Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך גבע - רחוב התושיה בתל אביב

לא מורשה, אבל חיים ונושמים פיג'ו סיטרואן, אמינים וישרים בצורה חריגה (לטובה כמובן)

ממליץ מכל הלב.

פורסם

לך על מוסך שאפט, מוסך קטן ומקצועי בתל-אביב. הם אמנם לא מורשי יבואן, אבל הם לא פחות טובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סבבה תודה,

כמה לדעתכם יעלה לי טיפול גדול ל 407 ST

וטיימינג

האם אני יכול לעשות אותם בנפרד או שחייב ביחד , כי לטיימינג יש לי עוד קצת זמן.

פורסם
סבבה תודה,

כמה לדעתכם יעלה לי טיפול גדול ל 407 ST

וטיימינג

האם אני יכול לעשות אותם בנפרד או שחייב ביחד , כי לטיימינג יש לי עוד קצת זמן.

אתה יכול לעשות בנפרד, אין שום חובה לעשות את זה ביחד.

אבל, אם אתה כבר מכניס את הרכב למוסך אז עדיף לסגור על שניהם ואולי לקבל מחיר טוב יותר.

ודרך אגב, אין שרשרת טיימינג ברכב הזה?

פורסם

לא, זו רצועה.

אם רק אתמול רכשת ובקרוב אמור להיות טיימינג (כמה בקרוב?) אז עדיף כבר לבצע וזהו, בשביל השקט שלך.

תתחדש,

סער.

פורסם
מוסך גבע - רחוב התושיה בתל אביב

לא מורשה, אבל חיים ונושמים פיג'ו סיטרואן, אמינים וישרים בצורה חריגה (לטובה כמובן)

ממליץ מכל הלב.

+1 לגבע !

ממליץ בחום !!! , מניסיון כמובן.

בהצלחה.

• ספונסר פורום
פורסם
אורן שירותי רכב בחולון ומוסך שאפט בתל-אביב הם מוסכים מאוד מומלצים לפיג'ו. מחיר הטיפול משתנה בהתאם למה שצריך להחליף ברכב (פלאגים, רצועות, ברקסים...) ולכן קשה לרשום לך על גבי הפורום מה המחיר. הכי טוב שתרים להם טלפון ותבדוק מולם.
פורסם

מצטרף להמלצות על גבע בת"א

2 חברה מקצועניים ואמינים ומבינים עניין

רוב מועדון PSI מטפל אצלהם ויש אפילו שרשור תודה בפורום של 10 דפים!

אם תרצה כתובת וטלפון פנה אלי בפרטי.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...