Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

שבוע שעבר אני מגיע למקום העבודה שלי עם הג'סטי ורואה שלולית שמן מתחת לרכב לפחות כמאה CC נוזלים על הכביש,

נאלצתי להזמין גרר כי לא הבנתי מאיפה נזילת השמן, לאחר ברור אצל המוסכניק נאמר לי שהלגרים במנוע התחתון

חופשיים ובנוסף נפרצה לי גומיה שבתוך משאבת המים וזה מה שגרם לנזילה.

נאלצתי להשאיר את הרכב שם ולמכור אותו ב-1500 ש"ח :(

אני נוסע כל יום כ- 45 ק"מ מערד למישור רותם וחזרה

הנסיעה כוללת עליות ואני מעוניין ליקנות רכב שיעמוד בזה ולא יזלול דלק.

הרכבים שהוצעו לי עד 15,000 ש"ח הם:

יונדאי אלנטרה 1997 1,800 סמ"ק אוטו' עם 135,000 ק"מ

סוזוקי יורו סוויפט שנת 1998 1,300 סמ"ק אוטו' עם 120,000 ק"מ

סוזוקי בלנו שנת 1997 1,600 סמ"ק אוטו' עם 136,000 ק"מ

בהנחה שכל הרכבים תקינים מכנית מי לדעתכם יוכל לעמוד במטלה וללא עלויות גבוהות במיוחד.

תודה מראש לכל המשיבים

ושבת שלום .

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

כולם יעמדו בכפוף לאיכות התחזוקה שזכו לה.

אם כולן תוחזקו כראוי לדעתי היורוסוויפט תהיה הזולה ביותר לאחזקה אבל הכי פחות נוחה, אחרי הבאלנו ובסוף האלנטרה.

משלושתן לנסיעות האלה הייתי הוא על הבאלנו.

אם יש לך אופציה לידני אז עדיף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דבר ראשון נראה לי זה מתאים לפורום יעוץ ולא לטכני. בלי קשר,אם אתה הולך על חיסכון עדיף ללכת על רכבים ידנים

ולא כמו הלנטרה עם מנוע 1.8 אוטומט שחסכוני בדלק לא מאמין שהוא יהיה כמו הרכבים הקטנים והידנים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אכן, לא ברור מדוע פרסמת את השרשור הזה כאן ולא בפורום ייעוץ ברכישה.

לשאלתך: סוזוקי יורו סוויפט זה זבל עופות שגם עם מצביע לייזר לא הייתי מעז לגעת בו. הגיר האוטומטי מונה שלושה הילוכים בלבד, איכות החומרים ירודה ביותר והנוחות - זה לא שהיא גרועה - היא פשוט לא קיימת!

יתכן שהיא אמינה כמו קורקינט, אבל היא גם נוחה ונעימה כמוהו.

אם אתה נוסע לבד ברכב, רכוש לך רכב קטן. כך תקבל גם רכב חסכוני עם עלויות תחזוקה מינימליות וגם עבור אותו סכום תוכל לרכוש רכב חדש יחסית. כמו"כ, אם אפשר, ותר על התיבה האוטומטית. מעבר לכך שלדעתי זה יותר כיף בלעדיה (ראה חתימה), גם עלויות התפעול של הרכב תצטמצמנה.

פיאט פונטו ספייס יכולה להתאים מאוד לדרישות שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היה במשפחתי לנטרה1600 שנת 96 חדשה. הרכב היה הכל חוץ מחסכוני. בשנים האלה לא היה אלנטרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היה במשפחתי לנטרה1600 שנת 96 חדשה. הרכב היה הכל חוץ מחסכוני. בשנים האלה לא היה אלנטרה.

יש ברשותי אלנטרה 2006 בגלל זה אני מתבלבל :wink:

לפי מה שהבנתי הלנטרה 1800 סמ"ק יותר חסכונית מ-1600 סמ"ק.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

אמנם שאלת על מכוניות ספציפיות, אבל בהתלבטות שלך הייתי מחפש 205 הכי חדשה שאפשר או 306.

שתיהן ידניות.

ככה אתה גם תהנה מהדרך בכבישים מהיפים ומהנים ביותר בארץ!

בכל מקרה - חפש רכב ידני. אין לאוטומטיות שום יתרון. אתה לא נוסע בפקקי תנועה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדעתי היית צריך לתקן את הג'אסטי ולהמשיך לנסוע, אבל לעניננו- בסכום הזה סוג ודגם הרכב לא ממש משנה, העיקר זה רמת התחזוקה שהוא עבר.

תבדוק רכבים שונים ותבחר את הרכב שתוחזק ברמה הטובה ביותר ונמצא במצב הטוב ביותר.

בהנחה והרכבים שהבאת נמצאים כולם במצב זהה הייתי בוחר בסוויפט נטו בגלל המנוע הקטן שלדעתי יצרוך כמות דלק נמוכה יחסית לאחרות שהבאת.

פורסם

הבלנו ניראת לי בחורה מעולה, עד היום היא החזיקה יפה מאוד בכל, והיא לא תיקח לך הרבה דלק ולא קצת, בדיוק באמצע, ובגלל שזה מנוע 1600 היא תסחוב יפה מאוד. וכמובן, אם הרכב שמור, תבדוק אותו, והעסקה שווה. כי רכבים ישנים כאלו נוטים להתקלקל הרבה אם לא שומרים עליהם. אז חבל שתעבוד קשה, פשוט תבדוק אותו , ואם תבדוק אותו הרבה רכבים יעשו את העבודה כמו שצריך כאחד. אבל כמו שאמרתי... הבלנו בחירה טובה יותר, ובאמת תחפש ידני ! כי אוטומט זה פשוט לוקח את כל הכיף מהנהיגה (:

• תוכן חדש...