Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר תשומת לב בהתקנת HU הובילה לשריטות...

noam23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מתכוון לעשות התקנה של מערכת שלמה אצל ישראל ביום שלישי הקרוב, אך מכיוון שהפנדה הגיעה ללא HU (היבואן חוסך...), החלטתי היום להתקין לפחות את זה בחנות כלשהי שמתמחה בהתקנת מערכות סאונד לרכב (חשבתי לתומי שמדובר בסה"כ בחיבור כמה חוטים, כמה נזק כבר יכול לקרות...).

אחרי שעזבתי את החנות פתאום שמתי לב לשריטות המעצבנות הללו על הפלסטיק מסביב ל HU:

phpD196A1.jpg

זה ממש מבאס, רכב חדש יצא מהיבואן לפני יומיים !!

חזרתי לחנות והבעלים שלה אמר שהוא ממש מצטער וזה כנראה קרה כשהמתקין הכניס את ה HU פנימה, וכנראה הפלסטיק של הדשבורד באזור הזה ממש רגיש... הוא אמר לי שבשבוע הקרוב הוא יקבל איזה חומר שעושה פוליש עדין על הפלסטיק כדי לטשטש ושהוא יהיה איתי בקשר...

מה דעתכם, עד כמה ניתן לטשטש את השריטות הללו ?

איזה באסה... חבל שלא חיכיתי להתקנה של ישראל ביום שלישי...

איך שאני מכיר את עצמי, אם לא ניתן לטשטש באופן משמעותי את השריטות, בסוף אקנה מחנות החלפים של פיאט את כל יחידת הפלסטיק הזו כדי להחליף את השרוטה. והינה התקנת HU ב 100 ש"ח הפכה להוצאה של למעלה מ 1000 ש"ח...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל דאגה נועם

יש פיתרון שאפילו אולי תעדיף מהמקורי, תלחץ כאן. המוצר הזה יתן לך מקום לעוד מכשיר אם תרצה (נגיד מעבד צליל או רמקול סנטר) או לחלופין, מגירה יותר גדולה מהמקורית.

כמו כן יש גם מוצר שיהפוך את המקום שם לדאבל דין ויתן לך יכולת התקנה של מכשיר עם מסך מקדימה אם תרצה.

לפני רכישה רק תוודא שזה מתאים לגרסא האחרונה של הרכב.

אני במקומך אגב לא הייתי מוותר למתקין ודורש שירכוש ויתקין את זה עבורך היות והוא גרם את הנזק. מתקין מכובד לוקח אחריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"החלטתי היום להתקין לפחות את זה בחנות כלשהי שמתמחה בהתקנת מערכות סאונד לרכב"

אני שמגדיר את עצמי אבא של החובבנים בהתקנת מערכות - מקפיד לעטוף בנייר דבק/אזולירבנד כל מקום שמועד לפורענות בזמן התקנת מערכת (דש בורד, ידית הילוכים וכל שכן הפלסטיקה סביב הרדיו דיסק שנשרטת בקלות!) פרט לחולצים של הר"ד אין שום דבר עשוי ברזל שמתקרב לאזור הזה בזמן התקנה.

"חנות שמתמחה בהתקנת מערכות סטריאו"? שאל אותם אם הם מחפשים עובדים....:shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל דאגה נועם

יש פיתרון שאפילו אולי תעדיף מהמקורי, תלחץ כאן. המוצר הזה יתן לך מקום לעוד מכשיר אם תרצה (נגיד מעבד צליל או רמקול סנטר) או לחלופין, מגירה יותר גדולה מהמקורית.

כמו כן יש גם מוצר שיהפוך את המקום שם לדאבל דין ויתן לך יכולת התקנה של מכשיר עם מסך מקדימה אם תרצה.

לפני רכישה רק תוודא שזה מתאים לגרסא האחרונה של הרכב.

אני במקומך אגב לא הייתי מוותר למתקין ודורש שירכוש ויתקין את זה עבורך היות והוא גרם את הנזק. מתקין מכובד לוקח אחריות.

תודה רבה !

זה בטוח יתאים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"החלטתי היום להתקין לפחות את זה בחנות כלשהי שמתמחה בהתקנת מערכות סאונד לרכב"

אני שמגדיר את עצמי אבא של החובבנים בהתקנת מערכות - מקפיד לעטוף בנייר דבק/אזולירבנד כל מקום שמועד לפורענות בזמן התקנת מערכת (דש בורד, ידית הילוכים וכל שכן הפלסטיקה סביב הרדיו דיסק שנשרטת בקלות!) פרט לחולצים של הר"ד אין שום דבר עשוי ברזל שמתקרב לאזור הזה בזמן התקנה.

"חנות שמתמחה בהתקנת מערכות סטריאו"? שאל אותם אם הם מחפשים עובדים....:shock:

כן, פשוט לא יאומן שהם נפלו על דבר כזה פשוט... בזמן שהמתקין עבד שמתי לב שהקצה האחורי של ה HU מתחכך טיפה באזור שעכשיו יש שריטות, אבל אמרתי לעצמי אין מצב שהוא לא יודע מה הוא עושה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזרתי לחנות והבעלים שלה אמר שהוא ממש מצטער וזה כנראה קרה כשהמתקין הכניס את ה HU פנימה, וכנראה הפלסטיק של הדשבורד באזור הזה ממש רגיש... הוא אמר לי שבשבוע הקרוב הוא יקבל איזה חומר שעושה פוליש עדין על הפלסטיק כדי לטשטש ושהוא יהיה איתי בקשר...

מה זה השטויות האלה ?! שבעל החנות יספוג את מה שהמתקין שלו עשה ויקנה לך חלק כזה חדש.

במיוחד בגלל שהרכב חדש מהחברה איזה מין דבר זה הוא יביא חומר כדי "לטשטש" את השריטות

אל תוותר מגיע לך חלק כזה חדש. גם לבתי עסק אשר מתעסקים בתחום זה יש ביטוח לנזקים מסוג זה

זה כבר בחירתו של בעל העסק אם לערב את הביטוח או לסגור את העניין בעצמו אבל אין שום סיבה שאתה תיפגע כאן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה השטויות האלה ?! שבעל החנות יספוג את מה שהמתקין שלו עשה ויקנה לך חלק כזה חדש.

במיוחד בגלל שהרכב חדש מהחברה איזה מין דבר זה הוא יביא חומר כדי "לטשטש" את השריטות

אל תוותר מגיע לך חלק כזה חדש. גם לבתי עסק אשר מתעסקים בתחום זה יש ביטוח לנזקים מסוג זה

זה כבר בחירתו של בעל העסק אם לערב את הביטוח או לסגור את העניין בעצמו אבל אין שום סיבה שאתה תיפגע כאן.

תראה, זה שהוא הציע לטשטש, אומר שהוא לא חושב על האופציה של חדש. אם ארצה חדש אולי אצטרך להיכנס איתו לעימות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה כמו שריטות קלות לא תהיה בעיה להעלים אותן.

אבל השריטות נראות בצבע לבן... הצבע הלבן לא מעיד על כך שהצבע האפור המקורי נעלם לחלוטין באזורים הללו ?, איך אפשר לגרום לשריטות הלבנות לחזור להיות אפורות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, זה שהוא הציע לטשטש, אומר שהוא לא חושב על האופציה של חדש. אם ארצה חדש אולי אצטרך להיכנס איתו לעימות...

אין כאן צורך בעימות לדעתי ואם יש צורך אז כנס איתו לעימות זה ללא פחד,

אני חושב שהוא מיד חשב על להביא לך חלק כזה חדש אך החליט לנסות את מזלו ולצאת יותר בזול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפלסטיק אפור ולא עבר שום צביעה. הוא לבן בגלל הלחץ שהופעל עליו

עם קצת חום (פן) וקצת שיוף עדין (כלי פלסטי חלק או משהו בסגנון)זה יחזור למצב רגיל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניראה לי שאתם קצת נסחפים. ניתנת למתקין האופציה לתקן את הנזק על פי הגיון וחוק. יש סיכוי שאפשר להעלים או לטשטש את השריטות. על פותח השרשור להמתין לאחר התיקון ואז להחליט על צעדיו. אולי התיקון ישביע את רצונו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלומי היקר הלכת רחוק עם החנות . תן לבחור לגשת לחנות ולראות מה יעשה ואיך זה יראה בסוף ואז להחליט מה לעשות . אני בטוח שכל בעל עסק לא יכנס לויכוח בשביל פאנל .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...