Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים,

בזמן האחרון התחלתי לחפש אחרי אופנוע ים (עשיתי רישיון משיט) וחשבתי האם חייב ג'יפ כדי להוריד את האופנוע למים?

ברשותי isuzu d-max שנת 07 עם הנעה של 4*2 האם אני אוכל להיכנס לחוף עם חול ים ולהוריד את האופנוע או שזה מתכון להתחפר שם בחול?

די מתלבט מה לעשות ואיזה עוד אופציות בעצם קיימות כדי להתקרב לשפת המים בכדי להוריד את האופנוע?

אשמח אם תעזרו לי בפתרונות יצירתיים..

(לא ממש בא לי להחליף רכב אז אני חוסך מכם תשובות כמו "תקנה ג'יפ").

פורסם

להוריד זה לא בעיה. לעלות את האופנוע זאת כבר בעיה. ככל הנראה תצטרך רכב 4X4 או כמה חברה שיעזרו לעלות את העגלה עם האופנוע למקום שהאוטו לא יתחפר בקלות.

פורסם

אתה ממש לא חייב ג'יפ, פשוט תוודא שיש לך חבר עם אחד שחייב לך טובה :wink:

לא פעם ולא פעמיים חילצתי בחוף הרצליה כל מני אנשים שניסו להוריד אופנוע עם הרכב הפרטי, זה ממש לא פשוט לגרור אותו חזרה החוצה...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

עם טיפת רצון ומוח יצירתי הכל אפשרי. עד לפני כחצי שנה הייתי מוריד את האופנוע שלי עם סובארו טנדר ללא שום בעיה. אתה מתקרב למים כמה שניתן מנתק את העגלה ומוריד ביד. להעלות זה גם לא סיפור אתה מכניס את העגלה ביד,מעלה את האופנוע, מושך ביד החוצה כמה שאפשר, קושר חבל מהעגלה עד לרכב שנימצא קדימה במקום עם אחיזה ומושך עד שהעגלה מגיעה למקום נוח. החיסרון היחיד שלא תוכל לעשות את זה לבד אבל בד״כ לא יורדים לבד לים.

פורסם

הכל אפשרי רק שזה לא פשוט בכלל,למי יש כח אחרי כמה שעות בים לחפש קימבינות להוציא אופנוע ים ,חפש טנדר כמו שלך רק 4*4 וזהו.

פורסם
עם טיפת רצון ומוח יצירתי הכל אפשרי. עד לפני כחצי שנה הייתי מוריד את האופנוע שלי עם סובארו טנדר ללא שום בעיה. .

בטנדר ההנעה היא קדמית, ככה שאם אתה קצת מתחפר, אז לשחק עם ההגה ימינה ושמאלה יכול להוציא אותך מההתחפרות, בהנעה אחורית ברגע שאתה מתחפר אז אין לך את המרחב תמרון , וצריך לדחוץ קרשים מתחת לגלגלים כדי לצאת.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...