Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים בעודי נוסע בבימר, שקעה לה דוושת המצמד לעולם של כולו טוב... עצרתי בצד וראיתי שהמשאבה פשוט התפרקה (הסטופר השתחרר) ולא ניתן היה לתקן את זה במקום.

התקשרתי לשרותי גרירה במסגרת הביטוח וחשבתי שבשל העובדה שיש עוד יום עמוס בפגישות עבודה לפניי, אין לי מנוס אלא לשכור רכב ואם כבר אני ממתין, אקפוץ ואשכור אחד ממקום בסביבה.

הרמתי ידי למונית, הגעתי להשכרת הרכב ותך דקות יצאתי עם מפתחות הרכב השכור אך.... איפה המפתחות של הבימר? :?

מסתבר... שהשארתי אותן במונית... לא טרחתי לקחת קבלה (לקח לעתיד) ואני בד"כ לא מסתכל על תווית שם הנהג ואפילו חברת המוניות כשזו מונית מזדמנת...

טלפון לגרר - אל תבוא, אין מפתחות, אעדכן בהמשך...

התקשרתי לבטחון המפתח בת"א שכידוע לי מהכרות קודמת מתעסקים במנגנונים של מכוניות ישנות ושאלתי מה לעשות.. שכן אין מפתח ספייר בסביבה וכל מה שיש זה שלט ספייר לפתיחת הדלתות.

עוז (הידוע כ-GTOZ - בעליה של הGTO האדומה) נתן לי הוראות מפורשות איזה מנגנון נעילה לפרק ואיך(מנעול דלת ימין), שכן על מנעול זה ישנו קוד חד ערכי שבאמצעותו ניתן יהיה לייצר מפתח חדש.

פירקתי מנגנון (פירוק פאנל דלת ושליפה קלה של המנגנון מבפנים) ושמתי פעמיי לבטחון המפתח (ריב"ל 5 ת"א) שם שלפו עוז ולאון מהמחשב את הקוד ותוך דקות ייצרו סט מפתחות חדשים שתואמים למנעולי הרכב ולמתג ההתנעה :lol:

טלפון נוסף לגרר שאסף את הרכב, ותוך שעות תוקנה התקלה וחזרתי לנוע בכבישים, עם זוג מפתחות חדשים ותואמים.

תודה!!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...