Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצות לגבי חברות ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש רכב באמצעות ליסינג ורציתי לדעת אם אתם מכירים את החברה פרפקט ליס ?

אם למישהו היה ניסיון לא טוב איתה , הם החברה היחידה שמבטיחה בחוזה מחיר מחירון לוי יצחק בסיום עסקה על שברולט ספארק שזה מצוין .

תודה

פורסם
לא מכירה.

הייתי מציעה למרות שהרכב חדש, לקחת לבדיקה מטעמך.

אחרי הכל- חברת ליסינג, אין לדעת. :)

הוא מדבר על רכב חדש מהיבואן, דרך חברת ליסינג. כך שזה לא רלוונטי.

הם מתחייבים לקנות במחיר מחירון משוקלל כליסינג או כפרטי?

פורסם

אל תשכח שמחירון לוי יצחק משקלל את היות הרכב ליסינג כלומר הפחתה של 12-18 אחוז.

אם תעשה קילומטראז' גבוה, גם זה מקבל הפחתת אחוזים. (נניח שחרגת במעט וקיבלת רק הפחתה של 1 אחוז).

בנוסף, גם תאונה שבעקבותיה יש ירידת ערך, תביא להפחתת מחיר בהתאם לאחוזים שנקבעו (לשם הדוגמה הפחתת עוד 2 אחוז).

אם בעוד כ-30 חודש הרכב יהיה שווה במחירון הבסיסי כ-70 אלף, אזי בשיקלול הוא שווה פחות 15-21 אחוז.

אם תקבל מהחברה 59,500 - 55,300, זה ישקף בדיוק את המחירון.

אני מניח שבחוזה כתוב גם שיתחשבנו איתך על נזקים נוספים שנגרמו לרכב כגון שריטות, מעיכות, בקליט שבור ואפילו טסה חסרה וכד'. קרא היטב את האותיות הקטנות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...