Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אותכם

יום רביעי החלפתי מצבר שנאמר לי שהוא חדש 62 אמפר במחיר של 580 ש''ח.

על הדרך נאמר לי שהלך האלטרנטור באוטו ומשופץ יעלה לי עוד 650 ש''ח.

יום חמישי (למחרת ) הגעתי למוסך אלמוג בכרמיאל שהחליף לי את המצבר ב"חדש" והוא התעסק עם האלטרנטור ואחרי שעתיים הרכב יצא מהמוסך עם אלטרנטור חדש ופיוז אלטרנטור חדש שנשרפו בדרך ומצבר "חדש".

סה''כ הכל הוא קיבל 1300 ש''ח.

יום שישי בנסיעה לכיוון כפר ורדים שמתי לב שהמחוג של חום מנוע ירד טיפה (דבר שלא קרה לי מזה 4 שנים) התאורה בדש בורד התחילה לדהות וכשהגעתי לצומת ירכא האוטו שבק חיים.

אנשים טובים שרצו לעזור ובניהם חשמלאי מירכא שעובד בצבא אמר לי שהמצבר נפרק והאלטרנטור נשרף עוד פעם.

אותו אדם חביב אמר לי שהמצבר בכלל לא חדש אלא משופץ לאור החריטה שיש עליו.

האוטו נלקח הביתה בגרר והלך סופ''ש והמון עצבים.

אשמח לדעת איך לפעול במוסך מחר כי אני רוצה פיצויי !!!

פורסם

יש קבלה?! יש!

יש טלפון?! יש!

יש הוכחות?! יש!

יש קבלה מהגרר?! יש!

קדימה לא לוותר ולקבל את כל כספך חזרה.

בנוסף הייתי פונה לבעלים של המוסך ולבעלים של הרשת (אם יש כזה) ולתלונות הציבור (אמון הציבור) על מנת שיתקנו את הרכב ללא תשלום.

פורסם

מוסך הכי עלוב שהייתי בו אי פעם.לפני כשנתיים היה לי פיאט בראבו שנת 97 באתי אליהם בגלל שהמנוע התחמם החליפו טרמוסטט ועוד איזה חיישן חארטה גבו בערך 900 ש"ח ואחרי יום המנוע שוב התחמם למרות שבעל המוסך אמר שהכל תקין. בסוף הסתבר שזה ראש מנוע אבל לא זכיתי לראות שקל בחזרה.

העבודה שלהם זו רמאות לשמה,כמובן שלא יכולתי שלא להתנקם ושלחתי מכתב התראה לרשות המיסים על בעל המוסך (עובד בשחור רוב הזמן).

פורסם
איזה הוכחות יש לך בדיוק שהמצבר לא חדש?

ברצינות, רכשת אי פעם מצבר?

-המוכר מטביע בפלסטיק את תאריך המכירה.

-למצברים מחודשים אחריות קצרה בהרבה ממצברים חדשים.

לפותח השירשור, חכה להמלצה לחשמלאי רכב טוב מאיזורך. האלטרנטור לא אמור להשרף סתם כך ולא מובן כיצד גם הנתיך נשרף וגם האלטרנטור נשרף בו זמנית, בזמן קצר הנתיך אמור להשרף ולהגן על האלטרנטור.

פורסם
ברצינות, רכשת אי פעם מצבר?

-המוכר מטביע בפלסטיק את תאריך המכירה.

-למצברים מחודשים אחריות קצרה בהרבה ממצברים חדשים.

מן הסתם, הכוונה שלי שאם המוכר באמת ניסה לרמות ע"י מכירת מצבר ישן הוא לא כל כך מטומטם והוא דאג להסדיר את עניין התאריך, להסתיר/לשנות אותו, משהו כאן לא נראה לי.

פורסם
מוסך הכי עלוב שהייתי בו אי פעם.לפני כשנתיים היה לי פיאט בראבו שנת 97 באתי אליהם בגלל שהמנוע התחמם החליפו טרמוסטט ועוד איזה חיישן חארטה גבו בערך 900 ש"ח ואחרי יום המנוע שוב התחמם למרות שבעל המוסך אמר שהכל תקין. בסוף הסתבר שזה ראש מנוע אבל לא זכיתי לראות שקל בחזרה.

העבודה שלהם זו רמאות לשמה,כמובן שלא יכולתי שלא להתנקם ושלחתי מכתב התראה לרשות המיסים על בעל המוסך (עובד בשחור רוב הזמן).

גועל נפש! לא עלה על דעתך שאולי הטרמוסטט הלא תקין גרם לנזק לראש מנוע?

פורסם
רציתי לשתף אותכם

יום רביעי החלפתי מצבר שנאמר לי שהוא חדש 62 אמפר במחיר של 580 ש''ח.

על הדרך נאמר לי שהלך האלטרנטור באוטו ומשופץ יעלה לי עוד 650 ש''ח.

יום חמישי (למחרת ) הגעתי למוסך אלמוג בכרמיאל שהחליף לי את המצבר ב"חדש" והוא התעסק עם האלטרנטור ואחרי שעתיים הרכב יצא מהמוסך עם אלטרנטור חדש ופיוז אלטרנטור חדש שנשרפו בדרך ומצבר "חדש".

סה''כ הכל הוא קיבל 1300 ש''ח.

יום שישי בנסיעה לכיוון כפר ורדים שמתי לב שהמחוג של חום מנוע ירד טיפה (דבר שלא קרה לי מזה 4 שנים) התאורה בדש בורד התחילה לדהות וכשהגעתי לצומת ירכא האוטו שבק חיים.

אנשים טובים שרצו לעזור ובניהם חשמלאי מירכא שעובד בצבא אמר לי שהמצבר נפרק והאלטרנטור נשרף עוד פעם.

אותו אדם חביב אמר לי שהמצבר בכלל לא חדש אלא משופץ לאור החריטה שיש עליו.

האוטו נלקח הביתה בגרר והלך סופ''ש והמון עצבים.

אשמח לדעת איך לפעול במוסך מחר כי אני רוצה פיצויי !!!

לא הייתי סומך יותר מידי על אבחון של חשמלאי בשקל שעושה אבחון באמצע הדרך

גם על מצבר חדש מטביעים תאריך

גש לאותו מוסך לאבחון המערכות ותקווה שהנזקים קטנים ואולי יש מקום לאחריות מוסך

פורסם
גועל נפש! לא עלה על דעתך שאולי הטרמוסטט הלא תקין גרם לנזק לראש מנוע?

סמכתי על המוסך,זה היה הרכב הראשון שלי ולא תארתי לעצמי שמוסך יכול לנצל לקוח בצורה כזו מכוערת.

• תוכן חדש...