Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת רישיון בחו'ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ארגנטינאי ובחופש אני טס לארגנטינה, רציתי לדעת אם אני יכול להוציא שם רישיון ואז מתי שאני חוזר לארץ להמיר אתזה לרישיון ישראלי? תודה רבה לעוזרים.

פורסם
אהלן אני איתן. אני ארגנטינאי ובחופש אני טס לארגנטינה, רציתי לדעת אם אני יכול להוציא שם רישיון ואז מתי שאני חוזר לארץ להמיר אתזה לרישיון ישראלי? תודה רבה לעוזרים.

**UP**

פורסם

חיפוש קצר היה מעלה את זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מן הסתם זה לא חל עליך. יהיה עליך לשלם למורה ישראלי או לנסוע לשנה לחו"ל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני די בספק אם מכבדים רשיונות מהמדינות האלו.

ואל תתבלבל, אני ממש לא מאלה שמזלזלים בהן ואני אף מהראשונים שיעשו הכל על מנת לתמוך בהן בכל פן אפשרי, בעיקר במדינה ספציפית ששמה קולומביה.

אך הוצאת הרשיונות במדינות האלו היא די ביזיונית, בוודאות אני אומר לך את זה, בקולומביה בתמורה ל 700 שקל, אתה מוציא רשיון לכל סוגי הרכב מבלי שאפילו ראיתה אותם מול הפנים שלך, כן גם למשאית 18 גלגלים אוטובוסים מוניות וכו'... הכל ברישיון אחד.

גם בארגנטינה זה אפשרי, אגב לא קשה בכלל לעשות זאת, לא צריך קשרים ולא קומבינות מפוקפקות.

ככה שאני בספק שיהיה אפשרי להמיר אותם פה לרישון ישראלי

פורסם

חלק מדרגות הרשיון מחייבות בעת ההמרה גם מבחן שליטה.

אם המבקש נכשל פעמיים במבחן שליטה, הוא יאלץ לעבור תאוריה וטסט ככל מבקש רשיון נהיגה. במקרה זה, אין חובה של מינימום שעורים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
חלק מדרגות הרשיון מחייבות בעת ההמרה גם מבחן שליטה.

אם המבקש נכשל פעמיים במבחן שליטה, הוא יאלץ לעבור תאוריה וטסט ככל מבקש רשיון נהיגה. במקרה זה, אין חובה של מינימום שעורים.

.

זה מה שההורים שלי עשו הגיעו לארץ ועשו טסט ישר, אני יוכל גם לעשות זאת ?

פורסם

בוודאי שתוכל לעשות זאת.

במהלך השנה שתשהה בחו"ל תוכל להוציא רשיון נהיגה, אח"כ לחזור לארץ ולבקש להמירו לרשיון ישראלי וכן מבחן שליטה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אזרח ישראלי חוזר נדרש להציג בדיקת עיניים, בדיקה רפואית, רשיון נהיגה זר, צילום רשיון נהיגה זר, תעודת זיהוי, דרכון עם חותמות המפרטות את מועדי הכניסות והיציאות מהארץ. ההמרה מתבצעת תוך שנה אחת ובתנאי שהמבקש שהה בחו"ל במשך שישה חודשים לפחות ורשיון נהיגה תקף לפחות 6 חודשים.

לא שנה ולא נעליים בחו"ל.

את ההמרה בארץ הוא צריך לעשות תוך שנה מיום שהוא חזר.

כך גם אומרת לנו התקנה עצמה. יש שוני בין התקנה להסבר.

רישיון נהיגה לבעל רישיון נהיגה לאומי

216. (א) רשות הרישוי רשאית לתת למבקש רישיון נהיגה שבידו רישיון נהיגה לאומי כהגדרתו בתקנה 562, שהוא בר תוקף, ושדרגתו מקבילה לאחת מהדרגות המנויות בתקנות 176 עד 185, ריישון נהיגה בדרגה המקבילה לדרגת רישיון הנהיגה הלאומי שלו, אם נתקיימו בו אלה:

(1) אם הוא –

(א) נמצא בישראל לפי אשרת עולה או תעודת עולה לפי חוק השבות, התש"י-1950 (להלן – עולה חדש) – הוא הגיש את בקשתו בתוך שלוש שנים מיום עלייתו;

(ב) תושב ישראל ושהה מחוץ לישראל, שישה חודשים רצופים לפחות לאחר קבלת הרישיון הלאומי – הוא הגיש את בקשתו בתוך שנה מיום שובו לישראל;

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אז למעשה במידה ואני בעל רשיון זר ובשלוש השנים האחרונות מאז הוצאת הרשיון התגוררתי בחו"ל אני יכול לקבל פה בארץ ללא שום מבחן מעשי רשיון נהיגה בדרגה תואמת לרשיון שהוצאתי בחו"ל?

פורסם

תיקון, ישה צודק אבל בחשבון הכללי זה יוצא יותר מחצי שנה.

אכן המבקש צריך לשהות בחו"ל חצי שנה, אבל גם להיות עם רשיון תקף חצי שנה.

ההגיון אומר שמי שנוחת ביום 01/01/2011 בברזיל וחוזר ביום 01/07/2011 עם רשיון שהוצא ב-01/01/2011, פשוט מפברק רישיון.

.

פורסם

ישה' date=' אז למעשה במידה ואני בעל רשיון זר ובשלוש השנים האחרונות מאז הוצעת הרשיון התגוררתי בחו"ל אני יכול לקבל פה בארץ ללא שום מבחן מעשי רשיון נהיגה בדרגה תואמת לרשיון שהוצאתי בחו"ל?[/quote']

לא מדוייק. אני ציינתי רק חלק מהתנאים.

לכל סוג של רשיון יש תנאים נוספים , ובד"כ יש לעשות מבחן שליטה.

יש רשימה של מדינות שבין ישראל לבינן יש אמנה הקובעת כי האוחז ברשיון מאותה מדינה יקבל פטור מכל הבחינות , ויקבל רשיון בישראל באופן מיידי.

אני מעריך כי ברשימה מצויות מדינות מערביות ולא מדינות בהן קבלת רישיון היא פונקציה של תשלום למישהו וקבלת הרישיון מבלי לראות את הרכב עליו נבחנת.

תיקון, ישה צודק אבל בחשבון הכללי זה יוצא יותר מחצי שנה.

אכן המבקש צריך לשהות בחו"ל חצי שנה, אבל גם להיות עם רשיון תקף חצי שנה.

ההגיון אומר שמי שנוחת ביום 01/01/2011 בברזיל וחוזר ביום 01/07/2011 עם רשיון שהוצא ב-01/01/2011, פשוט מפברק רישיון.

.

אמיר

לא מפברק רישיון , קונה :-D הבדל משמעותי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה - בתקנה שהבאת מצויין כי רשות הרישוי רשאית לתת רשיון. לפיכך הדבר נתון לשיקול הרשות, השאלה היא אים נהוג להתיחס לרשיון ארגנטיני.

• תוכן חדש...