Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, לפני הטסט השני שלי בחנו אותי לא פחות מ-3 מורים - וכולם הודיעו לי שהנהיגה שלי מצויינת. ובכל זאת נכשלתי פעמיים נוספות. לפחות בטסט השלישי כלל לא ברור לי מדוע נכשלתי. מה לעשות - חיכיתי לרביעי ועברת (ו"חיכיתי" פירושו באותם ימים חצי שנה, זה היה זמן ההמתנה לטסט). בפרספקטיבה הקצרה של אותו יום זה היה מרתיח. בפרסרטיבה של הרבה שנות נהיגה אולי זה היה טוב וצברתי עוד נסיון לפני שעליתי על הכביש באופן עצמאי.

בשנחים האחרונות שני בנים שלי למדו לנהוג. הבכור - שהייתי בטוח שיעבור בטסט הראשון - עבר בשני, ודווקא ביום החורף הקשה ביותר של אותה עונה. השני, שהייתי בטוח שיכשל לפחות 3 פעמים - עבר בראשון. למה? ככה. מצב רוח טוב של הבוחן, תנאי תנועה טובים והעדר הולכי רגל שקפצו לכביש.

בקיצור - קח את הבעסה בסבבה, גש לטסט שלישי, ואם צריך לרביעי, וחמישי, וששי - בסופו של דבר תעבור ותקבל את הרשיון המיוחל.

בהצלחה!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שכבר אמרו טסט ברובו זה מזל.

עברתי שלישי ראשון נכשלתי על אי מתן זכות קדימה (למרות שזה היה לא בדיוק המקרה אך הבנתי שהטסטר חשב שאני יוצא מהצומת כשדרדרתי כדי "להציץ" כי הצומת בעייתית ולא רואים כלו מצד שמאל, אז הנחתי לזה), שני נכשלתי על (!!!) חוסר ידיעת חוקי תנועה בכיכר, לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כי לא הייתה שום בעיה בטסט עצמו, אבל הבנתי שערעור זה יותר מדי זמן ועצבים.

בשלישי נסעתי כרגיל והיה לי את אותו הטסטרשל הטסט הראשון (רק בהפרש של שנתיים) ועברתי.

בקיצור אין מה לעשות, תלוי מאוד באם האשה של הטסטר נתנה לו אותו לילה או לא.

פורסם

חוק שאוסר בלימה בירוק? ואם תראה רכב דוהר לכיוונך מהנתיב הנגדי ומתכונן לשרוף רמזור אדום ואתה כבר התחלת את החצייה, מה תעשה תכנס לו לנתיב אולי ותהרוג את שניכם או שתבלום?. לא נראלי שקיים בעולם חוק שאוסר לבלום בירוק.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

חיפשתי חוק כזה...

אין דבר כזה, זה אולי בריונות זה אולי לא תקין.

לא חוקי זה בטוח לא.

בנוסף אנחנו לא באמת יודעים מה היה שם.

פורסם

שמע חבר אני מבין מאוד את הזעם שלך והתסכול

אבל אלה החיים בישראל זה יקרה לך עוד אלפי פעמים בכל תחום והזדמנות

אם אתה רוצה להשאר בישראל תלמד לחיות ברמה נמוכה ולאכול חרא בקבלה

היית ממשיך ועושה לו פניות עם בלם יד עם האוטו ומחזיק את הברקס מלמטה שלא ילחץ ויפחד :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

פורסם

טוב ההורים שלי הורידו אותי מהתביעה, אין לי מה לעשות. אבל מקווה בכל הלב שלי שהטסטר הזה יישאר מובטל עד סוף החיים שלו ויגיע לפת לחם, כי הוא גזל מילד בן 18 לא פחות מ1100 ש"ח!

פורסם

אולי גזל ממך 1100 ש"ח

אבל ייתכן ובסוף תדע לנהוג ויחסוך לך חיים וכסף גם יחד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא, הוא נתן לך שיעור באיך להתנהג - פעם הבאה תבוא רגוע, ושמבחינתך יביאו את אחמדינג'ד בתור הטסטר. אתה תנהג בזהירות, לפי החוק ועם חיוך נעים, תהיה אדיב לזקנות שרוצות לחצות את הכביש וכדומה.

אם תיקח את הגישה הזאת לחיים בכלל, במקום לבוא בטענות לכל העולם ואחותו, כבר הרווחת המון.

בהצלחה בהמשך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

איש יקר, אל תדאג, גם יומך יגיע. אני רק מקווה שלטסט הבא תיגש עם גישה קצת יותר חיובית ולא תחשוב שהבוחן נכנס לאוטו כבר במטרה להכשיל אותך.

ממליץ בחום לקרוא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=783&a=62638&c=6636&sc=0&ssc=0

(מספר פעמים, עד שתפנים את כל הנכתב שם)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הטיפ הכי גדול שאני יכול לתת לך לטסטים זה לא לתת לטסטר בכלל לחשוב שאולי אתה הולך לעשות משהו לא טוב!

שים לב שכל הסיפור שלך היה במקרים שנתת לטסטר סיבה לחשוב שאולי תנהג בצורה לא נכונה (לדוגמא ברמזור, האטת אז הוא חשב שאתה מתכוון לעצור בגלל שהיה תמרור עצור, ובכניסה מהחד לדו הוא חשב שאתה הולך להכנס לא נכון)

אני לגמרי לא מצדיק את הטסטר, ואתה צודק, זה תלוי במזל, במצב הרוח של הטסטר וכו', אבל אל תיתן להם אפילו סיבות לחשוב שאולי אתה הולך לעשות משהו לא נכון (לדוגמא בכניסה מהחד לדו, הייתה נצמד לשמאל מוקדם יותר)

זכור שטסט זה הצגה, שבה עליך להציג את חוקי התנועה בצורה מושלמת.

בהצלחה!

פורסם

גבר אין לך ממה להתרגש אני הייתי במצבך ואני מאמין שעוד הרבה זה מתסכל ואין כל כך מה לעשות אבל זה סה״כ טסט אתה תעבור מתישהו .. אני עברתי טסט שישי אם זה מנחם אותך ולא בגלל שנהגתי גרוע כי פשוט לא היה לי מזל והייתי בין התלמידים הטובים של המורה שלי כך שקח הכל בפרופורציה

פורסם

א'. אלה החיים.

ב'. תירגע, זה טוב גם לטסטים וגם לחיים.

ג'. שפר את החנייה דחוף (50 ס"מ זה רע. אפילו 30 ס"מ זה רע.)

ד'. אם טסטר מבקש ממך לעצור איפה שהוא בשביל לתרגל חנייה, תשאל אותו ברוגע ובנעימות "איפה בדיוק, אדוני?".

ד'2. בכלל, ברגע שאתה לא בטוח בהוראה כל שהיא של הטסטר, תבקש מיד שיאמר אותה שוב,

או תבצע את התרגיל הידוע של חזרה מדויקת על אותו משפט עם סימן שאלה בסיום.

(טסטר: תעצור ליד האוטו הזה. אתה: לעצור ליד האוטו הזה?)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני נפלתי בטסט ראשון על יהודית שהיא טסטרית ממש רעה ברחובות ובכל זאת עברתי ראשון, כי נהגתי טוב.

לעומת זאת על A1 עברתי שני בגלל ירדני שהכשיל אותי באמת על כלום.

קח הכול בקלות. תתכונן מנטאלית זה הכי חשוב .

• תוכן חדש...