Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי בקצב שלך לא ניראה שאתה תיראה עוד וגם לא תחיה :-P

ושאלה קטנה אלייך דודי למה באמת ננעלת על מגבר קלאס D ועל הספק כמו שאתה מחפש מי הכניס לך את זה לראש

או שאתה חושש בגלל שיש לך מצבר קטן

אני הייתי עם רכב כמו שלך בדיוק והיו שם מגברים לא חלשים בכלל יחסית

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
היום קיבלתי הצעה מסטפן (ZED AUDIO) הלוויתן החדש יהיה מוכן למשלוח בתחילת מרץ ויעלה 659$ + 96$ משלוח.

טוב

לוויתן חדש בטוח שלא יהיה לי כבר :-P

המערכת מספיק טובה וזו כבר תחילתה של הדרדרות לתהום אם אני לא חותך את זה כאן.

חוץ מזה - המערכת הבאה שעוברת לי בראש היא דווקא משהו הרבה יותר "פשוט" - ולא ברכבים הנוכחיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ישראל כפי שאתה יודע בטח המצבר בהונדה הוא מזה קטן! הוא רק 46 אמפר.

והוא בטוח שלא יחזיק לי משהו שיזלול לי את המצבר, בגללל זה אני רוצה אחד פחות זללן.

היום אני הולך לעוד מעבדה, לראות מה הם אולי יכולו לעשות שם, אני מקווה שהמחיר לא יהיה בשמים,

כמו המעבדה הראשונה.

אדי אתה חולם על הלויתין החדש? תמיד טוב לנסות דברים חדשים.

איתמר - כרגע אני לא מוכר אותו. רק אחרי ההצעות מחיר שאני יקבל בתיקון בכמה מעבדות.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אם לא חייבים קלאס D ולא מפחד מ-OLD SCHOOL אז ZAPCO STUDIO 500. נתן למצוא ב-EBAY בסביבות 500$. נותן 250 וואט *2. לא עובדה שיזלול לך את המצבר. ואת 46AH בהזדמנות תנסה להחליף ב-60.

פורסם
ישראל כפי שאתה יודע בטח המצבר בהונדה הוא מזה קטן! הוא רק 46 אמפר.

והוא בטוח שלא יחזיק לי משהו שיזלול לי את המצבר, בגללל זה אני רוצה אחד פחות זללן.

.

בקורולה 96 היה לי סט אילייט 3 חלקים מוגבר אקטיבית (תיקח בחשבון שהמידבאסים של האילייט הם אולי המידבאסים הכי זללניים בשוק)

הם היו מוגברים על מגבר מאוד זללן - קיקר ZX מדגם 650.4 ביחד עם קיקר ZX 150.2 וביחד עם המונובלוק שיש לי עדיין בחתימה על הרכב הזה וסאב של אינפיניטי קאפה.

ולא היתה לי שום בעיה של טעינה - אתה יודע מה עוד? המצבר ברכב הזה הוא 46 אמפר, זה מצבר של שנפ והוא כבר 4 שנים כמעט מותקן ברכב הזה ועדיין מתניע את הרכב... (צריך למות לי מתישהו בקרוב לדעתי).

המצבר הזה ראה שלוש תצורות של מערכת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר לא עדיף לשדרג אלטרנטור? מה יתן מצבר גדול יותר ? הרי הוא דיי חסר משמעות למערכת בזמן שהרכב מונע.

ואני זוכר שאלתי וקיבלתי תשובה ש: ששני מגברים ממוצעים על 46AMP זה סביר ביותר כל עוד לא עומדים שעות עם הרכב לא מונע ומאזינים בווליום מרתיחי מגברים.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אדי שכחת לציין שאתה שומע בווליום של טרנזיסטור :wink: אלייט זללנים לא אצלך {חבל שאסור לעשות פה פחח}

אדי התיאורים שלך מי שלא מכיר אותך יחשוב שאתה משוגע רכב פלצת מגבר מפלצת אתה משחק בצעצועים של קטינים :wink:

פורסם

אמנם מערכת SQ אבל עברה מעל ה120DB בלי עיוותים ואני בדרך כלל שומע בעוצמה שנאה בין 90 ל110 דציבל אז טרנזיסטור זה לא.

איך שלא תביט על זה - מגבר 650.4 של קיקר הוא לא פראייר, בטח שלא כשיושבים עליו SW6 (אילייט) וCDM54

Pioneer TS-X150

פורסם

חברה אחרי דאגה רצינית לדיוס האהוב שלי הכול בסדר!!!!!

המגבר חזר לתפקוד מלא!

תודה רבה לכל החברה שדאגו לי גם בפרום וגם לא בפורום!

(ישראל גוניור וישראל סרול ועופר)

תודה רבה!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

מה הייתה הבעייה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחלה ידועה של ספקים ממותגים - רק מראה כי הספק שיש בzed הוא לא צעצוע. כניראה חטף איזה ספייק מתח , פריקה מלאה של הקבלים שלו ללא אספקת מתח - בדכ' מחזירה אותו לחיים.

מזכיר לי שלפני כמה שנים : היתה איזה מכת ברק רצינית על הבניין בו אני עובד, שהצליחה לשרוף 2 מכשירי פקס, ולא מעט ספקים של מחשבים, אבל מחשבים "רצינים " יותר עם ספקים הרבה יותר איכותיים סבלו בדיוק מאותה תופעה המתוארת , לא נידלקו .. ניתוק המתח לאיזה חצי שעה החזיר אותם לחיים.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

מה הסיכוי שדבר כזה יקרה לCARPC :?

צמיגים :-D

חטפתי פעם אחת מכת ברק תוך כדי נסיעה ברכב - זה היה בפיאסטה, ברק פגע בעמוד חשמל ברחוב מוצף מים ופשוט הרגשתי את שכל הרכב רועד - הורדתי את היד מידית ההילוכים בפיאסטה למרות שהכדור שלה הוא מפלסטיק - פחד אלוהים :shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

מה הסיכוי הכל יכול ליהיות זה רכיבי אלקטרוניקה פתאום סתם משהו יכול להישתגע

אגב חבל שהברק לא פגע בך אולי היית קצת מאופס ומחושמל :multi: :multi:

• תוכן חדש...