Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי רכב מחברת ליסינג וגיליתי שלא טופל לפי הוראות היצרן. האם מגיע לי פיצוי? [כ"ע]

yossi770
שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים שלום!

אני חדש כאן ורציתי להתייעץ איתכם:

לפני כחודשיים קניתי מאזדה 5 2008 עם 60,000 ק"מ מאחת מחברות הטרייד-אין היותר גדולות וטובות במשק.

שילמתי על הרכב 105,000 ש"ח.

עד עתה לא קיבלתי ספר טיפולים של האוטו ומבירור במוסך היבואן התברר:

1. לא בוצעו באוטו טיפולים של 15,000 ו45,000 (בוצע רק טיפול אחד של 30,000 ובאיחור של 6,000 ק"מ)

2. קריאת שירות של החברה לתיקון במערכת ההיגוי לא בוצעה.

הדברים הללו מראים שהרכב הוזנח משמעותית ובשונה מהתיאור המושלם שהציגו לי בעת הקניה.

מה לפי דעתכם ערך הפיצוי שאני יכול לקבל?

האם להחזיר להם את האוטו וזהו?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי פיצויי אתה יכול לגשת ולדרוש , לא בטוח שיתנו לך .

לגבי הסטורית טיפולים - אתה יכול לגשת למקום שממנו רכשת את הרכב ולדרוש את ההיסטוריה של הרכב (חייב להציג לך את הכל - קיים חוק בנושא) .

יתכן והרכב ביצע טיפולים אך לא במרכזי (למרות שמוזר , הרכב עדיין באחריות)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה הרע - הרכב לא ביצע טיפולים כלל. במקרה הטוב - ביצע שלא במוסכי היבואן (שכן הלכת ובדקת שם, ואם היה תיעוד - זה היה חייב להופיע).

לא ציינת את תגובת החברה : מה הם אומרים ? האם יש להם תיעוד של טיפולים במקום אחר ?

(אני מניח שמביקורך במוסך היבואן, נשללת האפשרות שהרכב אמור להכנס למוסך לטיפולים כל 30000 ק"מ).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחברה מסכימים שככל הנראה לא עשו את הטיפולים הללו לרכב. ואף הציעו פיצוי.

אני מתלבט אם לקחת פיצוי או להחזיר להם את הרכב.

אגב אתמול הייתי במוסך והיה צריך (כבר?) להחליף תושבת מנוע וברקסים קדמיים.

התחושה שלי היא שהרכב פשוט הוזנח!

2 מוסכי יבואן אמרו לי שצריך לעשות טיפול כל 15.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלפה של ברקסים אחרי 60K קילומטרים זה משהו די סטנדרטי כשמדובר ברכבים אוטומטיים. זה לא מה שצריך להטריד אותך.

בהנחה ואין עוד תאונות או נזקים משמעותיים, לא הייתי מחזיר את הרכב. כן שווה לוודא שקריאת השירות לגבי ההגה תבוצע ללא תשלום מבחינתך ושוברים לטיפול או שניים הבאים (כולל עלות החלפת הבלמים). מעבר לכך, קשה לי להאמין שתצליח לקבל אבל כל מה שתצליח להוציא הוא רווח נקי שלך.

בפעם הבאה תשאל את השאלות החשובות לפני הרכישה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי פיצויי אתה יכול לגשת ולדרוש , לא בטוח שיתנו לך .

לגבי הסטורית טיפולים - אתה יכול לגשת למקום שממנו רכשת את הרכב ולדרוש את ההיסטוריה של הרכב (חייב להציג לך את הכל - קיים חוק בנושא) .

יתכן והרכב ביצע טיפולים אך לא במרכזי (למרות שמוזר , הרכב עדיין באחריות)

אם הרכב נרכש משלמה סיקסט, די בוודאות שהוא לא טופל במוסך היבואן על אף האחריות. קרא פה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בספק אם יפצו אותו בכסף מזומן. במקרה הכי טוב יסכימו לקחת ממנו את הרכב ולתת לו אחר במקום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...