Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הלכתי לאחת מחברות הליסינג כדי לקנות רכב משפחתי יד שניה.

לבסוף בחרתי בפורד פוקוס 2008 צורה חדשה, 95,000 ק"מ ב 64,000 ש"ח.

קיבלתי טופס בדיקה של חברת הליסינג, עוד לפני שראיתי את הרכב עצמו, והנה הוא מצורף.

בקצרה - הכל מסומן כתקין חוץ מ:

8. שילדת מרכב

ליקויים בעלי משמעות נמוכה * תיקוני פח וצבע, מכות / לחיצות פח / שריטות פגמים בצבע, פגיעות לחיצות מרכב תחתון, פגיעה פח סף חיצוני.

ליקויים בעלי משמעות שולית * תיקון פגושים, פלסטיק כסוי בתחתית הרכב / פגום / חסר.

המוכר אמר שהוא לא עבר תאונה. :roll::?::|

עוד הוא אמר שיביא אותו לסניף בעוד 10 ימים כשעכשיו הוא נמצא בעיר אחרת אבל קרוב, נשאלת השאלה למה כל כך הרבה זמן?

אולי הוא עבר תאונה כלשי ועכשיו הם "משבחים" אותו?

עכשיו לפני שהם מביאים לי אותו ואני בודק אותו בעצמי במוסך שאני אבחר, מה אתם אומרים על הטופס הזה?

האם זה סביר שהוא עבר תאונה? אם כן עד כמה חמורה?

האם זה שווה את המחיר?

אשמח על כל עזרה ועצה.

תודה!

58ff.jpg

פורסם

הנזקים שכתובים בדו"ח נשמעים זניחים מאוד. תיקונים כאלה עשויים להיות תוצאה של פגיעות חניה, מדרכה וכדומה.

עם זאת, אל תסמוך על טופס הבדיקה וקח את הרכב למכון בדיקה שאתה בוחר, עדיף לא בקרבת סניף המכירה.

פורסם

חובה לבדוק את הרכב במכון שאתה תבחר.

אם משביחים - מה'כפת לך? אולי זה לטובתך.

ה-10 ימים נראה משונה, אלא אם הרכב טרם הוחזר לחברת הליסינג. לפי הקילומטראז' הוא נסע הרבה מעל הממוצע, אולי ממשיכים לנסוע איתו?

הייתי יוזם טלפון לנציג, שואל היכן הרכב, ואז - "יווו, אני בדרך לשם. תן לי את הטלפון ושם הנציג שם, ואני מסדר פגישה לעוד שעתיים". מעניין מה התגובה, ואולי שווה לנסוע לראות במקום להמשיך לחפש משהו אחר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...