Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק - הזמנתי גם כן מד שכזה, כעת הוא נמצא אצל לאון אשר תכנן ובנה עצמאית (ביחד עם מומחה מהולנד או בלגיה :-D) קרוס פסיבי לסט תסיס שלו (נגד בודד עלה לו 30 אירו בכדי לשים אותך על עלויות הקרוס המשוערות - אתה לא רוצה לדעת כמה עלה לו אחד הקבלים - כפול שתיים כמובן)

ולאון השתמש במד השראות הזה - אשאל אותו בהזדמנות אם יצא לו לעבוד איתו ואיך התרשם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי, יש ברשותיי מד השראות מקצועי פשוט רציתי להמליץ לחבר על מכשיר פשוט וזול יותר מהמכשיר שיש ברשותיי בשביל פעם בשנה שהוא מלפף סליל ומשנורר

ממני גם את המכשיר וגם תיל לבניית סלילים.

איזה כייף לי :)

פורסם

וובכן לאחר שתחקרתי את לאוניד בצרחות (חציתי את המסדרון) הוא טוען שהמד עם סטיה של בערך 0.2

0.2 מה וכמה אני מניח שמדובר על מיליהנרי - זה לא מעט בסלילים לקרוס אובר אבל בהינתן שמדובר בקרוס ללא ייצוב התנגדות של מעגל כמו LPAD או זובל - זה יחסית זניח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי את זה - http://www.ebay.com/itm/321377208890

מומלץ - יש בו כניסת מתח USB - מציל חיים כשסוללות גמורות. ומאפשר "לאפס" את parasitics של חוטי חיבור. סוג של מאפשר למדוד דברים קטנים ללא kelvin probes.

לא יצא לי לבדוק אותו מול LCR סביר - סבירים עולים יחסית הרבה... :(

[under construction]

פורסם

אם יש לך גישה לסקופ אז אפשר

שתקנה קבל אחד טוב ומדוייק, תרכיב את הקבל והסליל על מעגל rcl פשוט, תמדוד זמנים, הצבה קצרה בנוסחה ואתה בול.

SCANSPEAK

פורסם
וובכן לאחר שתחקרתי את לאוניד בצרחות (חציתי את המסדרון) הוא טוען שהמד עם סטיה של בערך 0.2

0.2 מה וכמה אני מניח שמדובר על מיליהנרי - זה לא מעט בסלילים לקרוס אובר אבל בהינתן שמדובר בקרוס ללא ייצוב התנגדות של מעגל כמו LPAD או זובל - זה יחסית זניח.

בשיחה היום התברר שהבחור צריך לבנות סלילים בעלי ערכים הקטנים מ-1 מיקרו-הנרי (ננו-הנרי) ככה שהמכשיר הזה חסר תועלת. נראה שהבחור ימשיך להשאיל ממני את המכשיר שלי.

פורסם

מרק זה יכול להפוך למשהו רווחי :-)

Pioneer TS-X150

פורסם

הבחור כול פעם משנורר מטר של תיל מצופה לכה בקוטר 0.4 מילימטר או 0.2 מילימטר עוד מעט נגמר לי הגליל.

לא נורא, ככה זה בחיים.

פורסם

תקשור את הגליל לטייזר פעם אחת - יעשה את העבודה.

Pioneer TS-X150

פורסם
יש לי את זה - http://www.ebay.com/itm/321377208890

מומלץ - יש בו כניסת מתח USB - מציל חיים כשסוללות גמורות. ומאפשר "לאפס" את parasitics של חוטי חיבור. סוג של מאפשר למדוד דברים קטנים ללא kelvin probes.

לא יצא לי לבדוק אותו מול LCR סביר - סבירים עולים יחסית הרבה... :(

בכדי לבדוק ערכים נמוכים של קבלים (מתחת ל-20 פיקו') או השראות של סלילים בערכים של מתחת 100 ננו-הנרי בדיוק רב האיפוס לא ממש עוזר אלא עם יש ברשותך מכשיר כמו שלי שבו יש כניסה נפרדת ללא פרובים שבה ניתן לבדוק השראות וקיבוליות של רכיבים בעלי ערכים נמוכים.

פורסם

באסה הערכים האלו - אפילו צורת הלחמה תשנה את הערך, אם יש איזה ground plane מתחת\מצד השני :)

מה עושים? משחקים עד שזה מתחיל לעבוד כמו שצריך. לך תוכיך לסליל שהוא 0.5nH כשנגד thick film שנמצא לידו בעל רגליים מגנטיים :)

יותר גרוע - לך תוכיך לנגד שהוא נגד בתדרים האלו :)

[under construction]

פורסם

על דרך השלילה סטאס - על דרך השלילה! :-P

Pioneer TS-X150

פורסם
באסה הערכים האלו - אפילו צורת הלחמה תשנה את הערך, אם יש איזה ground plane מתחת\מצד השני :)

מה עושים? משחקים עד שזה מתחיל לעבוד כמו שצריך. לך תוכיך לסליל שהוא 0.5nH כשנגד thick film שנמצא לידו בעל רגליים מגנטיים :)

יותר גרוע - לך תוכיך לנגד שהוא נגד בתדרים האלו :)

בהחלט סוג האריזה של הרכיב, משטח האדמה וגם שימוש בפלקס משנים את כללי המשחק אבל זה בעיקר קריטי בתחום ה-RF.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אל תגידו של ידעתם ! :-D

מי שמחפש לרכוש תיל מצופה לכה (אמייל) לבניית סלילים במידות שונות ובכמות קטנה יכול מיום לרכוש את התילים אצל 'עידן הייטק' אשר פתחו חנות בת"א.

המחירים של הרכיבים והסלילים לא זולים בכלל אבל יש להם בחנות גם מלאי גדול של רכיבי אלקטרוניקה איכותיים.

מצורף קובץ.

Binder1.pdf

פורסם

מרק, יש בארץ הקודש חנות שמוכרת קבלים בי פולריים בערכים של 250, 400, 630 וולט בערכי מיקרו פאראד משתנים?

אני יודע שאם מחפשים טוב בחנויות לתיקון רמקולים אפשר למצוא קבלים אדומים של wima בעיקר, אבל אני מחפש חנות אלקטרוניקה עם מלאי זמין וטוב? יש דבר כזה? למען האמת לעשות כל פעם משלוחה מחול זה לא כיף כיופאק.

הערה, עדיין לא עברתי על הקובץ המצורף.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...