Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב.מ.וו E46 330CI שנתון 2003 שמשרתת אותי בנאמנות ואמינות כבר מספר שנים מוצעת למכירה.

יד 5, 150 אלף ק"מ בלבד, צבע לבן. מנוע 3 ליטר, 6 צילינדרים בטור, 231 כ"ס, גיר ידני (נדיר – אחת מהיחידות בארץ!). ברכב לא בוצעו שיפורי מנוע והוא נוסע חזק וטוב.

ברכב מורכבים דיסקים ורפידות בלימה של OMP, בולמים של BILESTIN וקפיצים של EIBACH.

הרכב כולל קיט M – (טמבון, חצאיות ומראות) וניתן לקבל אותו עם מערכת סטריאו בשווי 10,000 ש"ח.

הרכב נקי לחלוטין מתאונות שילדה (בהתחייבות), מטופל באהבה בלי לחסוך שקל. הרכב יושב טוב על הכביש, בלי חריקות ובלי רשרושים. בקיצור, לא מדובר ברכב שצריך "ליישר בו קו" ולהשקיע בו כסף, אלא פשוט להניע ולנסוע. הרכב אמין ומאובזר (מושבי עור, בקרת אקלים, מחשב דרך וכו') ושמור מאד גם מבחינה חיצונית וגם פנימית.

המחיר: 117 אלף ש"ח

ניתן ליצור קשר בטלפון:

שי - 054-6662526

אם אני לא עונה, אפשר להשאיר הודעה (או SMS) עם מספר טלפון ואני אשתדל לחזור אליכם.

נא לא להשאיר הודעה פרטית באתר.

1.JPG

2.JPG

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...