Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

בשבועות האחרונים אני סובל ממספר בעיות (שלדעתי קשורות אחת בשנייה) שהמוסכניק שלי לא הביא לפתרונן,דבר המביא אותי לייאוש מסויים.

טוב,אז ככה,אני בעלים גאה של סקודה אוקטביה אוטמטית (בנזין 1600) מודל 2002...

בשבועות האחרונים אני נתקל בתופעה מוזרה...

האוטו כבה לעיתים תכופות במצב עמידה ולפעמים אפילו במהלך שיוט על מהירות אפסית (לדוגמא,האטה לקראת עצירה מוחלטת ברמזור)....מעבר לכך,כאשר האוטו נכבה,לוקח כמה שניות עד שהוא מניע ולפעמים יש צורך ללחוץ על הגז כדי שהוא יחזור לחיים...

בנוסף,לעיתים אני מרגיש כאילו האוטו פשוט חסר כוח לחלוטין וזה פתאום עובר או מסתדר לאחר כיבוי מבוקר של הרכב והנעה מחדש (לאחר לחיצה על דוושת הגז)...

עוד תופעה מוזרה היא שמחוג הסל"ד עולה ויורד (ומרגישים זאת היטב בנסיעה) תוך כדי נסיעה...

והתופעה האחרונה (שסביר שלא קשורה לשאר) מתרחשת בעיקר בבוקר כאשר אני מניע את הרכב אני מקבל הודעה לעצור אותו מייד ולג/שת לבדוק את ה-COOLANT...בדקתי אותו,יש מספיק מים...(וזה אחד הדברים היחידים שאני יודע לבדוק) בעייה זזו היא חדשה ואני סוחב אותה בשבועיים האחרונים...פתרון זמני שמצאתי לבעייה זו היא לעצור את הרכב,לחמם את המנוע במקצת,לכבות ולהניע שוב...לאחר פעולות אלה אני לא מקבל את ההודעה שוב עד לבוקר הבא )-:

המוסכניק שלי בדק את המנוע צעדים ואמר שהוא תקין,עשה פעמיים ניקוי למצערת (עם נוזל לרדיאטורים) תוך חצי שנה ואמר שהיא בסדר ולבסוף גם החליף לי את פילטר הדלק...

מיותר לציין שדבר לא עזר...

אני פשוט מיואש מהבעיות הללו ומהנזק הכספי שהן מביאות עימן...

אציין שאחנו זוג סטודנטים נשואים עם ילדה ושכל שקל "מיותר" שאני מוציא על הרכב נלקח ממשהו חשוב אחר...

מבחינתי מיותר זה כאשר המוסכניק מחליף לי חלקים שלא פותרים את הבעייה....

הלוואי ואחד מתותחי הפורום יכווין אותי עד לפתרון הבעייה במינימום נזק כספי...

תודה מראש

אלירן

פורסם

אני חושב שבעית הסלד נובעת בבית המצערת, איך ניקו לך את בית המצערת?

האם התיזו מבחוץ ספרי(לא ממש ינקה) או שפירקו אותה מהרכב וניקו(הדרך המומלצת והנכונה)?

כמו כן, אני מציע לך לקפוץ לרון ממוסך רון אשר מטפל ברכבים כמו שלך והוא יוכל לפתור לך את התקלה.

קובי

פורסם

המוסכניק בדק עם מחשב ואמר שאין בעייה....

ניקו לי את המצערת עם נוזל לניקו קרבורטורים (מבחוץ וללא פירוק כלשהוא)...

הרכב היה חנוק וההנעה לקחה זמן בגלל הספריי...

אני גר בירושלים ולכן מוסך רון (אם אני לא טועה נמצא במרכז) רחוק לי...

היום הייתי אצל מוסכניק אחר שטען שיש לי בעייה בחיישן הנעה (אין לי מושג מה זה)...(דיבר על חיישן שמשדר למחשב מספרים -1 -2 -3 ) ממש אין לי מושג...

פורסם

בדקת את צינורות הוואקום?

זה יכול לגרום לסל"ד לרקוד.

כמו כן, אני חושב שאולי כדאי שתיצור קשר עם רון, ואם הוא יגיד לך שהוא יודע מה התקלה אז ישתלם לך להגיע אליו.

קובי

פורסם

הייתה לי אותה בעייה באותו רכב רק שנת 2000, החלפת חיישן Cranckshaft יכולה לפתור את זה, אצלי החלפת פלאגים וכבלי הצתה פתרו את הבעיה, אך לעיתים רחוקות היה נכבה בגלל החיישן, עברתי על הרכה 330K (בנזין!)

הקפד להשתמש בדלק איכותי - האוקביה רגישה לדלק לא איכותי, הקפד לתדלק בתחנה מוכרת ואל תחפש לחסוך על דלק כי אחר כך תשלם ביוקר כל ההשלכות של דלק מהול (ולא חסר כאלה) אני הייתי ממליץ על דלק של "דלק"

אבל צריך לוודא שהתחנה אמיתית ולא איזה זכיין לשם החברה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

אני מציע לך לפתור את הבעיות ברכבך, אחת ולתמיד - להחליף מוסך, ולגשת למוסך רון, בת"א (אפילו אם אתה מגיע ממקום רחוק - בסוף אתה תחסוך את הכסף הזה), שהינו חבר הפורום.

alfa 156 2.5.

• ספונסר פורום
פורסם

התופעות שאתה מדבר מתאימות לתקלה בחיישן סיבובי המנוע G28

שתפקידו לתאם הצתה או לחיישן גל זיזים שתפקידו לתאם הזרקה G40

אין אפשרות להתחיל איבחון ברכב הזה ללא חיבור סורק במקום שיודע

מה הוא אומר ותיקון התקלה אחת ולתמיד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...