Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלו חברים, בבעלותי פורד פיאסטה YOUTH 97. הלך לי הרדיאטור, ויחד איתו הראש מנוע. האוטו לא נוסע. גררתי למוסך בטירה בוא טיפלתי עד עכשיו. הם רוצים כ-2000 שח' לאחר שטענו שראש המנוע לא ניתן לשיפוץ(לאחר בדיקה), והם מחפשים ראש מנוע חדש.

האם זה מחיר הגיוני?בנוסף הם רוצים עוד 600 שח' על רדיאטור חדש.

אני מחפש ראש מנוע לפורד, אם אתם יודעים משהו אשמח לקבל כל עזרה.

תודה ממש!!

פורסם

היי,

אני מכיר מישהו עם פיאסטה שהמצב החיצוני שלה לא משהו אבל המנוע בסדר גמור. מיכוון שהצמיגים גמורים ונגמר לה הטסט אוטוטו ייתכן שלא יהיה לו שווה מבחינה כלכלית להעלות אותה על הכביש ולכן הוא ישקול הורדה מהכביש. עד כמה שווה לך לשלם בעבור ראש משומש?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מחיר מאד הגיוני(ואפילו הייתי אומר זול)לראש מנוע חדש + רדיאטור חדש. זה מוסך מורשה משרד התחבורה או מוסך מדרכה?

פורסם

שלום רב !

מחיר הרדיאטור זול וסביר בהחלט !

מחיר הראש בהנחה שמדובר בראש חדש(אני בספק), ולא בראש משופץ, מעט גבוה למוסך מורשה מדרכה, אך סביר למוסך מורשה משרד התחבורה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...