Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

את הטיפול ביצעתי ברכב מסוג דייהטסו טריוס שנת 00 ידנית, שקניתי ב-31,500 והמחירון 37 אלף.

את הישור קו והטיפול המקיף ביצעתי במוסך מורשה גרינפלד מוטורס בע''מ-מרכז שירות ראשון לציון.

ביקשתי לישר קו.

בבדיקת הרכב יצאו רוב הדברים תקין, אך היה חייב לטפל ברכב.

בסעיף המנוע זה מה שיצא, נזילת שמן+בין המנוע לגיר לשטוף ולבדוק, שאיבת שמן לחלל השריפה, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, נזילת מים ממצנן בחלק העליון לנקות מערכת קירור+רדיאטור, רצועה פגומה+מותח רעש לבדוקת התנעת בוקר+עישון בוקר.

את החלק ברדיאטור הוא תיקן לי, השאר אני מתקן והנה התיקונים.

qm3cuddonzwz.bmp

zitxfjndjynk.bmp

בבקשה דעות, והאם במוסך מורשה יבואן יש אפשרות לבקש הנחה?

בדף רשום הנחה 0.0111 אחוז שזה כ42 אגורות, אבל זה היה רק הצעת מחיר, הרכב במוסך ומחר בבוקר אמורים להתקשר אלי מה מי ומו בדיוק, כי תמיד הייתי במוסך מורשה אבל לא מטעם היבואן.

סה''כ עבודות:1722

סה''כ חלקים:2069

מע''מ 16%:606

סה''כ לתשלומים:4400

תודה.

פורסם

שימוש בחלקים חליפיים היה יכול לחסוך לך 50% מעלות החלפים.

בקשר לעבודה- במוסך מומחה אך לא נציג יבואן היית יכול לחסוך בערך 20% מעלות העבודה.

יחסית לחלקים מקוריים המחיר סביר.

בקשר לעבודה המחיר קצת מוגזם לטיפול 10K אפילו ביבואן BMW יותר זול לעשות 10K.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יש אפשרות לבקש הנחה.

אם זה מוסך יבואן שמכבד את עצמו אין סיבה שלא תקבל, העבודה שנעשתה מאפשרת זאת.

תביע נכונות להמשיך לטפל שם, וכמו כן בקש הנחה מיועץ השירות או מבעל הבית.

עדכן אותנו איך הלך..

בברכה,

אסף

הנדסאי רכב

• תוכן חדש...