Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בפזו 1900 GTI ידנית כמובן

כמה ימים לפני שהגעתי למצב שישנו היום הרוורס פתאום התחיל להיכנס קשה \ או לא הסכים להיכנס כלל

מה שקורה עכשיו זה שכאשר המנוע מותנע אני לא מצליח לשלב לאף הילוך כולל רוורס

אם אני מכבה את המנוע אני יכול להכניס להילוך אך כאשר אני מתניע (קלאץ לחוץ עד הסוף) הרכב מתניע כאילו הוא בהילוך ולא לחצתי קלאץ כלל

בדקתי את כבל הקלאץ והוא תקין ובנוסף מתחתי אותו - התחושה וההתנגדות בקלאץ הן כתמיד כך שבוודאות לא מדובר בכבל קלצץ קרוע או לא מכוון \ מתוח..

אם אני מתניע בהילוך - לדוגמא שלישי ובזמן נסיעה לוחץ קלאץ עד הסוף הגיר מרגיש כאילו הוא בחצי קלאץ ואם אני אוסיף גז המהירות תעלה למרות שהקלאץ לחוץ עד הסוף

מה יכולה להיות התקלה?

פורסם

כבל מצמד, זרוע מצמד, המצמד עצמו.

אם זרוע המצמד, או לפחות החלק החיצוני של הזרוע, נע באופן תקין - אז כנראה הבעיה במצמד, ותצטרך לפרק את התיבה כדי לתקן.

דני

פורסם

אשמח אם תסביר לי מה זה מזלגות טס הלחץ חלשות..

יש עוד איזו בדיקה שאני יכול לעשות חיצונית או שהדבר היחיד שנשאר זה להוציא גיר?

(כל מה שקשור לכבל הקלץ \ מתיחה שלו ותזוזה שלו ושל ידית הקלאץ על הגיר נראים תקינים)

פורסם
אשמח אם תסביר לי מה זה מזלגות טס הלחץ חלשות..

יש עוד איזו בדיקה שאני יכול לעשות חיצונית או שהדבר היחיד שנשאר זה להוציא גיר?

(כל מה שקשור לכבל הקלץ \ מתיחה שלו ותזוזה שלו ושל ידית הקלאץ על הגיר נראים תקינים)

בתמונה הנ"ל חלק מס' 3:

clutch-fig41-300x225.jpg

:)
  • תוכן חדש...