'ו 308,207 אבל בעקבות התלונות הרבות מנוע עודכן באמצה 2010 לגירסה נוחחית 156כ"ס. מקווה שהוא אמין יותר.

בברכה netmag.

פורסם

העלת פה כ"כ הרבה אופציות מעניינות, יותר לטעמי ופחות לטעמי ובסוף דווקא הC4?

שלא תבין אותי לא נכון.

אני מאחל לך רק כל טוב והחבילה נראת על הכיפק אבל אני לא מבין את מכלול השיקולים שלך גם אל מול מכוניתך בהווה וגם מבחינת ההשוואות שהעלת באותו משפט שלא מאותו סיגמנט/קבוצת מחיר או קהל יעד.

אתה נוהג בA3 יחסית חזקה אבל באנלית מידי למחיר שלה. העלת אופציות שבהן אתה יורד מבחינת רמת הכח אך לא במידה תלולה מידי ומאידך נהנה מעולם אחר הן מבחינת עיצוב והן מבחינת נסיון (מיטו , DS3) ומאידך רכב חזק יחסית (GTI למשל). בסיטרואן נשארת עם רכב חזק בערך אך לא מצטיין לכאן או לכאן ובעצם הדבר הכי משתלם בו זה היחס של שקל לתועלת אבל לפי הפוסטים שלך זה לא מה שחיפשת מלכתחילה.

בכל מקרה כמובן שאני מאחל לך להתחדש וליסוע בדרכים טובות והכי חשוב להיות שלם עם עצמך כי אנחנו לא במקומך.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

דבר ראשון תודה רבה.

עוד לא סגרתי על הרכב, אני מחכה לעשות נסיעת מבחן קודם.

לגבי מה שאתה מציין פה אז אתה צודק בחלק מהדברים ואני אסביר.

את הGTI אין, ואני חייב לקנות את הרכב בקרוב, אז היא ירדה מהפרק.

היום היתי בסיטרואן, ראיתי וישבתי בDS3, אין ספק שהוא יפה אפילו יפה מאוד אבל, לדעתי הC3 עם החלון עד הגג מדליקה עוד יותר ומשכה אותי הרבה יותר, רכב קטן ויפיפה ואם הוא רק היה מגיע ברמה קצת יותר טוב וקצת יותר חזקה על בטוח שהיתי הולך עליה.

אבל שניהם גם הC3 וגם הSD3 מגיעות עם מנוע חלש וגיר 4 הילוכים מיושן וללא איבזור מיוחד (אל אף איכות החומרים הטובה).

אז לשלם רק על עיצוב וסטייל זה לא בדיוק מה שאני מחפש.

הA3 והמיטו עדיין בתמונה אבל בסופו של דבר שוב מדובר ברכבים חלשים יותר ומאובזרים הרבה פחות שעולים 30 אלף יותר..

נכון שהמיטו מעוצבת מדהים והA3 איכותית ביותר, אבל ההבדל הכספי לדעתי לא שווה את זה.

לגבי הC4, לדעתי הרכב נראה מצויין (בשחור) הוא חזק מכל הרכבים ששקלתי לקנות ומאובזר ונראה מבפנים כמו רכב יוקרה.

הDS3 זהה במחיר לC4 אבל נותנת כל כך פחות על מזבח העיצוב, אני לא מוצא את זה שווה.

עכשיו זה יותר תלוי באיכות הנסיעה ובמיוחד הגיר הרובוטי שאני חייב לבדוק לפני שאני קונה, אם אני אמצא את הגיר לא נח אני אחזור לרכבים המדוברים.

ונכון שלא חיפשתי אותה מלכתחילה וזה מכיוון שלא חשבתי עליה אפילו ולא ידעתי שיש C4 חדשה שמציאה את מה שהיא מציאה, זה נכון גם לפולו GTI שלא חשבתי עליו בהתחלה אבל הוא היה מועמד מוביל.

לא הבנתי מה כוונתך ב"נסיון" - "ומאידך נהנה מעולם אחר הן מבחינת עיצוב והן מבחינת נסיון"?

פורסם

לך לסיאט לנסיעת מבחן על הלאון.

עיצוב יפה, מנוע חזק וזמין, יש אופציה לאוטומט.

בקיצור שווה בדיקה לדעתי.

וכן יש לי לאון.

They are trying to ban me...

פורסם
.

לא הבנתי מה כוונתך ב"נסיון" - "ומאידך נהנה מעולם אחר הן מבחינת עיצוב והן מבחינת נסיון"?

הכוונה שלי הייתה לנסות משהו אחר כלומר כמי שמוכן להשקיע סכום נכבד של כסף

להנות ממשהו אחר ממשהו שהוא מכיר הן מבחינת שירות היבואן והן מבחינת סוג אחר של רכב.

לאחר שכבר חווית את AUDI קשה לי לראות איך תהנה מחבילה כוללת בC4. זאת לעומת אלפא או שוב פעם AUDI.

העניין הוא שנראה לי שדגם ה1.2TSI מתומחר בטירוף.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

סוף סוף אנשים שמציעים משהו מעניין =סיאט ליאון= שווה מאוד יחסית לכסף שמשולם

סיאט לאון טורבו אוטומטית\ידנית 160 HP מנוע חזק ואמין מאוד,חסכוני,קל להחזקה,ניראה מעולה

החיסרון של הליאון הוא עיצוב פנימי מאכזב.

שווה בדיקה!!! בהצלחה:)

פורסם
תודה לכולם, נראה שאנחנו הולכים על הC4.

אם אתה סגור על ה C4, לא שלכח להוסיף כ 500 ש"ח במעמד ההזמנה כדי לקבל אחרית מורחבת בשנה הרביעית על מכלולים יקרים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...