Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחות של אישתי ביקשה שאני יעשה לה טיפול בטוארג 2007 עם 70 אלף ק"מ, ואמרה לי גם שיש לה רעידות בבלימה, וכשהיתה במוסך בטיפול אחרון החליפו רק רפידות בלם.

אמרתי לה בסדר אין בעיה, הזמנתי את החלקים מספק שאני מכיר פה בשוויץ, ניגשתי לבדוק את פשר הבעיה בבלמים, רפידות היו לא מקוריות, וצלחות בלימה היו מקוריות, ולהפתעתי ברגע שהוצאתי את הצלחות זה מה שנגלה לעני.

איך לכול השדים קורה כזה דבר? עבדתי די הרבה זמן במוסך ובחיים לא נתקלתי בכזאת תופעה.

למישהו יצא להתקל בכזה דבר? כמובן שהצלחות הוחלפו גם.

304763_2347583087174_1177967750_3219188_3873179_n.jpg

314080_2347584967221_1177967750_3219190_1720714_n.jpg

פורסם

מי ים לא, הדיסקים מקורים, הרכב יד ראשונה אצלה, ובקרוב יועף לסוחר רכב הראשון.

זה רעיון טוב (אצלי למשל בטווינגו הקודמת שהחלפתי צלחות בלימה לא היה שום סימן שדומה למה שהטוארג הזה הראה), גם לא

ברכבים אחרים.

פורסם

הזוי, עוד לא ראיתי דבר כזה. ממה יכולה להגרם קורוזיה כזו? נסיעות תכופות במים ובוץ?

נ.ב

עכשיו הדיסק סופר מאוורר :)

פורסם

זה מצב חריג שנגרם במשך תקופה ממושכת. לא רואים כבר את סימני שבר אלא התפוררות של שכבות המתכת (נראה לעיני הבלתי מקצועית כמו קורוזיה למלרית).

הרכב נסע תקופה ממושכת אחרי שהשבר של הצלחת נגרם.

יתכן שהייתה חשיפה ממושכת למים או התחממות קיצונית של הבלמים או פגם בייצור של הצלחות. שווה בדיקה של היצרן שכן מדובר באביזר בטיחותי ברכב.

בכל מקרה נראה לי שיש כאן גם הזנחה של המוסך המטפל. מתי הרכב עבר טסט?

פורסם

זה מה שמוזר, האוטו כל הזמן בחניה מתחת לבית, והיא ובעלה לא גרים בהרים, תראה מלח על הכבישים לא חסר בחורף, אבל להגיע למצב כזה בחיים לא ראיתי, ובמיוחד שהיא היתה במוסך לגבי תקלה בגיר וטיפול, והוחלפו רק רפידות בלם :S

פורסם

שלום רב !

דניאל לא רמז על בלאי בגלל רכב שעובד קשה, אלא לרכב שנוסע על כבישים מושלגים המלאים במלח , שהוא קורוזיבי למתכת כמו סרטן לבן אדם.

לא ידעתי שגם בשוויץ יש מוסכים חאפרים שמחליפים דיסקיות ללא צלחות שבוודאי היו קורוזיביות גם בזמן החלפת בדיסיקיות בלם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...