Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שתדלקתי פול בתחנה אחרת השייכת לאותה חברה רק במקום אחר החלו בעיות באוטו:

האוטו נכבה לאחר ניסיון התנעה, האוטו מעשן קליל ומגמגם.

בנוסף לכך כשאני מנסה ללחוץ על הדוושה לא בהדרגתיות אני מרגיש שהאוטו כאילו נחנק ונתקע ולא ממשיך לעלות טורים

ועושה הרגשה של מין דפיקות כאלו מהמנוע.

הגיוני שכנראה הדלק מהול במים? אם כן מה אני יכול לעשות כדי לרוקן את המיכל? נשאר לי בערך חצי (משהו כמו 30 30).

ואיזה נזק יכול להגרם למנוע כתוצאה מכך אם זה אכן בגלל הדלק שלדעתי מהול במים, כי אני לא מוצא שום סיבה אחרת למקרים האלו.

זה הופיע רק כשהתחלתי לתדלק בתחנה שנמצאת במקום אחר מאותה רשת.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

שלום

אולי תדלקו לך משהו אחר ?

האם אתה תדלקת או מדלק שלהם ?

יש ביטוח לדברים האלו

שמעתי גם שאם אתה מתדלק ושם דלק לא נכון יש לזה ביטוח אבל זה דורש בדיקה

בהצלחה

פורסם

גם אני כנראה תדלקי לאחרונה דלק מהול ומאז הרכב לא סוחב בכלל,מה אפשר לעשות? צריך לרוקן את כל המיכל? לעשות סיבובים במושב עד שכל הדלק\מים ישרף?

פורסם

אם אתה מרוקן מיכל תביא אליי את הדלק יש לי משחה ירוקה שמשנה צבע לאדום ברגע שהיא באה במגע עם מים. (זה מיוחד לבדוק מים בדלק)

אגב באיזה תחנה תדלקת?

פורסם

ברשת שאני תמיד מתדלק דודי אבל תחנה של אותה רשת פשוט בחיפה ליד לב המפרץ,

אני פשוט לא רוצה להגיד סתם את השם של התחנה פה עד שזה לא בטוח...

האוטו עוד חצי שעה במוסך אני יעדכן מה זה בסוף

אבל רק אני מתדלק בתדלוק עצמי אני מכניס את הידית והכל ככה שאין מצב שהתבלבלתי.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...