Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קיבלתי מאחי בלקברי 9000,

אני לא רוצה לשלם על חבילת גלישה+גי פי אס

אבל אני כן רוצה להשתמש במכשיר כגי פי אס-

השאלה היא האם וכיצד ניתן להוריד תכנת ניווט שלא מחייבת אותי בתשלום חודשי לאוראנג?

וכן אני יודע שזה פחות טוב ומעודכן מאשר שירות הניווט שהם מציעים

רוב תודות

פורסם

ניסיתי בנוקיה שלי את sygic ואת waze (הישראלית). לכל אחת יש את היתרונות שלה, אבל לבסוף בחרתי בsygic.

Waze היא גם חינמית אם זה משנה.

Mazda 2 2013

פורסם

בואו נעשה סדר בדברים רגע לפני שכל אחד ממציא פה.

IGO/TOMTOM שאר התוכנות הכבדות הן תוכנות שלא מצריכות רשת סלולרית על מנת לעבוד. הן תוכנות שמסתמכות על GPS לוויני

רגיל פשוט עממי וזהו. 3 או יותר לווינים. כמו מכשיר GPS רגיל.

WAZE ודומותיה, מסתמכות על GPS ו/או על AGPS שבניגוד למה שרומר אמר, מבוסס נטו על רשת הסלולר וממקמת אותך עפ"י האנטנות סלולר או שמבקשת מהשרתים למקם אותך. בכל מקרה, זה תלוי סלולר.

כמה תיקונים על מה שאמרו ונלך על פי הסדר.

נקמיצ'י - אם יש לך חבר עם אייפון ואייגו (כמובן שהגירסת מודם שלו לא יכולה להיות 06.15) אתה מוזמן להפעיל את התוכנה ולהוציא את הסים. זה יעבוד, בדוק.

רומר - A stands for Assistend מה שאומר שהיא מסתמכת על תקשורת סלולרית/חיבור לשרתים על מנת לעבוד. היא תלויה נטו ברשת סלולרית.

בהצלחה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אני תוהה, מדוע לא להשתמש במכשיר יעודי?

אני יכול עוד איכשהו להבין אנשים שמשתמשים בפלאפון בתור מצלמה, נגן MP3 וכו', אבל האם GPS זה באמת מכשיר שתרצה

להיתקע בלעדיו אם הטלפון ישבוק חיים? הייתי מחזיק אולי את הנייד בתור מכשיר ניווט נוסף לגיבוי, אבל בשום אופן לא כעיקרי.

כמו כן, אם אתה שם אותו מול העיניים, סתם דפקת לעצמך את שדה הראיה עם שלל כפתורים מיותרים ומסך קטנצ'יק.

או שהוא נמצא למטה יותר, ואז צריך להוריד את העיניים מהכביש כל פעם שתרצה להסתכל על המסך.

בקיצור, אני אישית רואה כאן רק חסרונות.

פורסם

WAZE ודומותיה, מסתמכות על GPS ו/או על AGPS שבניגוד למה שרומר אמר, מבוסס נטו על רשת הסלולר וממקמת אותך עפ"י האנטנות סלולר או שמבקשת מהשרתים למקם אותך. בכל מקרה, זה תלוי סלולר.

הבחור ביקש GPS שלא מחייב אותו בחבילת גלישה.

לא התייחסתי ל-WAZE אלא רק ל-sygic שלא מצריכה חבילת גלישה.

זה הכל.

פורסם
אני תוהה, מדוע לא להשתמש במכשיר יעודי?

אני יכול עוד איכשהו להבין אנשים שמשתמשים בפלאפון בתור מצלמה, נגן MP3 וכו', אבל האם GPS זה באמת מכשיר שתרצה

להיתקע בלעדיו אם הטלפון ישבוק חיים? הייתי מחזיק אולי את הנייד בתור מכשיר ניווט נוסף לגיבוי, אבל בשום אופן לא כעיקרי.

כמו כן, אם אתה שם אותו מול העיניים, סתם דפקת לעצמך את שדה הראיה עם שלל כפתורים מיותרים ומסך קטנצ'יק.

או שהוא נמצא למטה יותר, ואז צריך להוריד את העיניים מהכביש כל פעם שתרצה להסתכל על המסך.

בקיצור, אני אישית רואה כאן רק חסרונות.

כמעט אף אחד לא מסתכל על המסך של תוכנת ה-GPS בזמן ניווט אלא להנחיות קוליות.

להיפך מאז שיש לי את האייפון עם תוכנת WAZE אין לי צורך במכשיר GPS ייעודי מכיוון שהאייפון מספק את הסחורה.

אני אישית מעדיף כמה שפחות מכשירים וכבלים שמסתלסלים ברכב. קיצור אני רואה רק חסרונות בשימוש במכשיר GPS ייעודי כאשר יש לך אייפון.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש טריק להשתמש ב WAZE.

מורידים גירסא ישנה, ומוסיפים רשת אלחוטית כלשהי ע"י יצירת נקודת גלישה באופן עצמאי.

הנקודה הזו מן הסתם לא מייצגת כלום, זה סתם שם של WIFI שאתם כביכול תבחרו בשביל ש WAZE תשתמש בו.

בעוד התוכנה תחפש שוב ושוב את אותה רשת, אתם תוכלו להשתמש באופן חופשי בג'יפיאס.

מוסבר על זה בצורה יותר ברורה בפורום אחר שמתמחה בפלאפונים (לא יודע אם אפשר לפרסם קישור)

פורסם

האמת היא שעדיין לא נתקלתי בתוכנה יותר טוב מזו של אורנג' לבלאקברי (עם כל מה שני מתעב את אורנג', טפו!).

אני משתמש בה תמיד והיא פועלת מצוין, כולל דיווחי תנועה והכל.

אולי זה שווה את זה. לי בטוח שכן.

לי יש גם BOLD.

פורסם

מישהו יכול לתת איזה לינק, אפילו בפרטי, להורדת מפות עבור הSYGIC?

מכל החיפושים לא מצאתי מפות עדכניות.

התקנתי היום את גירסת 7.71 על סימביאן S60

Kawasaki Versys !!!

• תוכן חדש...