Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שעשיתי (אתמול) נסיעת מבחן על ה-107 אני יכול להגיד במילה אחת - אכזבה!

רכב קטן

מכוער

לא נוח

פלסטיקה באיכות הכי ירודה\מצועצעת\מצחיקה וכו'.

העברת הילוכים מעצבנת ביותר ברובוטי

סחב בקושי בעלייה (3 אנשים ברכב)

לא פלא שהורידה את המחיר שלה ל-60 אלף.. בטח לא הצליחו להיפטר מהכמות שהביאו לארץ ודרשו 78 לפני חודשיים..

עכשיו הכל מובן.

בקיצור התאכזבתי.. ועכשיו אחרי כמעט חודשיים של חפירה מעמיקה על ה-107 אני צריך לעבור לחיפוש אחר הרכב הבא.. פשוט מאכזב...

יש הצעות??

קיה פיקנטו/סקודה פאביה/ניסאן מיקרה/רנו קליאו..??!

אם מישהו יודע על עוד מבצעים גם של "חבר" אני אשמח מאוד.

תודה ושבת שלום שתהיה.

פורסם

גם בפנדה יש רובוטי,ואני לא בטוח יהיה הבדל גדול מידי,אם הוא מחפש אוטומט אז הקליאו נפסלה-ידני,והפיקנטו עם זמן המתנה של חצי שנה ויותר,פאביה כרגע נגמר המלאי,אם אתה מתסדר עם איך שמיקרה ניראית,תבדוק אותה,אגב יש גם את 206+.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היונדאי i10 גם כן יכולה להיות בחירה לא רעה, היא חזקה יותר מהפג'ו ולא מפגינה תחושת "חסכו עלי".

גם הפיקנטו עושה רושם טוב, העיצוב צעיר ונעים לעין.

בהצלחה, איגור.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על התגובות.

לגבי הפיקנטו הבנתי שמי שמזמין עכשיו, הזמן אספקה קרוב לחצי שנה ז"א שאני אקבל אותה בסביבות מרץ אפריל וחבל...

לגבי היונדאי i10 זאת גם יכולה להיות אופציה..

הרנו-היא רנו. צרפתי. עוד 3 שנים נראהל י שיהיה לי קשה להיפטר ממנה ואני מקווה שב-3 שנים האלה לא יהיו לי תקלות.

לפנדה אני לא מתקרב-פיאט - וגם אוטו לא יפה בכלל.

בקיצור לא נשארו עוד הרבה מכוניות..

ובכלל כל הרעיון של רכבי המיני הידניות הללו נראה שיעבור מהר מאוד, כי אולי הם חוסכים בדלק-אבל למה לחסוך בהכל ושזה יבוא על חשבון דברים אחרים כמו נוחות וכו'.

פורסם

ניראה לי שפשוט לא באת מוכן לרכב מיני,ציפית במחיר קטן לקבל הרבה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לרכב,זה מחיר כניסה.

• תוכן חדש...