Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 35K- משפחתי/מנהלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין... אם הבורה שלך כזאת מוצלחת, אז למה אתה מוכר אותה כבר אחרי שנה? :rolleyes:

בלי קשר - בורה זה מקסימום משפחתית קומפקטית, לא באמת רכב משפחתי ולא מתאים לדרישות של פותח השרשור.

הפסאט כן, אבל היא יקרה למדי, בעיקר בזכות לקוחות כמוך שעדיין מאמינים ש-VW זה מותג פרמיום והדבר הכי טוב

מאז המצאת המים החמים.

איך שלא תסובב את זה, VW לא נותן כיום תמורה טובה לכסף (כחדש או כמשומש) ולא מהווה קניה חכמה במיוחד.

איכותי כן, נח כן, אבל משתלם ממש לא. לאנשים שמחפשים לקנות בשכל יש סיאט, סקודה ועוד כמה אופציות.

פורסם

מצחיק שלי הייתה המונדיאו 2006 כל הזמן התנגחתי עם דודה שלי שברשותה פאסאט 1.8 אטמוספרית 2004.

לא ראיתי שום יתרון לפאסאט,נהפוכו נראה כאילו המונדיאו איכותית יותר ונותנת יותר בתמורה לכסף.

מסכים שאולי ישנו ניסיון להעתיק את העיצוב מהפאסאט שנחשבת(לא יודע למה) לסמל סטטוס,מובילת הקטגוריה,איכותית ומפוארת בידי אנשים רבים.

פורסם

הפאסאט 2006 מול המונדאו 2006 זה כמו להשוות שני סגמנטים אחרים לגמרי של רכב.

ב2006 הפאסאט עשתה קפיצת מדרגה עצומה. ובכל מקרה איכות החומר וההרכבה זה עולם אחר.

מכל מקום, היא לא בתקציב של הבחור.

המונדאו היא אכן אחת האופציות הטובות שיש לך אם אתה מחפש "רכב מנהלים" בתקציב הנ"ל. יש לה גם שוק בעייתי מאוד ותוכל להוריד את המוכר לא מעט לברכיים. אבל זה נכון לגבי כל רכבי הסגמנט.

בנוגע למי שהמליץ לך על הוקטרה, אם כבר לך על האומגה- פינוק אמיתי ואפשר בקלילות לשחוט את המוכר. לצד סיטרואן אין שוק גרוע יותר מאשר זה של אופל... לכן אני מאוד בעד קניית אופל ישנות. אבל צריך להיות מוכן ליום הדין של המכירה.

אגב, אתה יכול לקחת בחשבון גם את המקסימה QX בטח עדיפה על הסונטה שהמליצו לך כאן. רכב עם המון כח, מושבי עור ושאר ירקות.

גם ה406 היא בהחלט אופציה מעניינת.

אבל בתור חובב איטלקיות ידוע, אני מצטער לומר לך שבסכום שיש לך הייתי הולך על אלפא 166 או לנצ'יה קאפה בלי לחשוב פעמיים.

סקסיות, יופי, איכות- ליגה אחרת מכל מה שדובר בו עד עכשיו. אתה רק צריך כיסים קצת עמוקים בכדי לתחזק את העונג. אבל זה שווה כל שנייה. ליגה אחרת של רכבים.

פורסם

תודה רבה חברים די עזרתם לי להבין כמה דברים.

צרפתיות ואלפות מעדיף לשים בצד,למרות שיש כמה וכמה אופציות טובות שמה

עכשיו במונדאו מבחינת תקלות תיקונים?

מה הכי נדיר אצלה

מבחינת בלאי

או תקלות מסוימות

כל רכב תקלה שלו אבל בכללי מה הכי נפוץ במונדאו

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

לא הייתי לי כוונה לרמוז על המכירה , אני ממש לא ממהר, ולמה אני מוכר ? אני עובר ל MX-5.

אני לא חושב ש VW זה המצאת הדור . ובלא בטיח .

אני חושב שהם מייצרים מכוניות הרבה יותר טובות מפורדים ויונדאי למינהם .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ומה דעתכם על מזדה 6 ב2004-2007.

איך היא לעומת המונדאו?

מבחינת מנוע,ביצועים,התנהגות כביש,נוחות ושאר החמוצים

האם יש בקרת אחיזה ואת השאר ESP וכו וכו...

תודה

(עדיף להיתייעץ מאשר לא..)

עוד שאלה,למונדאו הנ"ל הן מגיעות עם גנט 17?

לפי מה שראיתי בתמונות נראה לי זה 16. אני טועה?

ולמונדאו אין ESP צודק?

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

• תוכן חדש...