Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, נראה לי אני אחלק את השרשור הזה לשניים:

1. דעתכם על ה206+ החדש?

2. והמלצת חלופות אחרות בתחום היד שניה.

1. בשבוע שעבר ההורים שלי הזמינו 206+ חדשה מהסוכנות, יחד עם ההנחת "חבר".

סה"כ סדר גודל של 73 אלף שקל.

והאמת התחלתי להתלבט ברצינות אם גם אני רוצה רכב כזה.

רק אני לא יודע אם מבחינת ביצועים/הוצאות - אני הולך אחורה או מתקדם? (מעבר לעובדה שמדובר ברכב חדש, אני מדבר בעיקר על הרמה הכללית שלו לאור היותו רכב ישן מבחינת דגם).

נכון להיום יש ברשותי רנו מגאן שנת 97, עם קילומטראז' מאוד גבוה (360K), תיבה ידנית ומנוע 1.6 (8 שס').

מבחינה מכאנית, האוטו מאוד שמור ומספק אותי, וגם מאוד חסכוני בדלק (בכיף עושה 1/16-17 בבינעירוני).

אבל כנראה שבשלב כזה או אחר אאלץ לוותר עליו בגלל כל מיני תקלות קטנות מסביב (חשמל/חלודות).

אני יודע מה אני רוצה, אני רק לא מצליח להבין אם אני אוכל לעמוד בכך כלכלית:

אני מחפש רכב בעל אופי ספורטיבי, ידני בלבד, עם עדיפות ל5 דלתות.

המגאן מאוד נוח לי מבחינת הגודל שלו... לכן אעדיף משהו בסדר גודל כזה. אבל גם קצת יותר קטנות מקובלות מבחינתי.

חשוב לי עלויות תחזוקה סבירות, וצריכת דלק סבירה (אולי לא כמו המגאן שלי, אבל משהו בסדר גודל דומה).

את הטיפולים לרכב אני אעדיף לעשות במוסך מורשה, לכן גם לזה יש חשיבות. (לא משנה מה גיל הרכב).

ברכב יד שניה, אני מעריך שאגביל את עצמי לסדר גודל של 45-50 אלף שקל לכל היותר, בהנחה שאצטרך לשלם לא יותר מ1300-1500 שקל בחודש עבור ההלוואה שאקח.

מיותר לציין שאופציות כמו קליאו ספורט/לאון טורבו מאוד קורצות לי... אבל גם חלופות קצת יותר צנועות יתקבלו בברכה. כי שתי אלה לא כל כך עונות לדרישות החסכוניות.

בטוח חייבות להיות כמה אופציות שישבו איפשהו על הסקאלה שבין הרנו מגאן שלי, לספורטיביות כמו הלאון טורבו/קליאו ספורט.

אשמח להצעות/רעיונות, וגם דעתכם על הפג'ו 206+.

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

ה 206+ אמור להיות אחלה רכב, יותר קטן מהמגאן שלך אבל בהחלט מספיק ל 4 אנשים מבוגרים, הרכב סה"כ בסיסי ואמין. תעשה נסיעת מבחן ותתחדש :)

• תוכן חדש...