Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירוקו R או גולף R ב300 + אלף שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock:

כן זה המבט שקיבלתי כשראיתי וישבתי בתוכן באולם של VW.

2 הרכבים מאובזרים עד הגג כולל מושבי עור חשמליים,גגות,חישנים לגשם,אורות וכו וגם מתלים אקטיבים...

והמחיר ? שווה לכל כיס...

מה שאני שואל-אם נוריד את הגג הפנורמי המיותר,העור והחשמל מהכסאות,אולי גם את הDSG לא היו מגיעים ל250-260 אלף שח ?

אולי יבוא אישי הוא הפתרון?

במחיר כזה קח גולף GTI זרוק עליה חבילת פרימיום וציפ ולא הפסדת הרבה{זה לא באמת 4X4} אבל חסכת איזה 60 אלף שח.כנ"ל השירוקו...

מה דעתכם?

פורסם
:shock:

מה שאני שואל-אם נוריד את הגג הפנורמי המיותר,העור והחשמל מהכסאות,אולי גם את הDSG לא היו מגיעים ל250-260 אלף שח ?

אולי יבוא אישי הוא הפתרון?

מה דעתכם?

אני חושב שאין צורך להוריד את כל הפריטים הללו, זה מה שמבדל אותה מה-GTI. קסנון יש?

רק להוריד את המחיר ב-20 אלף שקלים ולנגוס במכירות של מכוניות בינוניות כמו לקסוס IS, ב.מ.וו 320 וכו'.

פורסם

בסכום כזה, למה לא לקחת גם STI?

מגיע עם קסנון, מערכת עם 10 רמקולים איכותית מאוד, 5.2 שניות למאה, ספורטיבית מאוד 4*4 וכו.

או שמבחינת נוחות יומיומית הגולף עדיפה בהרבה?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מגיע עם קסנון, מערכת עם 10 רמקולים איכותית מאוד, 5.2 שניות למאה, ספורטיבית מאוד 4*4 וכו.

איך אפשר להשוות בכלל גולף R (גולף לאנשים במשבר גיל ה40) לSTI? :shock:

STI או איבו זה הרבה יותר מ4X4 או 0-100, אלה מכונות מירוץ טהורות וכל מה שמשתמע מכך.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

סמל של פולקסווגן שווה יותר מסמל של סובארו :)

בגדול, הסובארו לוקחת מבחינת ספורטיביות, אבל הR זה מותג, איכות, נוחות ואחיזת כביש. לא שווה 300K, אבל בשביל סמל VW בחזית משלמים יותר.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

לדעתי זה לא הסמל זה משהו אחר, אחרי הכל מי שקונה רכב כזה, קונה את זה בגלל הספורטיביות כמו שאמרנו והייחודיות שלו.

VW זה לא מותג יוקרה, מיילא אם זה הי אודי אז היה אפשר להגיד סמל, כנל לגבי סטטוס יוקרה.

אך בנישה כזו, דווקא לסובארו כן יש שם של מכוניות ספורט אקסטרים. אז השם כן עושה את שלו.

לדעתי STI לא נוח כרכב יום יומי וזו הסיבה, אם זה שהוא קצת פחות מאובזר מהשירוקו מבפנים או שזו ההרגשה, אני לא ממש יודע בגלל זה שאלתי כאן.

לא יצא לי לנהוג או להיות ברכבים האלו ככה שאין לי ממש מושג.

אני רק יודע שאם היה לי עכשיו 300 אלף להוציא על רכב ספורט אז כן הייתי בוחן את ה STI.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
איך אפשר להשוות בכלל גולף R (גולף לאנשים במשבר גיל ה40) לSTI? :shock:

STI או איבו זה הרבה יותר מ4X4 או 0-100, אלה מכונות מירוץ טהורות וכל מה שמשתמע מכך.

לא נעים לי להגיד לך, אבל בעבודה קשה, לקראת גיל 40, הגעתי רק ל- GTI. אולי אני צריך עוד עשור... ;-)

כך או כך, אני משוכנע שעבור קונה רציני יגרדו איזה עשרייה וחצי עד שתיים מהמחיר. לא שזה הופך את הרכב לאטרקטיבי בעיני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לסובארו יש כבוד בתור יצרנית רכב אקסטרים, זה בטוח. אבל VW הרבה יותר יוקרתית ממנה זה עוד יותר בטוח. ולדעתי מי שיקנה STI יהנה יותר מבחינת ספורטיביות מאשר VW. אך בVW אתה מרגיש יותר יוקרתי ואת זה אף אחד לא יכול לקחת את זה ממנה. כן, VW יוקרתית, יותר מסובארו לפחות, ופחות מאודי (שהיא בעצם חטיבת היוקרה של VW). ליצרנית פייטון שעולה 600K לא נקראת יוקרתית?...

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

ה STI האחרונה דיי נכשלה מסחרית ,

וגם סבלה מבעיות אמינות קשות במנועים שלא ברור אם נפתרו.

מצד שני, בכמה נהיגות בזמנו ב GT קיבלתי אדרנלין ברמות גדושות שלא קיבלתי מעולם ברכב אחר.

עם זאת כשאתה מסיים את ההתחרעות ומגיע ליום יום שלך, אתם שם לב שהרכב עצמו דיי מגעיל פנימית וחיצונית.

כשאתה מגלה את עלויות האחזקה הסופר אסטרונומיות אתה כבר מבין שכדאי לוותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במחיר הזה, אני באמת לא רואה שום סיבה הגיונית לקנות את הRריות, מהרבה שיקולים של קניית רכב ספורטיבי:

אתם מחפשים בעיקר התנהגות של הוט האץ הנעה קידמית?

מגאן CUP RS טובה יותר ,ועדיין ישאר הרבה עודף(כמעט מאה אחרי מיקוח)

אתם מחפשים פאר יוקרה ומעמד?.

יש המון אופציות שיתנו לכם הרבה יותר, מאשר להראות מתלהב שקנה פגוש וגאנטים בדרום תל אביב (כן אל תשכחו ששירקו 122 וגולף בסיסית יראו כמעט אותו דבר למרבית עם ישראל)

כבר מיציתם את כל הג'אנר והיה לכם הכל מ106 ללאון קופרה, ואתם מחפשים להתקדם לליגה של הגדולים(RWD)?

אז ה370Z מנצחת פה באותו סכום(שוב מיקוחון קטנטן לא יהרוג אותכם)

אתם עדיין מחפשים להתגרזן, אך שלא שמתם לב, פתאום יש לכם כבר 4 ילדים?

יהיה מהר יותר והרבה יותר מקום בבאז בנינגות 4X4 שהוזכרו כאן.

אפשר להמשיך אבל הבנתם את הפואנטה, אגב אני לא יודע כמה הGTI תהיה פחות טובה מהR בתחומים שהזכרנו.

הרי זה לא באמת 4X4 והR שוקלת יותר(כך שאם חיפשנו התנהגות לא בטוח שנקבל)

הR והGTI נראית אותו דבר לרוב האנשים(עזבו אותנו לא נחשבים) כך שאם חיפשנו יוקרה ומעמד לא מעצם הצתרפות למשפחת הR לא בטוח שקיבלנו

ואפילו אם נשווה נתוני סחירות עתידיים, לפי דעתי יהיה קל יותר למכור GTI ,וגם נפסיד הרבה פחות מקבלת אותו הדבר בדיוק

ולפותח השרשור במיוחד אתה שנהגת רבות על שתי הגרסאות הקרביות של השירוקו והGTI לדורותיה, צריך הכי לחשוב ככה או שאולי זה כבר נהפך אצלך לאהבה בלתי נשלטת :) ואז נשאר לי רק לאחל לך תתחדש מכל הלב.

פורסם

בSTI דור אחרון לא הייתי נוגע בשום מקרה, כל מה שייחד את הקודמת הלך ונשארו רק ערימות פלסטיקים מכוערים. מנועים לא אמינים, יותר מדי משקל וכשלון כמעט בכל מבחן בחו"ל. סובארו ניסו לעשות יוקרה, אבל הם לא יודעים איך לעשות יוקרה ובדרך איבדו את מה שהיה מיוחד.

הבעיה העיקרית שלי עם הגולף R היא בערך 120 קילו עודפים שיש לה לעומת הGTI. ב260K זה שווה, ב300K לא ממש אלא אם אתה מחפש את האבזור או שאתה פשוט לא רוצה GTI. השירוקו כבר יותר מגניבה אבל כמעט 100K יותר מה2.0 הסטנדרטית?

בכל מקרה, למי שיש את הכסף הגולף R תהיה מכונית מאוד, מאוד נעימה ומוצלחת לחיות איתה. תחשבו על קהל הרוכשים של הS3, יותר ילדים עשירים מאשר חובבי הארדקור. הגולף מוצלחת בכל צורה שמסתכלים על זה - חזקה ומרגשת יחסית, מאובזרת, מרווחת, לא עולה יותר מדי לאחזקה ולא מושכת יותר מדי תשומת לב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
סמל של פולקסווגן שווה יותר מסמל של סובארו :)

בגדול, הסובארו לוקחת מבחינת ספורטיביות, אבל הR זה מותג, איכות, נוחות ואחיזת כביש. לא שווה 300K, אבל בשביל סמל VW בחזית משלמים יותר.

אחיזת כביש? על מה אתה מדבר ידידי היקר?

כנראה לא נהגת בסובארו שאתה אומר עליה אחיזת כביש..

:)
פורסם

ואתה זה שיש לו בחניה גולף r ואומר שלסובארו יש התנהגות יותר טובה?

אני הכי אוהב את אלא שקופצים "לי יש סובארו וזה האוטו הכי גיבור שיש או לחילופין לי יש גולף וזה הכי טוב..".

סך הכל הבחור כתב שיש לאוטו אחיזת כביש טובה, הוא לא כתב שזה אוטו מרוצים או מכונית דראג.

לגבי עניין המחיר, המחיר באמת גבוהה אבל למה אנשים משלמים 300 על אוודי s3? מה ההבדל? הסמל?

לי יצא לשבת באוודי a3 רגילה אבל עם חבילת שארפ(לא שזה משנה הרבה) ועדיין לפי דעתי השירוקו מבחינת איכות פנים עולה בהרבה על האוודי.

Got To love It

פורסם

באותו המחיר האיבו 10 עדיפה כמעט בכל פרמטר על כל האופציות שהוזכרו כאן כולל 370Z.

נסעתי בה בספרד לא מזמן, פשוט לא יאמן עד כמה קל לשלוט ברכב אפילו במצבים די קיצוניים, אפשר להכנס איתה לפנייה כמעט בכל מהירות, האחיזה פשוט פנומנלית.

לא בכדי היא נחשבת ע"י רבים לאיבו המוצלחת ביותר, אפילו יותר מהIX GT. מאוד חבל שמיצובישי החליטו להוריד את האיבו מפס הייצור בסוף השנה :cry:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
אני חושב שאין צורך להוריד את כל הפריטים הללו, זה מה שמבדל אותה מה-GTI. קסנון יש?

רק להוריד את המחיר ב-20 אלף שקלים ולנגוס במכירות של מכוניות בינוניות כמו לקסוס IS, ב.מ.וו 320 וכו'.

ממה שאני זוכר שקראתי יש בי-קסנון אדפטיבים . להוריד את הגג וכו'?! בוא נוריד גם את ההספק ל80 כוחות סוס ונקנה I20 וזהו. מה כל הכייף במכונית כזאת חוץ מהביצועים אם לא הפוזה והאיבזור?! :idea:

• תוכן חדש...