Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי חברת הליסינג תשים לך רדיו דיסק ולא רדיו טייפ, אבל מכיוון שמגאן II מגיעה בבסיסה לא מערכת קול כלל, יותר זול לחברת הליסינג להתקין משהו מאוד פשוט מאשר להזמין את המערכת האופציונלית היקרה. בקיצור תפנה לחברת הליסינג ולא לרנו.

בכל מקרה לא הייתי מעדיף רכב כזה או אחר בגלל רדיו דיסק. גם אם המגאן II מגיעה עם רדיו טייפ ותאלץ להשקיע 800 שקל ברדיו דיסק, היא עדיין עדיפה (לדעתי) על רוב המתחרות האחרות.

גיא

פורסם

ראשית, ברור שלא בוחרים רכב לפי מערכת השמע (ואפילו לא לפי קוטר המאפרה !! :D )

כבר החלטתי ללכת על המגאן, אבל פשוט מברר האם אצטרך להשקיע כסף ברדיו דיסק, או לא.

אם אני מבין נכון, זה תלוי בחברת הליסינג ?

מדוע ?

האם זו לא רנו עצמה שמחליטה כיצד יראה וכיצד יאובזר גירסת הליסינג שלה ?

פורסם

בכל דגמי המגאן II, גם המאובזרים ביותר מערכת הקול לא באה כסטנדרט אלא כאופציה בתשלום.

חברות הליסינג מתקינות בד"כ רדיו דיסק בסיסי אבל סביר (ניתן למו"מ)

במגאן II יש להקפיד בכל מקרה שהרמקולים הקדמיים יהיו אורגינליים אחרת תתכן חדירת מים לדלתות הקידמיות בעת רחיצה/גשם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במגאן II יש להקפיד בכל מקרה שהרמקולים הקדמיים יהיו אורגינליים אחרת תתכן חדירת מים לדלתות הקידמיות בעת רחיצה/גשם.

מה הכוונה ברמקולים אורגינליים? הרכב מגיע ללא רמקולים, ויש את המידה המתאימה לו. בשביל להתקין את הרמקולים אפילו לא צריך לפרק את הדלת אלא רק פנל קטן. שמעתי על מקרה של בחור מתפוז שהיתה לו בעיה של מים וטענו שזה בגלל הרמקולים, זה נשמע לי מוזר משהו... (בהנחה והמידה נכונה, וההתקנה היתה במקום שיודע מה הוא עושה).

במגאן II שלנו התקנו רמקולים במקום מקצועי, אומנם היה רשום על האריזה שהם מיוחדים לרנו, אין לי מושג מה זה אומר, אבל אני לא ראיתי בהם משהו שונה מרמקולים אחרים (אולי פיספסתי), ואין (לפחות בינתיים) שום בעיה של נזילת מים מהדלתות, והרכב ברשותינו מעל חצי שנה.

אם יש מידע ספציפי לגבי הבעיה אשמח לשמוע.

גיא

פורסם
ב 800 שקל היום אפשר לרכוש רדיו דיסק MP3 טוב.

זה לא אמור להיות שיקול.

אף אחד לא אמר שזה שיקול.

אני מנסה להבין כיצד מתחלקת אחריות אבזור הרכב בין היצרן (רנו) לחברת הליסינג (AVIS למשל)

פורסם

מה הכוונה ברמקולים אורגינליים? אם יש מידע ספציפי לגבי הבעיה אשמח לשמוע.

גיא

פשוטו כמשמעו - אם היה כמובן שהרמקולים מיוחדים לרנו כנראה שהם אורגינליים או תואמים בדיוק.

חברת הליסינג שמספקת את הרכבים לחברה בה אני עובד, ידועה ברצונה לחסוך כסף גם אם זה בא על חשבון האיכות, ולכן שלושה ימים אחרי קבלת המגאנים החדשים הוחזרו כולם לחברה עקב הצפות מים שהגיעו מהדלתות הקידמיות - עקב התקנת רמקולים לא אורגינליים

(או לא תואמים בדיוק)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מחזק את מה שנכתב.

התקנה של רמקולים מקוריים תמנע לך בעיות של חדירת מים מהדלתות ורעשים בזמן נסיעה.

אמנם זה נראה כאילו הרכבת הרמקול פשוטה ביותר (הסרת פנל וקיבוע של הרמקול), אולם רמקול שאינו בגודל המתאים יקרע את הכיסוי שמותקן בתוך הדלת ויעשה לך הרבה בעיות.

אל תזלזל בנושא הזה.

אגב, ההתקנה יכולה להתבצע בפארק של קרסו שבו מוסרים את הרכב, או ברדיו מרס (בשני המקרים אחריות היבואן תכסה כל נזק).

עצה שלי: הרמקולים אינם בעלי עצמה (בסה"כ במידה 5 וחצי אינטש), ממליץ להתקין 2 נוספים בדלתות האחוריות.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לא מבין מה אתם רוצים :-)

הרכב מגיע עם רדיו דיסק, לכן אני מניח שגם עם רמקולים כאלה או אחרים - סה טו.

פורסם

באויס מקבלים רדיו דיסק קנווד סביר+שני רמקולים קידמיים מעפנים.

ואם אתה גם רוצה להוסיף רמקולים משלך אתה חייב לשים 5.5" עם מגנט קטן כדי שיכנס בדלת האחורית (ואי אפשר לשים במדף מחור כי יש עוד תא גדול ולא שימושי) וגם אז האיכות והעוצמה על הפנים.

פורסם
באויס מקבלים רדיו דיסק קנווד סביר+שני רמקולים קידמיים מעפנים.

ואם אתה גם רוצה להוסיף רמקולים משלך אתה חייב לשים 5.5" עם מגנט קטן כדי שיכנס בדלת האחורית (ואי אפשר לשים במדף מחור כי יש עוד תא גדול ולא שימושי) וגם אז האיכות והעוצמה על הפנים.

דווקא אפשר לשים רמקולים במדף האחורי (6 על 9) הם נכנסים לפני התא הלא שימושי בלי בעיה בכלל.

גיא.

• תוכן חדש...