Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם מד החום שלי לא זז מהמצב שרואים בתמונה, האם זה משהו שדורש טיפול.

הוא נמצא שם גם אחרי נסיעות ארוכות ביום או בלילה.

תודה מראש,

ארז.

20110527.jpg

פורסם

הוציאו מהרכב את הטרמוסטט או שהוא נתפס על מצב פתוח תמיד. בהחלט דורש תיקון כדי שהרכב יגיע לטמפרטורת עבודה אופטימלית ולצריכת דלק תקינה.

:)
פורסם
שלום,

רציתי לדעת אם מד החום שלי לא זז מהמצב שרואים בתמונה, האם זה משהו שדורש טיפול.

הוא נמצא שם גם אחרי נסיעות ארוכות ביום או בלילה.

תודה מראש,

ארז.

אם המצב כך גם בבוקר, לפני ההנעה של המנוע, יש כנראה תקלה בלוח השעונים.

פורסם

לי יש רכב זהה לשלך ומד החום לא אמור לזוז מהרבע שזה קצת יותר מהתמונה שפרסמת, למרות שבכביש הפתוח במהירות גבוהה השעון בדרך כלל יורד קצת ונמצא באותה טמפ' כמו שלך, לפי דעתי העניין תקין.

דרך אגב, לפני כ4 שנים היתה לנו במשפחה דייהטסו שרייד 1000 סמ"ק ידני ואותו דבר נכון לגביו, ישנה הנחה שהמחוג צריך להגיע לחצי, אך לא כך הדבר בדייהטסו שרייד. האוטו תקין!

פורסם

להבא השתדל להיות יותר מדוייק

מד החום לא זז גם שהמנוע קר אחרי כמה שעות של חוסר פעילות ועומד על טיפה מתחת לרבע?!?

אם הוא מתחיל מהמינימום ועולה עד לרבע זה אכן תקין.

חכה לימים מאד חמים הוא יטפס לכיוון החצי

• תוכן חדש...