Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחרונה מצבר של בוש שמגיע עם 24 חודשי אחריות - גם הוא ייצור של ורטא - אבל האחריות ארוכה יותר וקיבלתי אותו במחיר שהשתלם לי.

למה אתה חושב שיש הבדלים בין המצברים?.

גם אני רכשתי מצבר תוצרת בוש. לאחר עיון במפרט של מצבר בוש לעומת מפרט של מצבר תוצרת וורטא הבנתי שקיים הבדל בין המצברים ומצברי בוש עדיפים.

אני לא פוסל את האפשרות שוורטא מייצרת מצברים עבור בוש והם נמכרים תחת המותג בוש אבל כפי שכתבתי קיים הבדל.

מנסיוני עם מצברי וורטא שמגיעים מותקנים ברכב חדש הם מעט שונים (לפי רן הם פחות אייכותים) לפי דעתי הם יותר אייכותים ואצלי החזיקו מעמד יותר מ-4 שנים ב-3 רכבים חדשים.

איזה כייף לי :)

פורסם
בחיים לא שמעתי מישהו שמחליף מצבר רק כי הואי שן, אולי כי הוא ישן ומתחיל לזייף...

תתפלא שיש אנשים כאלו. אני החלפתי מצבר מקורי של וורטא שהיה מותקן ברכבי לאחר 4.5 שנים כאשר המצבר עדיין תקין ומניע למה ?

כי חוק מרפי תמיד פועל נגדי ולא רציתי להתקע איזה בוקר עם הרכב.

כרגע יש לי מצבר חילופי בבית למקרה חירום (פעם בשבועיים אני מטעין את המצבר בעזרת מטען שבניתי בכדי לשמור על 'נעוריו').

פורסם

המחיר של המצבר בקישור שצירפת מוגזם. צור קשר עם חבר הפורום רן שביב שהינו נציג של וורטא בפורום וברר איתו מקום זול לרכישה.

לדעתי אתה סתם משלה אותו. אין לי שום קשר ל "איש-שטח" או שום מניות שלהם, אבל המחיר (589 ש"ח) למצבר וורטה 60 אמפר עם אחריות ל 20 חודשים זה מחיר מעולה (מצבר כזה נמכר במוסכים המורשים ב 929 ש"ח + מע"מ - ויש את הפראיירים שקונים !!!!). גם המחיר של המצבר השחור 74 אמפר של וורטה (599 שח) עם אחריות 20 חודש זה מחיר פצצה !

לא יודע איפה אתה חי או איפה אתה קונה מצברים - אבל אם אתה חושב שאפשר להשיג זול יותר מזה, תפדל - תראה לנו (ולא, אל תפנה אותנו לרן שביב, תן שם של חנות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המחיר של העופרת עלה לכן המצברים לא מחזיקים כמו בעבר.

לדעתי-

לקנות את המצבר שיתן לך את תקופת האחריות הגדולה ביותר(אני קניתי ב1200 ש"ח מצבר עם 40 חודשי אחריות).

תעשה את החשבון הפשוט כמה עולה לך המצבר חלקי כמה חודשי אחריות ותידע כמה יוצא לך בעצם לשלם על המצבר בחודש.

לדעתי מה שחשוב זה זרם התנעה גבוהה, וכמובן בהתאם לנסיעות שלך אמפר מתאים(אם אתה נוסע נסיעות קצרות אולי כדאי לקחת מצבר עם אמפר גבוה יותר על מנת שהמצבר אכן יספיק להיטען תמיד ולספק את זרם ההנעה הנדרש).

קובי

פורסם
לדעתי אתה סתם משלה אותו. אין לי שום קשר ל "איש-שטח" או שום מניות שלהם, אבל המחיר (589 ש"ח) למצבר וורטה 60 אמפר עם אחריות ל 20 חודשים זה מחיר מעולה (מצבר כזה נמכר במוסכים המורשים ב 929 ש"ח + מע"מ - ויש את הפראיירים שקונים !!!!). גם המחיר של המצבר השחור 74 אמפר של וורטה (599 שח) עם אחריות 20 חודש זה מחיר פצצה !

לא יודע איפה אתה חי או איפה אתה קונה מצברים - אבל אם אתה חושב שאפשר להשיג זול יותר מזה, תפדל - תראה לנו (ולא, אל תפנה אותנו לרן שביב, תן שם של חנות).

איציק

איציק מצברים.

http://www.mazberim.co.il/

הכי זול.

פורסם
גם אני רכשתי מצבר תוצרת בוש. לאחר עיון במפרט של מצבר בוש לעומת מפרט של מצבר תוצרת וורטא הבנתי שקיים הבדל בין המצברים ומצברי בוש עדיפים.

אני לא פוסל את האפשרות שוורטא מייצרת מצברים עבור בוש והם נמכרים תחת המותג בוש אבל כפי שכתבתי קיים הבדל.

מנסיוני עם מצברי וורטא שמגיעים מותקנים ברכב חדש הם מעט שונים (לפי רן הם פחות אייכותים) לפי דעתי הם יותר אייכותים ואצלי החזיקו מעמד יותר מ-4 שנים ב-3 רכבים חדשים.

מניסיוני,המקורי בגולף זבל, אצל חבר טוב "הלך" המצבר המקורי בגולף 2009 לאחר 21 חודשים, וזאת ללא שום התקנה מקומית

אפילו לא טלפון, או דיבורית, פשוט אוטו מקורי לחלוטין מהיצרן, טיול לצריפין ורן סידר לנו ורטא כחול במחיר טוב

לדעתי,איכותם של כל המצברים החדשים,ללא קשר ליצרן הולכת ופוחתת עם השנים כמו בהרבה מוצרים אחרים,

לגולפים שלי, ולדובלו, קניתי הכי זול שמצאתי, (וולטא ב 410 ש"ח) עולה חצי מהורטא ובטוח שיחזיק יותר מחצי ממנו.

פורסם
מניסיוני המצבר של וורטא מהסידרה הכחולה מחזיק מעמד כ-4 שנים פלוס מינוס. כמה יחזיק אצלך אינני יודע מכיוון שאורך חיי המצבר תלויים בהרבה פרמטרים ואחד מהם הטמפ' החיצונית.

כמו שאני זוכר את גר באיזור באר-שבע ששם הטמפ' בקייץ מאוד גבוהות לכן יש סיכוי סביר שזה עלול לקצר את חיי המצבר.

המחיר של המצבר בקישור שצירפת מוגזם. צור קשר עם חבר הפורום רן שביב שהינו נציג של וורטא בפורום וברר איתו מקום זול לרכישה.

אני מציע לך לבדוק את מתח הטעינה ביום חם אחרי נסיעה כאשר האלטרנטור 'מת מחום' או פשוט לחבר מד-מתח למצבר ליום יומים ולנטר את מתח הטעינה.

תכניס את מד-המתח לתוך תא הנוסעים.

היה לי בגולף מצבר וורטה כחול 60 אמפר עםפ 20 חודשי אחריות- מת לי בידיוק אחריי שנתיים וארבעה חודשים.

החלפתי לוורטה שחור סטארט אפ- 56 אמפר.נקווה שישרוד יותר. (בינתיים 8 חודשים מותקן ברכב).יש לציים שהסארט אפ עלה ב250 שח שח פחות מהוורטה הכחול.

פורסם
היה לי בגולף מצבר וורטה כחול 60 אמפר עםפ 20 חודשי אחריות- מת לי בידיוק אחריי שנתיים וארבעה חודשים.

החלפתי לוורטה שחור סטארט אפ- 56 אמפר.נקווה שישרוד יותר. (בינתיים 8 חודשים מותקן ברכב).יש לציים שהסארט אפ עלה ב250 שח שח פחות מהוורטה הכחול.

כפי שכתבתי קודם לכן אורך חיי המצבר תלוי בהרבה פרמטרים שבחלקם נהג הרכב יכול לשלוט ובאחרים ייצרן המצברים ויש פרמטרים שאף אחד לא יכול לשלוט כמו הטמפ' החיצונית אלא אם קוראים לך דני רופ.

גם קיבולת אמפר-שעה של מצבר עשוייה לנוע בתחום של בין 10-20 אחוז בין אותו מצבר שיירד מאותו קו הייצור.

פורסם

אני בזמנו קניתי מאיש שטח היה מחיר מעולה 1000 שקל ל95 אמפר דיזל -מחיר מעולה אני חושב עד היום לוורטא כחול עם 20 חודשי אחריות.

שים לב על השנפ התרעתי לך כבר בקנייה בשרשור הקודם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...