Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמתי לב שהקסנון בצד שמאל לא עובד הלכתי לחשמלאי רכב והוא בדק הוא אמר שהמנורה תקינה אבל הבית של הקסנון שרוף ואי אפשר להחליף רק את הבית צריך להחליף את כל הפנס.

זה הגיוני ?

פורסם

הבית של נורת הקסנון הוא חלק מהמגבר של נורת הקסנון,

בדוק באתרי חלקי חילוף ויטוראלים של הונדה האם המגבר מגיע בנפרד או עם כל הפנס.

פורסם

דיברתי עם חנות של חלקי חילוף והוא אמר לי שזה לא בא קומפלט ומגבר אחד של הקסנון עולה 1700 ש"ח

רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק בעצמי עם הבית של הקסנון שרוף

?

פורסם

גם לי יש אותו סוג רכב בדיוק !! ואני קניתי אותו לפני חודש בערך ובדקתי את כל הנושא הזה לעומק בכדי לא לשלם מחיר גבוה כזה יש לך ערכה באיביי שעולה 35 דולר!! זה מגיע כל הסט ככה שאתה יכול להחליף את המנורה עם המגבר במחיר מצחיק לעומת הארץ תבדוק זה כדאי !!!

פורסם
גם לי יש אותו סוג רכב בדיוק !! ואני קניתי אותו לפני חודש בערך ובדקתי את כל הנושא הזה לעומק בכדי לא לשלם מחיר גבוה כזה יש לך ערכה באיביי שעולה 35 דולר!! זה מגיע כל הסט ככה שאתה יכול להחליף את המנורה עם המגבר במחיר מצחיק לעומת הארץ תבדוק זה כדאי !!!

עם תוכל לתת לי קישור קסנון יש הרבה באייבי ואני לא יודע מה מתאים

• תוכן חדש...