Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יכול לתת חוות דעת ולערוך השוואה תוך ציון יתרונות וחסרונות בין שתי הרכבים הללו שניהם בגירסא ידנית מנוע 1.6 חדשים מהחברה, ולתת בחירה איזה רכב הוא היה מעדיף

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

למרות שההשוואה היא בין מכוניות מקטגוריות שונות, אין ממש מכונית שניתן להשוות אותה לוולסטר באותו טווח מחיר.

הוולסטר עדיפה על שאר הסופר מיני הקיימות- עדיפה על הפולו האיביזה פאביה גאז' ועוד, ובפרט בגרסאות הTSI שלהן. היא פשוט עולה עליהן בכל פרמטר שניתן לחשוב עליו.

בכל מקרה כדאי לבצע בצע נסיעת מבחן על הרכב לפני ההזמנה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

פשפשתי קצת בקטלוג ומפרט של הולוסטר,

נשמע רכב מדהים בהרבה היבטים.

נראה מצויין, לפי המפרט הוא חסכוני, בעל ביצועים מאוד יפים למנוע 1600 אטמוספרי (באמת אין טורבו?).

מאובזר כהלכה.

הוא באמת נראה עדיף על הרבה רכבים אחרים.

החסרון היחיד בו הוא שאין מנוע ספורטיבי יותר מהמנוע היחיד שיש.

אבל למעשה, זה רק חסרון אם זה חסר למי שמחפש את זה :)

נראת כמו אופציה מצויינת.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
למרות שההשוואה היא בין מכוניות מקטגוריות שונות, אין ממש מכונית שניתן להשוות אותה לוולסטר באותו טווח מחיר.

הוולסטר עדיפה על שאר הסופר מיני הקיימות- עדיפה על הפולו האיביזה פאביה גאז' ועוד, ובפרט בגרסאות הTSI שלהן. היא פשוט עולה עליהן בכל פרמטר שניתן לחשוב עליו.

בכל מקרה כדאי לבצע בצע נסיעת מבחן על הרכב לפני ההזמנה.

על פי מה אתה משווה את זה?

מבחינת ביצועים והנאה מהמנוע וגמישות הכח הוולוסטר ממש לא מתעלה על מנועי ה TSI, ההפך הוא הנכון.

מנוע אטמוספרי, יחסית רווי כ"ס אבל בכל זה אטמוספרי מתנהג כמו אטמוספרי ומוגדש כמו מוגדש.

אני לא חסיד של TSI, לדעתי צריך לחכות עד שהטכנולוגיה תוכיח את עצמה.

אבל לטווח הקצר ניתן לראות את הייתרונות של המנוע הזה להבדיל מאטמוספרי.

מבחינת נוחות גם כאן הוולסטור לא מתאימה לכל אחד וכתבת עדיפה על הסופר מיני הקיימות, על פי איזה פרמטרים אתה כותב שהיא עדיפה? אם למישהו עדיף מכונית קטנה עם 5 \ 4 דלתות.

לוולסטור יש רק 4 מקומות, לשאר יש 5. ברור שבמצב רגיל זה לא משחק תפקיד, אך כשצריך את ה 5 מקומות מה עושים?

קיצור התגובה שלך די לא לעניין שכתבת שהיא עדיפה בכל פרמטר שניתן לחשוב עליו.

באופן אישי אני חושב שהוולסוטר זה הרכב נכון להיום ביחס לתמורה שלו, ואם הייתי מתכוון לקנות רכב חדש והיה לי את הסכום המבוקש ללא ספק אחרי נסיעת מבחן כנראה שהייתי בוחר בוולוסטר.

אבל עדיין, לא כולם סטודנטים שפחות חשובה להם נוחות ההטענה מאחורה, גודל חניה, מספר מקומות, ולא חסר.

לפי דעתי גם חברות הביטוח הולכות לחגוג עליו מהגדרתו רכב "ספורט", צריך לבדוק את העניין הזה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

על הנייר הוולסטור עדיפה על פני האיביזה.

מבחינת ביצועים היא עולה על ה1.6 של האיביזה, אם מדובר על 1.2 TSI אולי הדבר שונה והרכבים דיי זהים.

Got To love It

פורסם
על פי מה אתה משווה את זה?

...

לפי דעתי גם חברות הביטוח הולכות לחגוג עליו מהגדרתו רכב "ספורט", צריך לבדוק את העניין הזה

אכן בכל הקשור לזמינות הכח מנוע TSI עדיף על האטמוספרי של הוולסטר. מנוע הוולסטר מתחיל לתת תפוקה רק מאיזור ה3500 סל"ד בעוד שב1.2TSI הכח זמין כבר מ1500 סמ"ק.

יחד עם זאת מדובר בנתון *יחסית* שולי כאשר מסתכלים על התמונה הכוללת. איך שלא תסובב את זה, כחבילה וכרכב בפרט הוולסטר תהיה עדיפה.

לגבי מושב חמישי, בו נגיד שלא הייתי מאחל לאף אחד לשבת במושב האמצעי באיביזה כאשר לצידך יושבים עוד שניים. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תודה לכולם, כמובן שידוע לי על ה4 מקומות ביונדאי מה שלא מהווה חשיבות מבחינתי בהשוואה, הייתי רוצה יותר להתמקד בעלויות האחזקה, צריכת דלק, ביטוח, וירידת ערך עם השנים. תודה...

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

עלויות אחזקה קצת קשה למדוד ברכב שהתחיל להיות משווק לפני שבועיים. כנ"ל דלק, ורק לגבי הביטוח אולי תמצא פה מישהו שקנה - למרות שאת זה תוכל לברר בקלות בכמה טלפונים.

לגבי ירידת ערך - לגבי כל דגם קשה לצפות ירידת ערך, אז אל אחת כמה וכמה רכב שנמצא שבועיים על הכביש (אם בכלל נמסרו רכבים, אני לא מעודכן).

פורסם
כמובן שבוולוסטר אתה גם מקבל לוקי ייחודי שכמעט ואין כמותו על הכביש,

ואיביזות כבר יש מלא.

לא הייתי בונה על זה, תוך מספר חודשים הכביש יהיה מלא בוולוסטר כמעט כמו שהוא מלא באיביזות, הוא מתומחר ממש טוב ביחס לתמורה וביחס למתחרים ויונדאי כבר התמקמה יפה בפסגת המכירות כך שאין סיבה שהולוסטר לא יתחרה בכמויות של האיביזה.

פורסם

ממש לא. הוולוסטר פונה לפלח שוק אחר לגמרי מאשר האיביזה.

הוולוסטר היא משפחתית לכל דבר עם שיק ספורטיבי בעוד האיביזה היא סופר מיני חביבה וצעירה.

לכן יהיה קשה יותר לוולוסטר כי היא פונה לקהל שרוצה משפחתית עם קטע ספורטיבי ודלתות מוזרות

ולדעתי לא יהיו הרבה כאלה. לפחות לא בכמויות של האיביזה.

פורסם

העובדה שלולוסטר יש דלת נוספת (שדרך אגב לא רואים בכלל) ממש לא אומרת שהיא פונה לקהל של משפחתיות, דווקא צעירים יאהבו את העובדה שהם מקבלים יותר רכב בסכום דומה.

• תוכן חדש...