Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש 3300 מובנה על לוח של ASUS שמריץ משחקים יפה מעוד, אם אני מצליח לשחק WOW אם 50-60 FPS איתו אז RD2 בטוח יפעל :)

אודי A4

דימה.

פורסם

אני לא מבין את הרתיעה של אנשים ממחשב נייד משומש.

למה לא נרתעים מאוטו משומש ? אם נרחיב את האנלוגיה, נניח שיש לי תקציב של 60K ש"ח ואני רוצה מכונית. כן, אני יכול לקנות אלטו חדשה, אבל אם יש לי 4 ילדים או שאני נוסע הרבה מחוץ לעיר - הייתם ממליצים לי לקנות אלטו חדשה או מכונית משומשת שתענה על הצרכים שלי ?

על אחת כמה וכמה שאפשר לקנות מחשב משומש עם אחריות מלאה של היצרן/יבואן/חנות ובכל מקרה ה"סיכון" הוא של כמה מאות או לכל היותר 1500 ש"ח במקרה הכי גרוע שקנית מחשב ללא אחריות עם לוח אם תקול.

כשקונים מכונית משומשת אתה יכול לקבל "הפתעה" של אלפי עד עשרות אלפי שקלים. וכמו שלוקחים מכונית לבדיקה לפי קנייה ב 400 ש"ח, אפשר לקחת את הילד של השכנים שיבדוק לך את המחשב תמורת מנה שווארמה.

היגיינה ? כמה חיידקים יש על הגה של מכונית משומשת ? ובריפודים ? ובכל פינה באוטו ? אז מנקים אותו. וגם את המחשב מנקים. ואם אתה ממש היסטניס אז תזמין מקלדת חדשה ב 20$ באיביי ותחליף לבד.

בקיצור, ב 2300 ש"ח אתה יכול לקנות נטבוק טוב או מחשב נייד גדול, כבד ועם חומרה בסיסית, או מחשב משומש טוב בהרבה, פעמים רבות עדיין באחריות יצרן.

כמובן,למרות כל מה שכתבתי, ישנם אנשים שישברו חסכונות ויקחו הלואות רק בשביל לקנות מכונית חדשה מהחברה עם ריח של חדש וחוויית הנסיעה עם הניילונים על המושבים. זכותם המלאה, אני רק מציג את הגישה שלי.

השיקול שלך.

פורסם

אני מסכים עם tanga. לדעתי, אין הרבה שיכול להשתבש במחשב נייד שהגיע קומפלט מחברה מוכרת. בודקים טוב טוב לפני הקניה.

מבקשים, לעבוד עליו שעה שלמה של עבודה רגילה אחרי שכמובן עושים את המבחנים הסיסיים:

מריצים כמה מבחנים ביצועים ומבחני העמסה - לראות שאין לו בעיות חומרה. בודקים ע"פ המפרט באתר היצרן וע"פ המפרט שמציגה תוכנה ייעודית כגון EVEREST שהם זהים. (כמובן שיש לבדוק חיצונית שאין פיקסלים שרופים, שריטות\מכות או כל דבר שיכול להחשיד בחבלה\נפילה קשה.)

לבדוק שאין רעשים ממנו. לבדוק שאין הוא מתחמם יתר על המידה.

ואפשר לקנות.

בהצלחה

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...