Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה לכל מיני הגדרות לאופנועים שאני קורא ולא מבין:

אנדורו

סופרמוטרד

מוטוקרוס

סופרבייט

סופרGP

ואולי יש עוד ששכחתי או לא שמעתי עליהם.

מי שיכול להסביר אז בבקשה

:p

פורסם

אנדורו

סופרמוטרד

מוטוקרוס

סופרבייט

סופרGP

מי שיכול להסביר אז בבקשה

http://www.google.co.il

בהצלחה!

:roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

חיפשתי כבר במנוע של נענע ומצאתי כמה וכמה אתרים שלא מספקים ולא נותנים מידע שדרוש לי כאחד שלא מבין להבין....

פורסם
שמעתי על איזו קומונה שיכולה לעזור לעומרי 7 הזה

:lol::D8):p:twisted:

אפרופו קומונות- שמתם לב שרוב הקומונות של המוטוריקה הן של אנשי פורום אופנועים? :lol:

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל הסופרמוטו לא צמח באותה הדרך גם בארץ?

ציטוט מהכתבה:"בתחילה, היה מדובר בתחרויות "חצי פיראטיות" (ואף תחרויות "פיראטיות" ולא חוקיות במגרשי חניה בארה"ב, לעתים עם אופנועי שטח וצמיגי שטח טהורים), והאופנועים היו מייצור עצמי (אופנועי שטח סדרתיים עליהם "הולבשו" צמיגי כביש). " :?:

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה אבל הסופרמוטו לא צמח באותה הדרך גם בארץ?

ציטוט מהכתבה:"בתחילה, היה מדובר בתחרויות "חצי פיראטיות" (ואף תחרויות "פיראטיות" ולא חוקיות במגרשי חניה בארה"ב, לעתים עם אופנועי שטח וצמיגי שטח טהורים), והאופנועים היו מייצור עצמי (אופנועי שטח סדרתיים עליהם "הולבשו" צמיגי כביש). " :?:

נכון א-ב-ל:

אצלנו הן עדיין פיראטיות ויישארו כך עד שהחוק למיסוד הספורט המוטורי יעבור

(וכנראה שגם לאחר מכן)

:(

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אנדורו

סופרמוטרד

מוטוקרוס

סופרבייט

סופרGP

מי שיכול להסביר אז בבקשה

סופרבייט=נשיכה מאוד כואבת.נגרמת לעיתים קרובות כשאתה מצליח לחסום את נתיב האוויר של הבחורה שבפיה נמצא האלמנט.יכול לגרום לקטיעה.

פורסם

אין אור בקצה המנהרה?

יבשו עצמותינו אבדה תיקוותנו נגזרנו לנו? :?:

לפחות לאנשים שרוצים לצפות ולא יכולים להגיע למירוצים הפירטיים שהמיקום שלהם לא מתפרסם ובצדק.

פורסם

אנדורו

סופרמוטרד

מוטוקרוס

סופרבייט

סופרGP

מי שיכול להסביר אז בבקשה

סופרבייט=נשיכה מאוד כואבת.נגרמת לעיתים קרובות כשאתה מצליח לחסום את נתיב האוויר של הבחורה שבפיה נמצא האלמנט.יכול לגרום לקטיעה.

הרגת אותי... :roflmao:

• תוכן חדש...