Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אורות הדרך שלי השתגעו,כאשר אני מדליק אותם,יש אור גבוה,אין אור נמוך,מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם

דבר ראשון, יתכן שהארקת אחד הפנסים הראשיים לקויה.

דבר שני, באחת הנורות הראשיות יש קצר פנימי בין שני חוטי הלהט, שלה אור הנמוך והאור הגבוה.

דבר שלישי - אם הראשון והשני תקינים, גש לחשמלאי רכב.

בברכה - רפי לין

פורסם

שלום רפי,

כשאמרת הארקה של אחד הפנסים,התכוונת לכבל עצמאי שמתחבר לגוף הרכב?או שמא אחד משלושת החיבורים שמתחברים לנורה עצמה?.

ניתקתי את שני הפנסים,ועדיין כאשר אני מזיז את הסוויץ שלך האור הוא מראה שהאורות הגבוהים דולקים - אני מסיק מכך שאלה לא הנורות של הפנסים,נכון?

דבר נוסף כאשר הנורות היו מחוברות בדקתי מתחים והם היו: 11.48V ו 0.26V בשלשת המחברים של הפנסים

פורסם

אם ניתקת את תקעי 2 הנורות הראשיות ובכל זאת מייד בהדלקת אורות, בכל מצב, דולקת נורת אור גבוה (כחולה) בלוח השעונים

אז סביר למדי שהבעייה הנה מידית האורות.

אני בעד בדיקה של חשמלאי רכב, כדי שלא תתחיל להחליף סתם חלקים ולשפוך כסף לשווא.

בברכה - רפי לין

פורסם

פתגם של המורה שלי לחשמל (זה היה מזמן מאוד): "בחשמל אין ישן או חדש, יש תקין או לא תקין".

את זאת הוא אמר לתלמידים כדי שלא יפלו בפח שאם חלק או רכיב חשמלי הנו חדש יחסית אז המסקנה המיידית היא שהוא תקין.

בברכה - רפי לין

פורסם

עדכון נוסף:פירקתי את הידית קיצרתי את החיבור של הפנס מההגה ישירות לגוף,עדיין התקלה קיימת..

אני חושד בממסר,האם יכול להיות מצב לזה?

• תוכן חדש...