Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רוצה שמות של אך ורק מגברים מוכרים עם שמות וכל יציאה מעל 250 rms.*2

:shock:?

כרגע יש לי את הדיוס, אבל אני רוצה משהו אחר, הלויותן והזפקו.

:shock:???

תגיד לי אתה אמיתי? יש לך בכלל מושג על מה אתה מדבר?

זה מעצבן אותי לראות שהדיוס נפל לידיים של מישהו שאין לו טיפת מושג מה יש לו ביד :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדיוס מקצר לי אדון איתמר היקר!!

בגלל זה אני רוצה משהו אחר!

לא סתם אני שואל ומתעניין!

ברוך השם עד היום הוא הרים לי את האוטופיה כמו שצריך!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

או חכה לזה

Dreadnought: $689.00

The name is in recognition of the First World War British battleships. This amplifier is truly a Dreadnought.

Rated at 225w x 4 at 4 ohm and 400w x 4 at 2 ohms it is a true power house in the world of 4 channel amplifiers.

Bridged power into is 450w x 2 into 8 ohm and 800w x 2 into 4 ohm.

This should satisfy the power cravings from sub duty to tweeters!

800*2 מגושרים ב4 אום

אוי ויי

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אם המגבר התקלקל אז שלח אותו לתיקון. ואם הוא לא הרים לך את המערכת כמו שצריך אז אף מגבר לא ירים לך את המערכת כמו שצריך (לפחות לא בטווחי המחיר השפויים, לא מרובעי ההספק והספרות בדולרים). המגבר הזה הוא המגבר הטוב ביותר שהיה לי עד היום, ואם הוא לא היה בגודל של טנק מרכבה בחיים לא הייתי מוכר אותו. אם אתה לא מרוצה ממנו זאת אומרת שאתה לא מנצל אותו כמו שצריך, אז מצטער, אין לך טיפת מושג מה אתה עושה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר מתי רשמתי שאני לא מסופק מהמגבר הזה? או ממה שהוא מספק..?

המגבר הזה מקצר לי, אני יודע שהוא היה שלך ומכרת אותו עד שהגיע אלי, יש לי אותו כבר זמן מה!

אני מרוצה מאוד מאוד מאוד! עד הגג! אבל הוא מקצר לי! אני יחזור על זה עוד פעם!

אני מעניון להשאר באותו רמה כמו הקרונוס או הזפקו!

וחבל שמכרת אותו עד שהגיע לאחד שלא מבין ממש חבל....

נ.ב

בתיקון אומרים שחבל לתקן אותו! זה יעלה הרבה!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

תמכור את שני המגברים שלך בכסף שתקבל תקנה ליוויתן ,תעבוד על הסאב בגישור

ועל הסט קומפוננט בביאמפ,זה רעיון מצויין,מעבר לזה בגירסא הנוכחית של הליוויתן ישנם שיפורים

שלא באו בדגם האבטיפוס הראשוני ומדובר במגבר משופר חזק יעיל ואיכותי יותר מבעבר ובמחיר ממש טוב.

הוא גם יפתור לך מידיית את בעיות החשמל ברכב.

פורסם

קבל את התנצלותי, חשבתי שקראתי שעד היום הוא לא הרים לך את האוטופיה כמו שצריך. אני שמח לשמוע שכן היית מרוצה ממנו.

איתמר.

פורסם

לא מבין למה אתה צריך CLASS D?

מגבר שני ערוצים CLASS AB איכותי בסגנון DM יהיה טוב יותר להגברת סט קידמי.

הייתי שוקל את CELSETRA RA220X, מוציא 200WRMS ב11.4VOLT.

מה התקציב שלך למגבר?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
או חכה לזה

Dreadnought: $689.00

The name is in recognition of the First World War British battleships. This amplifier is truly a Dreadnought.

Rated at 225w x 4 at 4 ohm and 400w x 4 at 2 ohms it is a true power house in the world of 4 channel amplifiers.

Bridged power into is 450w x 2 into 8 ohm and 800w x 2 into 4 ohm.

This should satisfy the power cravings from sub duty to tweeters!

800*2 מגושרים ב4 אום

אוי ויי

איש יקר

פס הייצור של הקרונוס הופסק.

במקומו באמת זד אודיו הולכים להוציא ליין חדש של מגברי 4 ערוצים, לוויתן 6 ערוצים, מונובלוק חדש ויחידת שליטה מרחוק על סאב תחת השם של האל המיצרי "רע" :twisted:

ובקרוב - באפריל 2011 - מגבר קלאס D היברידי עם קדם מגבר נורות 4 ערוצים שיהיה בהספק של 4*100 - זה הולך להיות אחד ה-מ-ג-ב-ר-י-ם היותר מעניינים שהולכים לצאת לשוק האודיו -> הטוב מכל העולמות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הונדה, יותר מסביר שתיקון של המגבר הנוכחי יהיה זול מרכישת חדש.

חוץ מלומר לך שזה יהיה לא זול, הצעת מחיר אמיתית קיבלת?

מתחדשת*

פורסם

הגנסיס דואל מונו אקסטרים שהוצע פה הוא מגבר מהטובים שניתקלתי בו לצרכי הגברת סט פאסיבי. החיסרון היחידי שלו מבחינתי הוא המחיר . מדובר במגבר יקר ומשובח.

הוא לא קלאס D , אך הוא יחסית לעוצמות האדירות שהוא נותן הוא ידידותי לסביבה וזאת לאור העובדה שהוא קלאס G.

מעבר לזה ,במידה ואנחנו מתיחסים למגברים רציניים, הספקים של 150 RMS הם מספיקים לגמרי לסט קידמי ולא צריך להשתגע ליותר מזה.

בהספקים כאלו יפתחו לך המון אופציות למגברים מעולים נוספים.

כמו כך תגדיר תקציב מדויק . זה יעזור לאנשים לעזור לך.

בנוסף כמו שהוצע קודם , אני גם אומר שכדאי לבדוק במעבדה רצינית את המגבר הקיים. תקבל הצעת מחיר ומהות התיקון ומשם תמשיך הלאה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אדי,מה ההבדל בין הלוויתן החדש לשלך?

החליפו בהם את רכיבי הIC שהם בעצם אחראיים על חלק מפעולת ההגברה

אחוז עיוות נמוך יותר - עם כי - בלתי שמיע.

תפוקה גבוהה יותר ובכלל כל פרמטר אפשרי הם טובים יותר - אפשר לראות את זה באתר של זד - למה לכתוב כשאפשר פשוט להראות את ההשוואה בין הרכיב של חברת "נאשיונאל" לבין "בר בראון"

http://www.zedaudiocorp.com/News/news.html

לטענתו של סטפן מנץ התצורה החדשה של המגברים שלהם עברה מבחן עיוור ובכל טון אפשרי שבהם נעשתה הבדיקה הסדרה החדשה ניצחה.

הייתי מאוד רוצה להביא לווייתן נוסף אבל כמו שזה נראה כרגע זה לא יקרה, בטח שלא בזמן הקרוב - אולי ליום הולדת - נחיה ונראה :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...