Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הצלחתי לעקוב אחרי כל העמודים וכל הקישורים של כולם. התעייפתי. :brickwall:

בכל מקרה כשתתגבש החלטה על מכשיר מסוים תודיעו . אני מעוניין .

כל אחד מזמין מה שמתאים לו.

בכל מקרה ממליץ שתעשה חיפוש מהסוף להתחלה 2 עמודים אחורה, תמצא את הלינקים לקבוצת הרכישה שפורסמו ע"י guyam1

אם אתה מתעצל זה כבר בעיה שלך.

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת אובר קיל לא ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
כל אחד מזמין מה שמתאים לו.

בכל מקרה ממליץ שתעשה חיפוש מהסוף להתחלה 2 עמודים אחורה, תמצא את הלינקים לקבוצת הרכישה שפורסמו ע"י guyam1

אם אתה מתעצל זה כבר בעיה שלך.

חבר, אני לא מטומטם אז אל תתן להרגיש כמו אחד כזה. בדיוק כמו שאני לא נותן לך להרגיש כזה.

אבל עברית אני קצת מבין. אם כל אחד מזמין מה שמתאים לו, זה כבר לא הופך לרכישה קבוצתית. ולא הייתי טורח להשאיר כאן הודעה.

המטרה הייתה בפתיחת השירשור (ואם לא שמת לב לכותרת) רכישה מרוכזת של המצלמה.

רכישה מרוכזת בדרך כלל מבוצעת ע"י קבוצה גדולה של אנשים המתארגנים יחד, מוצאים את המוצר המבוקש, יוצרים קשר עם יבואן כלשהו, מורידים לו את המחיר עוד קצת בעקבות רכישת כמות ולא בודד. וכולנו מרוויחים.

ככה שלמצוא מצלמות לבד אני יכול. גם בלי לעבור על עשרות העמודים כאן.

מסקנה.. תן ברקס, סתכל במראות ואז גז. :wave2:

פורסם

נקודה צרכנית:

שמתי לב כי בכל ההצעות שקיימות באיביי ומקומות אחרים - הערכה כוללת את כבל הטעינה מהמצת ברכב.

אז למה הספקים בישראל מוכרים אותו בנפרד, ב-25 עד 45 ש"ח ?

גם את כרטיסי הזכרון שחובה להוסיף, שלא כתוב מי היצרן ומה המהירות שלהם, אפשר להשיג בקלות ומיצרנים מוכרים, בכ-40% פחות.

אגב, גם לאיש מאופק פיסי (בהצעה בקופון) קוראים גיא. איני מכיר אותו אישית, אבל בחנות שלו אפשר למצוא דברים במחירים מהיותר נמוכים ברשת והם מוכיחים את עצמם לאורך שנים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
קניתי את המצלמה הזאת http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190572275115

246$ כולל משלוח. מאמין אחרי החג היא תגיעה. כשאקבל את המצלמה אני אעלה לפה תמונות וסרטון קצר.

אני קניתי מצלמה ב $50 שנראית כמו ה 007. לא הייתי מרוצה מאיכות הצילום בלילה ומזמן הסוללה (למרות שהיא מחוברת למצת)

כמו כן יש לכבות אותה ידנית.

לכן קניתי את ה DOD F500LHD ב $120 ו(למרות שהמחיר הרשמי גבוה יותר ) ואני מרוצה ממנה עד הגג. איכות צילום מהממת כיבוי עצמי,אפשרות להיפוך התמונה (תלוי באפשרויות התליה ברכב) בקיצור חושב שעל איכות משלמים קצת יותר.

http://dod-tec.us/dod-gs600-car-camera-dvr-black-box-with-gps-123.html

פורסם

ניכנסתי להתרשם מהסרטון ויצאתי עם התרשמות חזקה יותר מעבירות התעבורה שמבוצעות שם :roll:

מערב פרוע אחד גדול. מצפצפים על החוק כנורמה!

...ותודה שחזרתי הביתה בשלום...

פורסם

כשירשור בשם "רכישה מרוכזה.." אני לא מצליח למצוא ריכוז כזה של אנשים . חוץ מקניות בודדות.

האם פיספסתי את הקנייה המרוכזת?

למה ירדתם מהנושא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...