Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויות מביקור בלובינסקי טרייד ונסיעת מבחן על C4 פיקאסו

eran_k
שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול הגעתי לסניף לובינסקי טרייד בפ"ת על מנת לבדוק אפשרות לטרייד אין.

סה"כ מקום מסודר ואנשי מכירות נחמדים,ראינו כמה רכבים והתמקדנו על אחד שנראה מבטיח - דגם מפואר,יד1 מפרטי,43000 ק"מ, מודל 2008

גם בבדיקה שלהם לא נמצאו ליקוייים חריגים. - כמובם שהתכוונתי לבצע בדיקה עצמאית בנוסף.

יצאנו לנסיעת מבחן על הרכב כאשר אשתי (שתהיה המשתמשת העיקרית) נוהגת,הנציג לידה ואני מאחור.

מבחינת סביבת נהג הכל טוב,מרווח מואר ונוח, גם עם הגיר הרובוטי הסתדרה בלי בעיה (כנראה נהיגה על סניק עם AL4 מחשלת)

אני לעומת זאת מאד לא התרשמתי משאר הרכב,המושב האחורי קשה ודק,משענת המושב קצרה מאד והגיע לי עד חצי הגב וגם הנסיעה עצמה מרגישה "קשה" ולא נוחה.

אם אני משווה לסניק 2002 שלי, הסניק הרבה יותר נוח המושבים מאחור גדולים יותר ונוחים יותר.

המסמר האחרון שסתם את הגולל על העסקה היה המחיר שהציעו על הרכב שלי בין 10000 ל 12000 ש"ח - פשוט עצוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרייד-אין תמיד יתנו לך מחיר מגוחך על מכוניתך. מה שכן, זה נוח מאד להיכנס עם רכב שלך, לצאת עם רכב חדש.

מצד שני, ברר כמה יתנו לך בשוק החופשי - פשוט נסה למכור את הסניק שלך באופן עצמאי. רנו סניק יש רבות מאד בשוק, ומחיריהן נמוכים מאד יחסית, ולא ידוע לי עד כמה הסניק מבוקשת ו/או עד כמה מהר תצליח למכור אותה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סה"כ מקום מסודר ואנשי מכירות נחמדים,ראינו כמה רכבים והתמקדנו על אחד שנראה מבטיח - דגם מפואר,יד1 מפרטי,43000 ק"מ, מודל 2008

גם בבדיקה שלהם לא נמצאו ליקוייים חריגים. - כמובם שהתכוונתי לבצע בדיקה עצמאית בנוסף.

יצאנו לנסיעת מבחן על הרכב כאשר אשתי (שתהיה המשתמשת העיקרית) נוהגת,הנציג לידה ואני מאחור.

מבחינת סביבת נהג הכל טוב,מרווח מואר ונוח, גם עם הגיר הרובוטי הסתדרה בלי בעיה (כנראה נהיגה על סניק עם AL4 מחשלת)

אני לעומת זאת מאד לא התרשמתי משאר הרכב,המושב האחורי קשה ודק,משענת המושב קצרה מאד והגיע לי עד חצי הגב וגם הנסיעה עצמה מרגישה "קשה" ולא נוחה.

אם אני משווה לסניק 2002 שלי, הסניק הרבה יותר נוח המושבים מאחור גדולים יותר ונוחים יותר.

המסמר האחרון שסתם את הגולל על העסקה היה המחיר שהציעו על הרכב שלי בין 10000 ל 12000 ש"ח - פשוט עצוב.

טרייד אין תמיד מפחיתים 5-10K מערך הרכב ובפרט שעה שמדובר במכוניות שהסחירות שלהן בעייתית.

מנגד הנוחות הרבה שלהחליף רכב בטרייד אין גם "שווה משהו" וכל אחד עושה את השיקולים שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי שטווח המחירים הוא בין 16 ל- 30, תלוי מנוע וכו'.

יש עשרות למכירה. תנסה למכור ביותר ממה שהם הציעו - תצליח? יופי.

אבל לא הבנתי למה זה מונע את רכישת הפיקאסו? לי זה נשמע כאילו כל השאר זה רק תירוץ ואתה רצית מישהו שיקנה ממך את הרכב שלך במחיר גבוה. כמה פעמים אתה תיסע ברכב הזה מאחורה? בעצמך אמרת שרוב הזמן אשתך תנהג בו (ואני מניח שתנייד ילדים? כי לילדים יש גב קצת קצר יותר משלך אתה יודע), ואתה כמעט ולא תשתמש בו, אולי תנהג (ולא תשב מאחורה) בו לפעמים. לגבי קושי המושב - ניסיתי פעם להרגיש כמה קשה מושב של בוסטר או כסא ילדים (כולל היקרים שביניהם)? כנראה שהם פחות רגישים מאיתנו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה בכמה הציעו לך את הסיטרואן? בטוח שלא במחירון

הם עושים שיקול של מכירה מידית של האוטו שלך לסוחר חיצוני

מה המחירון של הרנו שלך ?ובכמה חשבת למכור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תהיה בטוח, בלובינסקי טרייד רכבים מפרטי, עם קילומטראז' נמוך ואחריות לשנה מוצאים במחירים קרובים למחירון או מחירון.

תנסה למכור לבדך, במיוחד שעדיין לא מצאת את המחליפה לסניק שלך. למרות שהרכב לא סחיר, אני חושב שיש סיכוי טוב לקבל יותר מ 12 אלף ש"ח על סניק 2002.

בקשר לסניק היותר חדשה ממליץ לך לבדוק בקרסו טרייד אין:

http://www.carassotradein.co.il/AdvanceSearch.aspx?yazran=%d7%a8%d7%a0%d7%95&degem=%d7%a1%d7%a0%d7%99%d7%a7&mehir=0&word=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד במקרה בפיקאסו הספציפית שבדקת היו במשענות ראש 2 מסכים של DVD והרכב הוא בצבע כסוף?, אם כן הוא הרכב הזה נמסר לפני שבוע אליהם ושימש דוד של אבא שלי ששידרג לפיג'ו 5008.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...