Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מכירים את זה שאתם נוסעים ברכב ידני, רמקולים פול ווליום ולא יודעים אם צריך כבר להעביר הילוך?!

מה אפשר לעשות?

האם שעון טורים יפתור את הבעיה "ויסמן" על פי הסל"ד בשעון מתי להעביר הילוך?

אם כן, מה העלות של אחד כזה ומהיכן אוכל להסיג שעון טורים פשוט וזול שמדייק וידע באיזה סל"ד אני נימצא ומתי אוכל להעביר להילוך הבא?

איך ולאן בדיוק מתקינין אותו?

יש עוד רעיונות?

תודה icon_surprised.gif

פורסם

מכיר חפיפת הילוכים?

הילוך ראשון עד 20 קמ"ש

הילוך שני עד 40 קמ"ש

הילוך שלישי עד 60 קמ"ש

הילוך רביעי עד 80 קמ"ש

הילוך חמישי עד למנתק ;)

לא חושב שתהיה לך בעיה במיוחד, בסוויפט שאין לה שעון טורים אני מסתדר מצויין מהסיבה הפשוטה שהמנוע אלף סמ"ק 3 צילינדר לא יכול להרביץ הרבה יותר מגבול החפיפה שלו :D

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
מכיר חפיפת הילוכים?

הילוך ראשון עד 20 קמ"ש

הילוך שני עד 40 קמ"ש

הילוך שלישי עד 60 קמ"ש

הילוך רביעי עד 80 קמ"ש

הילוך חמישי עד למנתק ;)

לא חושב שתהיה לך בעיה במיוחד, בסוויפט שאין לה שעון טורים אני מסתדר מצויין מהסיבה הפשוטה שהמנוע אלף סמ"ק 3 צילינדר לא יכול להרביץ הרבה יותר מגבול החפיפה שלו :D

אהלן :-)

איפה שמעת על השיטה הזאת?

אני ינסה את זה.

פורסם

על סקלה של המהירות יש לך פסים אדומים לדעתי 3 לפי הסדר :הילוך ראשון,שני

שליש

וזה המהירות המקסימלית לאותו הילוך

לא הייתי ממליץ להגיע לזה ולהעביר לפני

לגבי החפיפת ההילוכים דבר נכון ומבורך!!

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם
אהלן :-)

איפה שמעת על השיטה הזאת?

אני ינסה את זה.

שלום גם לך :)

למדתי את השיטה הזאת אצל מורה הנהיגה שלי בשיעורים, אני מתפלא שאותך לא לימדו בשיעורי הנהיגה דבר בסיסי שכזה.

אבל תמיד לומדים משהו חדש, בהצלחה :-)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...