Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה וקצת קניתי את הרכב ותמיד רציתי לבצע את השיפור הזה כי זה פשוט נדרש! גלשתי בקארז.

והגעתי לפורום Scirocco.co.il שהיה אז בחיתוליו ופגשתי את ע' (השם המלא שמור במערכת) באחד המפגשים. (כמובן שלולא קארז בו ניתן למצוא את הכל הידע הטכני הנדרש לביצוע הצביעה זה לא היה קורה).

לפני 3 שבועות אני וע' החלטנו לבצע את פרוייקט צביעת הגריל.

לקח לנו כמעט שנה להחליט אבל לבסוף התחלנו.

כך זה התחיל:

הגעתי ל ע' הביתה שתינו קפה ואז ע' שואל אותי איך נחתוך את הכוורת... לאחר 10 דקות:

IMG_0255.jpgIMG_0254-2-1.jpg

לאחר החיתוך נדרשנו להחליק את כל הפינות לפני החיבור המדפים של הטרנספורטר T5 חשוב לציין שבשלב זה אני עוד משייף את הגריל שלי :)

IMG_0256-1.jpg

IMG_0257-1.jpg

כמעט גמור:

IMG_0259-1.jpg

ועכשיו לחלק הקשה ביותר, להתאים את הגריל של ה-T5 לגריל של ע' ולאחר שעה של נסיונות שיופים ניסורים וכו'... הצלחנו להתאים אותו כמו שצריך.

IMG_0260-2.jpg

לגריל של ע' נשארה עוד עבודת פיבר קלה לאחר ההדבקה אבל אין לי תמונות של זה מצטער :(

IMG_0262-1.jpg

הגריל שלי לפני ואחרי השיוף בתמונה הקטנה החתיכות מהפנסי איתות שלי ושל ע' כולל החתיכות הקטנות של הגריל מצדו השמאלי.

IMG_0258-1.jpgIMG_0263-1.jpg

IMG_0264-1.jpg

חשוב לציין שהעבודה נראית מאוד קלה אבל זה היה פשוט סיוט, לשייף את הפלסטיקים של הפנסי ערפל היה סיוט נוראי שלא נגמר. גם ש' (שמה שמור במערכת) חברה של ע' ועוד חבר שאני לא זוכר את שמו עזרו לנו לסיים את השיוף הנוראי הזה אל תוך הלילה.

כאן ניתן לראות את כל החלקים הקטנים מוכנים עם פריימר צבע:

IMG_0266-1.jpg

עכשיו לצביעת החלקים עם הפילר:

IMG_0270.jpgIMG_0271.jpg

IMG_0269.jpgIMG_0272.jpg

התמונות של אחרי הצבע יהיו גדולות בכדי לאפשר לכם להבחין באיכותו. :)

הצבע על החתיכות הקטנות שכבה ראשונה:

IMG_0275.jpgIMG_0276.jpg

הכיסויי של פנסי הערפל לאחר סיומם:

IMG_0283.jpg

הגריל של ע' לאחר צביעת החלק הלבן:

IMG_0284.jpg

הגריל שלי בסיומו:).

IMG_0295.jpg

IMG_0297.jpg

התהליך לקח 3 ימי עבודה מלאים והתפרס על שבועיים אבל לבסוף בסיום העבודה אתה מסתכל הרכב :) פשוט מאוהב בתוצאה.

ולתוצאה הסופית:

כמו שניתן לראות אני דווקא בחרתי לצבוע את המסגרת של האיתותים בלבן והגריל נשאר מקורי ע' לא היה סגור ולכן החליט לצבוע את המסגרת של האיתותים בשחור (שיצא גם יפה) אך בנה ממש גריל חדש קסטום מייד :).

שלי:

IMG_0298-1.jpg

IMG_0299-1.jpg

של ע':

bc40c8be-20f9-caa6.jpg

bc40c8be-210e-159f.jpg

מה אתם אומרים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצא לכם מעולה, כל הכבוד על העבודה!!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדרך כלל אני נגד כל הצביעות המצעצעות את הרכב, אבל במקרה הזה הרכב נראה מעולה.

כל הכבוד על ההשקעה יצא יפה מאוד, אפשר תמונה לפני של הרכב שנוכל לראות את השינוי?

פורסם

מדהים, עבודה מעולה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש מקום בדיוק לפס האדום עכשיו אבל למען האמת חשבנו פשוט לצבוע את החלק אחרי החריץ באדום וכך לא נאלץ להתמודד עם פס דהוי לשם להוריד וכדומה...

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...