Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ אויר בצמיגים - פיג'ו 206 XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות בעיה עם ההגה, שמתי לב שהצמיגים לטעמי קשים מידי.

אבא שלי טוען שזה ככה כי אלה צמיגים "ספורטיביים" - רחבים יחסית.

אני חושב שיש יותר מידי אויר, בכל אופן בספר רכב רשום שבקורה משמאל לנהג צריך להיות מדבקה ורשום בה כמה לחץ אויר.

לא רשום שם כמה לחץ אויר, רשום רק 2.4 BAR.

אני מניח שBAR זאת מידה מסויימת ללחץ אויר, אבל אני מכיר לחץ אויר רק במידת PSI, כמו במכונות אויר שיש בתחנות דלק.

נניח שזה באמת מידת מסוימת ללחץ אויר, איך אני מתרגם את זה לPSI?

או שהכי פשוט, מישהו יודע מה הלחץ אויר שצריך להיות? פיג'ו 206 XS מידת צמיגים: 15\55\195.

פורסם
בעקבות בעיה עם ההגה, שמתי לב שהצמיגים לטעמי קשים מידי.

אבא שלי טוען שזה ככה כי אלה צמיגים "ספורטיביים" - רחבים יחסית.

אני חושב שיש יותר מידי אויר, בכל אופן בספר רכב רשום שבקורה משמאל לנהג צריך להיות מדבקה ורשום בה כמה לחץ אויר.

לא רשום שם כמה לחץ אויר, רשום רק 2.4 BAR.

אני מניח שBAR זאת מידה מסויימת ללחץ אויר, אבל אני מכיר לחץ אויר רק במידת PSI, כמו במכונות אויר שיש בתחנות דלק.

נניח שזה באמת מידת מסוימת ללחץ אויר, איך אני מתרגם את זה לPSI?

או שהכי פשוט, מישהו יודע מה הלחץ אויר שצריך להיות? פיג'ו 206 XS מידת צמיגים: 15\55\195.

למה צריך לתרגם ל- PSI?

במכונות שממלאים אויר ניתן להעביר את יחידת המידה ל- BAR.

פורסם

כמו שכתב היצרן, אתה צריך למלא 35 PSI (כ 2.4 באר).

אם נוחות הנסיעה ברכב קשה יחסית, בדוק את הצמיגים (קיימים צמיגים נוחים יותר ונוחים פחות - ואלו שיש בהם כיתוב M+S הם בעלי נוחות נסיעה גרועה כך שאם יש לך כזה דבר כדאי שתחליף בהקדם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם יש יותר מידי אויר בצמיגים שלי, איך אני מוריד את האויר?

או שאם אני מכוון במכונה על 35 PSI אז זה אוטמטי מוריד את האויר ומאזן את זה?

• ספונסר פורום
פורסם

מכונות ניפוח אוויר חדשות (דיגיטליות) יודעות להוריד לחץ אוויר. המכונות הישנות לא מורידות, ואז צריך ללחוץ על קצה הוונטיל עם אבן או קצה של מפתח כדי שיצא קצת אוויר.

פורסם

לא נשארו כמעט שעונים עם מחוג, לפחות לא במרכז הארץ.

וגם אם נשארו כמה, מומלץ לא להשתמש בהם, כי הם לרוב לא מדוייקים בכלל.

שעונים דיגיטליים גם לא תמיד מדוייקים, אבל חלקם עוד חדשים והמצב שם יותר טוב.

• תוכן חדש...