Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו פורסטר 2009 שעשתה 60000 ק"מ בלבד, לפני שבוע נדלקה לי בנסיעה די מהירה בשעות הלילה ולא בפקק או בגודש תנועה מנורת החום מנוע ,אין באוטו הזה שעון חום רק מנורה שנדלקת , ישר ממש ישר עצרתי בצד ודאגתי שגרר יפנה את האוטו למוסך למחרת בבוקר, האוטו עדיין תחת אחריות יצרן אבל החברה טוענים שהחום עלה יותר מידי מסיבות אחרות { יש מכות קטנות בראדיאטור מתאונה שנעשתה לפני 50.000 ק"מ אבל אין בראדיאטור נזילות והאוטו מטופל החברה עד היום } הטענה שלי זה למה שעון החום נדלק אחרי שנהיה פגיע באטם ראש - מחפש לשמוע האם לעוד מישהו זה קרה שנדלקה אחרי שהאוטו כבר רתח ולא נתנה התראה מוקדמת היות ומיד אבל מיד עצרתי .לא לוקחים על זה אחריות - מדובר בדגם טורבו האם ידוע בעיות בדגם הזה של חום ורק בורחים ממני מאחריות

• תוכן חדש...