Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 40K ש"ח

avim1990
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בתקציב של עד 40 אלף שקל. מעוניין ברכבים משנת 2000 ומעלה (עדיף אפילו 2002) אוטומט ושלא יהיה רכב קטן כלומר כמו הפיאט אונו או איביזה אלא כאלו עם תחת (נראה לי שזה נקרא 4 דלתות אבל אני לא בטוח).

אני סטודנט והיתי רוצה רכב עם צריכת דלק סבירה, כרגע יש לי פיאט אונו (אני יודע שלא אמצא רכבים עם תריכה כמו שלו אבל שיהיה משהו קרוב...).

תוך כדי חיפוש רכבים נתקלתי ברכב מאזדה קסדוס שנת 2001, זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את הדגם הזה של מאזדה והייתי רוצה לשמוע עליו קצת חוות דעת, צריכת דלק, אחזקה ועוד. (הרכב שמצאתי ביד 2: http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1670672 )

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

דבר דבר.

המאזדה שראית ביד 2 לדעתי לא הכיוון שלך כלל וכלל. מנוע גדול, אוטו גדול, לא חסכוני, לא ידוע במיוחד ובטח גם קשה למצוא חלקים וכדומה. כמובן שיכול להיות רכב מאוד מפנק ! אבל כלל וכלל לא לכיוונך . מה שאתה מחפש זה רכב חסכוני, צעיר יותר, נוח, קטן לא גדול. ואם אני צודק, עזוב את המאזדה הזאת .

במחיר של 40K הייתי מציע לך רעיון , לקחת רכבים קטנים יחסית, כמו יונדאי גטס, דיהטסו סיריון, וולסואגן פולו, רכבים בסגנון הזה. מנוע קטן וחמוד, חסכוני, אבל אוטו שנותן בראש. מדוע כיוון כזה? כי רכבים כאלו אתה תוכל להביא שנתון גבוהה ב40K בלי בעיה, ואם תחפש טוב גם תביא אחד שמור. תבדוק אותו כמובן, אחרי שתמצא אחד טוב ששווה לבדוק.

רכב עם מנוע יחסית קטן, כמובן שתוכל להביא מנוע קצת יותר גדול אם תרצה בזאת.

הוולסואגן קצת שונה, היא יקרה מחברותיה ותצטרך להתפשר על שנתון 2002 ופחות, בשביל רכב ב40K. אבל רכב באמת אמין ובנוי מעולה, מוכיח את עצמו טוב.

מקווה שעזרתי לך. אם תתמקד קצת יותר או תצטרך עוד ייעוץ רק תגיד !

פורסם

כמו שכבר רשמתי כרגע יש לי פאט אונו ולא בא לי יותר רכבים קטנים, מה גם שאני היחיד במשפחה שלנו עם רישיון אז האוטו גם צריך ליהיות מסוגל להכיל משפחה של 5 אנשים בצורה נוחה, וזו הסיבה שלא רציתי רכב קטן כמו האונו או הגולף למשל אלא כאלו עם יותר מקום גם בתא המטען לנסיעות משפחתיות. עד היום זה לא הפריע כי הייתי נהג חדש ויכולתי להסיע רק שני אנשים אבל כרגע ממש לא נוח לסוע אוטו מלא בפיאט אונו...

מקווה שכעת קצת יותר מיקדתי את דרישותיי והציפיות שלי.

פורסם

בתקציב כזה אפשר לקנות שקודה אוקטביה בנזין1600. צריכה ממוצעת של 1 ל-10, הרכב אמין, תא מיטען ענק.

דברים שצריך לשים לב: מאחורה קצת צפוץ, גיר אוטומטי רגיש.

הרכב בטיחותי, יש לו 4 כוכבים במבחן הריסוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניסן אלמרה רכב אמין מאוד, גדול ומרווח יחסית וגם לא יקר לקניה ולאחזקה. אתה יכול להשיג ב 40K שנת 2004/5 בלי בעיה.

לפי המאזדה אתה נראה לי אולי בענין של רכבים גדולים ואתה מחפש אולי מצב של win-win, גם רכב גדול מרשים ומפנק וגם בזול. ב 40K אתה יכול לחפש אולי יונדאי סונטה שנת 2004. יש המון שמורות מהדגם הנ"ל והוא גם לא כזה זללן כמו שאנשים אוהבים לומר. יש לאחי שנת 2001 והיא צורכת לו 1/8-8.5 בעיר ו 1/12-13 מחוץ לעיר שזה לא רחוק מרכב 1600 ממוצע.

אני הייתי לוקח את האלמרה במצב שלך כי אני מניח שאתה רוב הזמן נוהג לבד גם ככה, אז זה רכב לא זללן ואמין מאוד וגם יספק לך צרכים של נסיעה עם אוטו מלא לעיתים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...