Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מצובישי לנסר 07 שצריכה לעבור טיפול 120K בזמן הקרוב.

אני מעוניין לדעת מה הטיפול צריך לכלול ומה לא כלול אבל כדאי לבדוק ובאיזה מוסך כדאי לעשות את הטיפול באזור טבריה- עפולה- כרמיאל.

תודה לעוזרים :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

טיימינג בטיפול הקודם עשית?

תבדוק במידה ולא עשו תעשה-לא לזלזל!

בכל אופן טיפול רגיל של פלגים+פילטר שמן מקורי ושמן חצי סינטטי איכותי (ולעזאזל לא ללכת למוסך מורשה שידחפו לך שמן מינרלי 15W-40 )+פילטר אויר.

עלות מקסימלית של 500 ש"ח

פורסם

הממ... איפה היית לפני שבוע?

אתמול נסעתי למוסך המורשה בעפולה בגלל בעיה מוזרה (נעלמו לי 1.5 ליטר נוזל קרור בצורה מיסתורית) ואלו הן המסקנות:

1. בדקו לי לחץ במערכת הקרור ולא מצאו נזילה

2. הוחלפו השמן והמים- אכן שמו לי 15W40. אתם אומרים שכדאי להחליף את זה?

3. פילטר אויר ופלאגים לא החליפו- הנציג אמר שלא צריך. בררתי ספציפית לגבי הפלאגים והנציג אמר שלא צריך בטיפול הזה. אני מאמין שהוא לא היה מפסיד הזדמנות לסחוט אותי עוד קצת...

4. המכונאי אמר שהרצועות של החלץ שמן הגה כוח והמזגן נראות לו יבשות אז גם החלפתי (600 ש"ח אבל אני לא אחליף אותן כבר אף פעם אז לא כזה הפסד)

5. בנוסף החליפו לי איזה אטם (10 ש"ח אז לא בררתי למה)

הכול עלה לי 1400 ש"ח וזה בלי הפילטר מזגן (שרצו עליו עוד 150 ש"ח- החלפתי לבד ב-50 לפני חודש...)

עכשו אני רוצה למצוא את הפירוט של הטיפולים שצריך לעשות לרכב כדי להחליף פילטרים לבד ולתת למוסך לא מורשה להחליף לי שמן ומים כשצריך (הגעתי למסקנה שג'ק בטיחותי יעלה לי יותר מהעלות החלפת שמן במוסך לכמה שנים).

אשמח לעזרה בחיפוש סרטון על החלפת פלאגים ברכב הזה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...