Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר יצאתי לקחת חבילה מהדואר, הרכבים שלי חונים אחד ליד השני, נכנסתי לאחד מהם ובאותו זמן אני שומע ייללות של חתול מתחת לאוטו השני, סבבה, שגרתי, כל הרחוב שלי מלא חתולים, לא משהוא מיוחד.

חזרתי אחרי חצי שעה ועליתי הביתה.

כעבור כמה שעות לקחתי את האוטו השני לעבודה, לפני שנסעתי פתחתי את מכסה המנוע לבדיקות שגרתיות, לרגע נראה לי שנפל איזה דף לריצפה, אמרתי לעצמי שזה בטח הצל שלי, באמצע הדרך אני שומע "מייאו", אמרתי לעצמי אין מצב! כמה שניות אחרי זה שוב "מייאו", כאן כבר הבנתי שאני לא שומע קולות בראש ושיש לי פאקינג חתולה מתחת למכסה מנוע, מלחיץ ביותר.

מקום העבודה שלי היה די קרוב, החנתי את הרכב בחניון וגם כשהחנתי שמעתי ייללות.

עליתי להחליף משמרת וירדתי חזרה לאוטו עם פנס, לבסוף קלטתי גור חתולים ג'ינג'י חמוד ומלוכלך מתחבא מתחת לטורבו (אין לי מושג איך הוא שרד את החום), הוא היה מפוחד אך לפחות לא מעוך כמו שחששתי בהתחלה, נראה שהוא קיבל כוויה על הראש והאוזן שלו היתה שחורה (אולי משמן אולי מכוויה), על פניו נראה שבנס הצליח לא רע לשרוד את הנסיעה.

הגור היה מפוחד ולא העיז לצאת, לאחר שפיתתי אותו עם חלב (עמיד, איכס) שאותו הוא לא ניסה לשתות (כנראה קטן מדי) הוא יצא מהאוטו ומיד חזר לשם.

טלפון לדניאל (oyway) שאמא שלו "פעילה" בתחום, הניב את מספר הטלפון של פעילה אחרת שהעבירה אותי ללוכדת שאמרה לי שאין להם תקציב או כח אדם ושאני אאלץ להתמודד עם המצב בעצמי.

לאחר סבב הטלפונים הבנתי שהרבה לא יצא מזה וברגע האחרון נזכרתי שלאחת מנציגות המוקד תלויים המון תמונות של חתולים בעמדה, פניתי אליה והיא ישר קפצה איתי לחניה, נשכבה מתחת לאוטו כמו מוסכניק ונלחמה איתו, אחרי קרב עיקש מדם (ראו סרטון) החליט החתול לעבור לאוטו ליד, "קצת" יותר גדול משלי, פולקסוואגן טוארג, אחרי 5 דקות נוספות וקופסת טונה הגיע הבעלים של הטוארג, נראה מופתע לחלוטין, אמר "מצטער, אני ממהר לבית חולים", נכנס לאוטו הניע ונסע.

כך נחרץ הגורל של החתלתול שעד עכשיו אני מנסה להבין איך שרד נסיעה של 20 קילומטרים ליד מגדש טורבו בנסיעה מהירה עם סיבובים והצליח לא להיתקל ברצועות והגלגלים.

3fatvqW1xu4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

בחורף זה נפוץ שחתולים מתגנבים מתחת למכסה כי חם ונעים להם שם, יצא לי לשמוע על מישהו עם לאנד קרוזר חדשה שנאלץ להפטר מהרכב בגלל חתול שנטחן לו מהרצועות ואז יצא ריח מבחיל של נבלה בכל פעם שהפעילו מזגן! אף אחד לא הצליח להפיג את הריח אז הבעלים החליט למכור את האוטו בגלל זה..לא נעים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

עצוב ומזעזע שהבן אדם בטוארג נסע עם חתול בתוך המנוע ביודעין. אין בזה שום הגיון, גם אם אתה ממהר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

חתולים הם פשוט חיות טיפשות ומעצבנות, פשוט לא סובל אותם, כולם פעם כשאני חוזר מהעבודה בלילה אני רואה אורגיה על המכסה מנוע של האוטו, כול כך בא לי להביא להם בעיטה, אבל אני עוזב אותם בשקט.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לפי איך שהוא היה לבוש הוא כנראה עו"ד, לא נראה לי שהוא באמת מיהר אבל אי אפשר להוכיח, הוא נראה ממש מופתע שלמישהו אכפת מהחתול.

הבחורה שניסתה לעזור תכננה לאמץ אותו והיא עכשיו אוכלת את עצמה שלא הצליחה להציל אותו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
חתולים הם פשוט חיות טיפשות ומעצבנות, פשוט לא סובל אותם, כולם פעם כשאני חוזר מהעבודה בלילה אני רואה אורגיה על המכסה מנוע של האוטו, כול כך בא לי להביא להם בעיטה, אבל אני עוזב אותם בשקט.

אתה בן אדם רע.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה דוחה אותי. אתה צריך להתבייש בעצמך.

אם הייתי נוכח במקום בעל הטוארג לא היה מזיז סנטימטר אחד את רכבו לפני שהייתי דואג לשלומו של החתול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

20 ק"מ בנסיעה שגרתית? זה שטויות...

הטקסט הבא התפרסם על-ידי באתר אוטו, אבל יכעסו עלי אם אעלה לינק, אז הנה הוא בשלמותו:

הסיפור הבא אמיתי לחלוטין, ואני לא צריך להשבע על זה באמא שלי או אפילו באוטו שלי. יש לפחות 40 עדים למה שהתרחש באותו בוקר.

האירוע: אימון דריפטים. הזמן: שעות הבוקר. המקום: עדיין חסוי. הכוכב: חתול קטנטן, בן פחות מחודש. מה לחתול באימון דריפטים? שאלה טובה.

העובדות הן כאלה: אל האירוע הגיעו עשרות מכוניות ספורט מסוגים שונים, ביניהן גם ב.מ.וו Z4M קופה כסופה של בחור בשם ש'. ידידנו עלה על מסלול האימון וביצע החלקות כאוות נפשו. העניין הזה חשוב, אז שימו לב. בסיום האקשן הוא ירד לפיטס, פתח מכסה מנוע והחל מתהלך סביבו כשהוא מביט בחרדה אל עבר תחנת הכוח הבווארית שבחזית רכבו. באופן טבעי, שיערו שאר באי האירוע (כולל עבדכם הנאמן), כי בעיה נתגלתה במכוניתו ובגללה מבט הדאגה שעל פניו. אז החלטתי לעשות מעשה, ניגשתי אל הבחור ושאלתי לשלומו. "יש לי חתול במנוע", הוא אמר לי מבלי למצמץ, ואני בתגובה מצמצתי פעמיים. "מה?", שאלתי בנימוס מהול בחרדה, שמא השתגע הבחור. "חתול, יש לי חתול תקוע במנוע". כמה מצמוצים נוספים והרמת גבות אחת מאוחר יותר, ופניתי לי לדרכי בחזרה אל האקשן והרחק מהטירוף. כמה דקות מאוחר יותר מעגל האנשים שהסתובב סביב אותה ב.מ.וו רק גדל, אז חזרתי לבדוק מה קורה. "אמרתי לך כבר, יש לי חתול במנוע", הוא חזר וענה, ואני עמדתי שוב לפנות לדרכי כאשר "מיאו" קטן וחלוש סובב אותי במקום ופער את פי בתדהמה. מבט המום לעומקו של תא המנוע ואני מזהה חתול פצפון יושב לו על חלקו העליון של הפלסטיק המגן על אגן השמן, בין מנוע ה-3.2 ליטר בעל השלוש-מאות-פלוס סוסים לרדיאטור הדי-גדול שדואג לקרר אותו. החתול, מיותר כמעט לציין, היה חי לחלוטין.

כחצי שעה, ג'ק אחד, שלושה אנשים, פילטר אוויר מפורק, כפפה ובקבוק מים מאוחר יותר – אשאיר לכם לדמיין את התהליך – וחתול קטנצ'יק, מבוהל ורטוב, ישב בשלווה בין כפות ידיו של אחד מהצופים באירוע. שוב – חי לחלוטין וכמעט ללא שריטה.

בטח יצא לכם לשמוע סיפורים על חתולים שהלכו לישון בתוך מנועים בשביל להתחמם בלילה, ובבוקר נשארו מהם חתיכות לאחר שנמרחו על אחת הרצועות או נכוו עד מוות מחום המנוע. העניין הבאמת מדהים כאן, הוא שידידנו הקטן, אשר מעתה ואילך ייקרא בפי כל "דריפטקאט", לא רק שרד את הנסיעה אל אימון הדריפט, אלא גם נשאר ללא פגע לאחר בילוי דקות ארוכות בין גושי מתכת לוהטים שאחד מהם פועם בקצב של 7,000 סיבובים לדקה – תוך כדי כוחות G אדירים המטלטלים אותו מצד לצד!

זהו. כעת אין לי עוד כל ספק בדבר. לחתולים באמת יש תשע נשמות. החתול הזה פשוט עשה שימוש לא-ייאמן באחת מהן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בני אדם הם רעים, אתה דוגמה טובה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לכל המתלהמים,

נראה לי שכולכם פספסתם את הקטע הזה. אני אישית (שאני מת על חיות. יש לי כלב ו-6 חתולים בבית) לא רואה משהו לא בסדר בזה. אז הוא שונא אותם, היה מעדיף שימותו. אבל הוא לא עושה כלום. רק מרגיש ככה. למישהו זה מפריע? יש לי חבר מאוד טוב ששונא חתולים. אבל הוא לא עושה להם כלום- אז מה איכפת לי? שישנא.

לא נראה לי שיש כזה צורך לתקוף מישהו אם הוא לא אוהב את מה שאתם אוהבים.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

זה בסדר, אנשים רואים מה שהם רוצים לראות, הרי למה להמשיך לקרוא כשאפשר כבר עכשיו להדגיש את הטקסט ולזלזל?

מה, אני חייב לאהוב חתולים? לא!

אני אוהב כלבים, מאוד, יש לי 3 כלבים בבית, אבל מה לעשות שחתולים אני שונא, אני לעולם אבל לעולם לא יפגע בחתול ובמיוחד לא יבעט בו, אבל אני שונא חתולים וזהו.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...