Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם.

כל כך שמח שישנם כמה פורומי רכב נכבדים (מלבדכם גם ynet עזרו לי מאוד) ואנשים טובים בעלי ידע שעוזרים לאנשים עם "קצת" פחות ידע(כמוני).

אז ככה.

יש לי 205 forever שנת 95, קניתי אותה בחודש שעבר. מצבה הכללי טוב והאוטו עבר טיפול 10,000 + רצועת טיימינג חודש לפני שקניתי.

אני מאוד מאוד מעוניין להתחיל לטפל ברכב בעצמי, ולאו דווקא בגלל הכסף אלא גם בגלל הסיפוק מהעבודה והאהבה לרכב. חוש טכני, מאמין שיש לי קצת. במקצועי אני טכנאי מחשבים ורשתות.

ערכתי לא מעט חיפושים במנוע חיפוש של האתר הזה ובכל זאת אני רוצה לשאול כמה שאלות:

האם אני יכול לערוך טיפולים תקופתיים בעצמי (10,000 למשל), למרות שאין לי שום הכשרה ? האם יש ספרי הדרכה בנושא ?

האם יש מישהו שיש לו 205 שעשה טיפולים לרכב ויכול עזור לי בכל מיני טיפים ? כמו למשל היכן נמצא נוזל הראדיטור (סתאאם...).

אני אשמח לתרום את הידע שיש לי במחשבים (למי שזקוק) תמורת ידע במכונאות רכב.

שוב, מוטיבציה יש לי מפה ועד מס הקילומטרים הרב שעשתנ ה-205 שלי, אבל האם אני לא מכניס ראש בריא למיטה חולה ואם אין לי נסיון אז עדיף למומחים למומחים לעשות טיפולים.

פורסם

היי

תקנה ספר היינס של הרכב שלך, אתה תגלה שם דברים שב"ד לא יספרו לך במוסכים, ישנם כל מיני שיטות או יותר נכון דרכים לעשות כל מיני פעולות ,לפרק,להרכיב,טיפולים ....בקיצור ספר חובה!!!!

רק תיזהר כי זה עסק ממכר.

בהצלחה.

פורסם

יש לי אותו רכב...אותה שנה....ואני עושה טיפול 10K לבד. ממש לא מסובך...כל הסיפור לוקח חצי שעה (בתנאי שיש בור:) ). תצטרך לקנות מפתח לפילטר שמן ומפתח לפקק שמן (24 אם אני לא טועה)...כדי להחליף פילטר אויר מספיק מברג רגיל.

את הספר ניתן למצוא בEMULE

:oops::oops::oops:

• תוכן חדש...