Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הטבעות (עיניים) שמרכיבים על יריעות שמשונית / ברזנט? אני מתכוון לחנות או ספק שמוכרים אותם, לא אצל תופרי כיסויים וברזנטים שיתפרו באותה הזדמנות גם אותי.

פורסם

תלוי כמה אתה צריך. לכמות קטנה ניתן "להגיע להבנה" עם בית הדפוס הקרוב לביתך. לכמות גדולה יותר יש ספקים,

גם את זה אפשר לשאול בבתי הדפוס (או בפורום). אפשר גם לקנות באיביי, חפש את המונח grommet.

אני מקווה שאתה יודע איזה סוג אתה צריך פחות או יותר, כי יש מאות סוגים בשוק בהתאם לשימוש ולעומס המיועד.

קח בחשבון שתצטרך גם מתקן שיסגור את הטבעות, בלעדיו לא תגיע רחוק.

66707.gif

פורסם

רק אבקש לחדד דבר מה קטן.

ידידי DERISH אמר נכון שניתן לברר בבתי דפוס.

רק יש לציין שמדובר בבתי דפוס דיגיטאליים מהסוג שעושה הדפסות לשלטי שמשוניות

ולא בתי דפוס מהסוג שמכין פנקסי חשבוניות והזמנות לבר מצווה !

ומניסיון שלי - אל תקנה שמשונית בבית דפוס. הם ישמחו למכור לך אם אתה יורד לסוף דעתי.

תחפש ספקים שמוכרים גם לבודדים לפי מטר. ייתכן שיוכלו לעשות לך את הטבעות.

פורסם

אם אתה רוצה לחורר שימשונית ולשים טבעות צריך לקחת

בחשבון משהו חשוב מאוד

כשמדיפסים שמשונית ועושים טבעות עושים גם מכפלת או הלחמה בסוף כדי שהשמשונית תהיה כפול איפה שהטבעות

אחרת זה לא יחזיק והטבעת תעוף

פורסם

תודה, אדרנלין, ידוע. בכל אופן הטיפ שלך לגבי רובינוב נראה מבטיח. אני הולך להתקשר אליהם.

• תוכן חדש...