Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1966 Mustang Coupe

אבירמוס
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להתייעץ עם חברי הפורום כאן. איני מבין גדול ברכבי אספנות, אך ההגיון שלי אומר לי שעל המוסטנג הזאת היו משלמים סכום יפה בארץ. אני מתגורר בארה"ב בחצי שנה האחרונה ולפעמים עוברים דרכי כל מיני מציאות.

עיינו בתמונות. הרכב במצב מצויין. חלקים אורגינליים. והצבע (הכי יפה שאני ראיתי).

אני מבין שהפורום הנ"ל לא למטרת מכירות, אז אני רק מתייעץ.

תודה

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם

לא ברור מה אתה רוצה לומר? האם אתה מתכוון לייבוא את הרכב לארץ ולמכור אותו?

האם אתה מחפש קונה? האם אתה מעוניין לומר שיש רכב כזה למכירה? האם זה הרכב שלך?

בגדול להביא רכב כזה לארץ יעלה כסף רב היות והמכס יעריך אותו בתור רכב בדרגת שיפוץ גבוהה,

בנוסף תאלץ להתמודד עם הבירוקרטיה בארץ וההגבלה של איסור מכירה את הרכב לתקופה של שנתיים.

אחרי כל זה תתמודד עם שוק קשה ולדעתי לא תוציא את ההשקעה בחזרה.

דבר אחרון אתה אומר מחיר מציאה מה המחיר של הרכב?

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

תודה sanfan על ההתייחסות. הרכב יהיה שלי במידה וארצה בכך. אני בסה"כ שואל בכמה אוכל למכור אותו בארץ.

באומרך "רכב בדרגת שיפוץ גבוהה" באיזה מחיר מדובר בערך? אשמח לקבל יותר מתונים על דרגות אלו ומחירי המכס בכלל. ובאילו עוד ניירות מדובר?

תודה

פורסם

האוטו חמוד..לפי הסמל הקטן על הכנף הוא 8 צילינדרים...נכון?

השאלה שלך היא שטחית ונראה לי שאתה רוצה לעשות כמה גרושים בקלות. אז הסבירו לך יפה שזה לא קל. ו"כמה" תלוי ברכב, בנתונים הטכניים ובעיקר בקונה שירצה לקנות ולא לייבא בעצמו.

וחוצמיזה תצטרך לחכות שנתיים כמו שאמרו לך. אם "במידה ותרצה בכך" תייבא את הרכב לעצמך ותראה לכווווולם שאתה לא סוחר, אז ברוך הבא.

קאפיש?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
האוטו חמוד..לפי הסמל הקטן על הכנף הוא 8 צילינדרים...נכון?

השאלה שלך היא שטחית ונראה לי שאתה רוצה לעשות כמה גרושים בקלות. אז הסבירו לך יפה שזה לא קל. ו"כמה" תלוי ברכב, בנתונים הטכניים ובעיקר בקונה שירצה לקנות ולא לייבא בעצמו.

וחוצמיזה תצטרך לחכות שנתיים כמו שאמרו לך. אם "במידה ותרצה בכך" תייבא את הרכב לעצמך ותראה לכווווולם שאתה לא סוחר, אז ברוך הבא.

קאפיש?

אני אתן לך עוד טיפ קטן אם ברצונך לייבא את הרכב בשביל מסחר מעבר לתקופת ההמתנה של שנתיים והבירוקרטיה המטורפת

בשורה התחתונה רק תפסיד כסף מי שמייבא רכבי אספנות לארץ צריך לקחת בחשבון שב 99% כאשר הוא ימכור את הרכב

הוא יפסיד כסף שלא לדבר על הזמן הרב שייקח לו למכור את הרכב.

במידה ואתה מעוניין להינות מהרכב בארץ שזה לא המצב היות ואתה גר בארה"ב אז לשיגעון אין מחיר אבל להרוויח כסף לא ניראה לי.

דבר אחרון נכון שהרכב נראה בתמונות יפה אבל מוסטאנג זה רכב שיש ממנו הרבה בארה"ב תבדוק באי ביי ואתרי מכירת רכב אחרים כך שהרכב שלך לא נדיר יפה אבל לא נדיר.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

• תוכן חדש...