Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגיל אתה מערבב דעה אישית שלך ומביע אותה כאקסיומה.

אתה לא אוהב את העיצוב החיצוני

אתה חושב שהוא מזעזע

אז למה מי שכן אוהב או מוכן להתפשר בעניין הזה אין לו קוים אדומים?

זה כמו שימשהו יגיד שמי שמוכן לריפודי מושבים סטייל פיג'מה עירקית כמו שיש ב- GTI הוא אחד שאין לו קוים אדומים (או שיש לו, בכיסאות).

עוד לא ראיתי אחד שחושב שהעיצוב החיצוני של האימפרזה מהדור האחרון הוא בין היפים בקטגוריה, גם לא כאלה שבבעלותם רכב כזה.

לא מעט אחרים גם חושבים שהגימור של הרכב הוא מבזה בשביל הסכום הזה, אני לא ממציא את זה.

בקשר לכסאות המוזרים ב GTI - שאלו יהיו הבעיות שלנו, בהתחלה גם אני חשבתי שזה מכוער/מוזר אחר כך הבנתי שזה סוג של מורשת.

ריפוד כסאות זה משהו שאפשר לטפל בו, אתה יודע... :) מה עוד שמבחינת אחיזה ותמיכה הם עושים את העבודה מצויין.

ב VW אתה מזמין מק"ט של ריפוד אחר (למשל עור) ,מפשיט את הכסא דיי בקלות ומלביש אותו בריפוד החדש. קל ברמה של DIY.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי בר צבי,

היום פניתי לאריאל בדיי תוקפנות ושאלתי על אשר כתבת כאן ולמה זה קורה,

לפי תגובתו של אריאל (ואני כן אקבל אותה ומקווה כי גם אתה ) שעד 3 שבועות הכסף אצלך (עבר את כל הגורמים שמאשרים כיום).

דדי

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

הי דדי,

תודה על התשובה, למרות שאת נוסחה שמעתי כבר כמה פעמים מאריאל, וכל פעם נכזבתי.

לכשעצמי, הייתי מצפה שמישהו יתקשר, יתנצל, ויציע גם סוג של פיצוי על דרך המרורים הזאת - ואני לא מתכוון לעוד כסף, אבל אולי זה רק אני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל כך חבל שדברים מסוג זה, שהיו יכולים להפתר בין החברה ללקוח, צריכים להפתר רק אחרי שהופצו וגרמו נזק תדמיתי לחברה.

כנראה שהחברות לא מבינות ולא נותנות את דעתן היום לכוחו ותפוצתו של האינטרנט לפרסום שלילי, ולא רק לפרסום לצורכי קידום מכירות.

הכותב הוא בעלים של רכב שלישי במספר שנקנה כחדש מהיבואן, שמקווה שלא יזדקק למבחן האמיתות של ההבטחות שניתנו לו.

פורסם
שמוליק - לדעתי הם כל-כך שבעים, שאתה ואני לא מזיזים להם. תמיד יהיה מי שיקנה מהם...

בדיוק.. ועל זה אין לנו סיכוי לדרוש צדק חברתי (אולי נעשה הפגנה עם הוואגיות? בטוח יעזרו לנו ויורידו ת'מחירים)

8)

Golf 2008 MK5

פורסם
גם אם היא קיימת שחור על גבי לבן צמפיון אומרים לך "הכסף כבר אצלנו, אתה מוזמן לא לקחת את האוטו" אחרי שלא עמדו בהתחייבות שהיו כתובות שחור על גבי לבן עם חתימות והכל על הזמנה של S3.

(אחרי שקיבלו את מלוא סכום הרכב 300 ומשהו אלף שקל, לא דמי קדימה או משהו כזה)

במקרה כזה מדובר בהטעייה ברורה ומכוונת של הלקוח לפי חוזה מוסכם וכתוב של חברה בע"מ, כל עו"ד משופשף יוכל לזכות את מרשו בנסיבות כאלה.

למרות שכיום בעקבות המקרה של יורם דנציגר, לך תדע..

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
שמוליק - לדעתי הם כל-כך שבעים, שאתה ואני לא מזיזים להם. תמיד יהיה מי שיקנה מהם...

דווקא אני נכנסתי לסוכנות, הבנתי מה היחס, עשיתי אחורה פנה ושלום ולא להתראות.

אני חושב שהמוצרים של VW מצויינים (או לכל הפחות באותה רמה של המתחרים, למי שאינו חובב המותג) - אבל התמחור המוגזם שלהם לעיתים יחד עם שירות די גרוע מוציאים אותם מהמשוואה מבחינתי.

פורסם
דווקא אני נכנסתי לסוכנות, הבנתי מה היחס, עשיתי אחורה פנה ושלום ולא להתראות.

אני חושב שהמוצרים של VW מצויינים (או לכל הפחות באותה רמה של המתחרים, למי שאינו חובב המותג) - אבל התמחור המוגזם שלהם לעיתים יחד עם שירות די גרוע מוציאים אותם מהמשוואה מבחינתי.

אותו דבר גם אצלי. אני לא רואה שום סיבה לקנות רכב חדש מיבואן כזה. אם כבר הייתי קונה מוצר VAG, רק משומש.

emotion of motion

פורסם

ספר את זה לפרארי. ובמילא אין שום הצדקה פרקטית לידנית מול DSG, ואחרי מספיק זמן עם DSG אני חושב שידני זה בעיקר מסורבל ומפריע - בGTI הDSG הוא חלק אינטגרלי מאוד של החוויה, בדיוק כמו שמנוע של טייפ R לא היה מתאים לה, ככה גם גיר ידני. יש כאלו שנהנים מגיר ידני והאמת שזה נחמד להעביר הילוכים בעצמך מדי פעם אבל בנהיגה חזקה זה מפריע ובעיר זה כמובן מעיק.

הנה סרטון בשבילך (ובשביל הבחור שהזמין 1M - אוטו אלוף!)

http://www.youtube.com/watch?v=I0nOEv86bvQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

ספר את זה לפרארי. ובמילא אין שום הצדקה פרקטית לידנית מול DSG, ואחרי מספיק זמן עם DSG אני חושב שידני זה בעיקר מסורבל ומפריע - בGTI הDSG הוא חלק אינטגרלי מאוד של החוויה, בדיוק כמו שמנוע של טייפ R לא היה מתאים לה, ככה גם גיר ידני. יש כאלו שנהנים מגיר ידני והאמת שזה נחמד להעביר הילוכים בעצמך מדי פעם אבל בנהיגה חזקה זה מפריע ובעיר זה כמובן מעיק.

ספר את זה לפורשה שמרכזת כיום חלק נכבד מהמשאבים שלה לפיתוח תיבות ידניות חדשות.

ה911 החדשה תגיעה עם גיר ידני חדש עם שבעה יחסי העברה, לפי מבחנים ראשונים הגיר החדש חוסך בדלק יותר טוב מכל תיבה רובוטית אחרת הקיימת כיום, כולל DSG.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
ספר את זה לפורשה שמרכזת כיום חלק נכבד מהמשאבים שלה לפיתוח תיבות ידניות חדשות.

ה911 החדשה תגיעה עם גיר ידני חדש עם שבעה יחסי העברה, לפי מבחנים ראשונים הגיר החדש חוסך בדלק יותר טוב מכל תיבה רובוטית אחרת הקיימת כיום, כולל DSG.

תיבה ידנית עם 7 הילוכים? איך ההילוכים מסודרים ?

ואיך היא יכולה לחסוך בדלק? בתיבה עם קלאצ' יבש ונניח אותם יחסי העברה כמו הDSG7 איך ניתן לחסוך בדלק בצורה שתהיה לזה משמעות כלשהי (לא סתם חלקים נעים קלים יותר)?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום הגיע השיק. שום התנצלות לא הגיעה לצידו, או פיצוי (לא כספי) על עגמת הנפש, אף שהסברתי לנציג השירות שהתקשר לפני שבוע שזה יותר חשוב לי מהכסף. אפילו לא מכתב מלווה או פתק. רק שיק בתוך מעטפה.

כנראה שאף אחד שם לא למד קצת מו"מ. אחת הדוגמאות הראשונות שלומדים בפתרון סכסוכים היא על אישה מבוגרת שלא היתה מוכנה להתפשר על סכום התביעה, ובגישור התברר שמה שהיא רוצה זו התנצלות, ולא כסף. כשמישהו קונה רכב ב- 200K, הוא מצפה גם להתנצלות על יחס מזלזל. העיקר שמנהל המותג הולך מאוד לקראת לקוחותיו... הייתי כותב את מה שכתבתי על המחאה, אבל אשמור זאת לעצמי הפעם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני שמח שאת הכסף לפחות קיבלת.

אתה יודע, שואלים אותי "למה אנשים קמים ומפגינים?" ואני עונה שזה בעיקר בגלל התחושה שאנחנו מקבלים יריקה בפרצוף מכל ממסד, בין אם הוא ציבורי או פרטי - זה פשוט הנורמה להתייחס ללקוח הבודד והפשוט כמו לזבל.

ועד עכשיו היינו בולעים את זה וחוזרים לקבל עוד, אני מקווה שלפחות זה השתנה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...